bende o yüzden elbise üzeri kaftan olan bindallılardan almak istiyorumSaol cnm
Yok daha almadim kararsizim bnim dugunum salonda olmayacak nikah ist de, memlekettte oyle kina dugun karisik olacak bide uzerimi degistireyim felan zor gelio bana bilmiorum yani
bende o yüzden elbise üzeri kaftan olan bindallılardan almak istiyorum
günaydın kızlar
hoşgeldiniz valla sayfamıza renk geldi
günaydın canımgünaydın kızlar
hoşgeldiniz valla sayfamıza renk geldi
aynen aynen bendeGunaydin cnm sayfa zaten renkliydi ben gizliden takip ediyordum dedim yazayim artik
dünden beridirdeNe tatlısınız kızlar yaa çok iyi yaptınız bizde burda bunalıma girdik valla yaz yaz kimse yok
hayır sürekli kimse yok kimse yok yazılıyordu bende üzüldümevet yaa bu topic te var birşey
karışık oldu biraz ama yani kızlar nerdesiniz yaaaaaahayır sürekli kimse yok kimse yok yazılıyordu bende üzüldüm
şimdi ben geldim diyenlerde yok
karışık oldu biraz ama yani kızlar nerdesiniz yaaaaaa
ben en sonunda sıfırdan bir topic açıcam gelen gidiyor valla :)
aç valla canımben en sonunda sıfırdan bir topic açıcam gelen gidiyor valla :)
bende öyleyim canım ama aynı tarihte evlenecek arkadaşlar bulmak ve konuşmak çok eğlenceli hadi gelin ama kızlarMesai de isi birakip size yaziyorum vallalaf yetistirecegim diye mesai saatleri icerisinde online oluyorum ben genelde ama cok yazmiyordum
aç valla canım
bende öyleyim canım ama aynı tarihte evlenecek arkadaşlar bulmak ve konuşmak çok eğlenceli hadi gelin ama kızlar
Bende burdayım yahu ama çok işim var okuyup kaçıyom
Saka maka az kalmisti demi ne hatirlation ki daha cok is varr
Cnm nereye gidion oyle bi bakip kacmak yokk
Saka maka az kalmisti demi ne hatirlation ki daha cok is varr
evet canım çokı az kaldı sürekli aklıma birşey geliyor karnıma ağrılar giriyor
mesela ben bu cumartesi sondan bir önceki gelinlik provoma gidiyorum kızlaraynen aynen çiğdemcim sen yapma bari
Tamam tamam yazcam ama ben gelince de siz gitmiş oluyonuzSaka maka az kalmisti demi ne hatirlation ki daha cok is varr
Cnm nereye gidion oyle bi bakip kacmak yokk
Enee bende gelinliğin g si yok dahaa siz teslim alacaksınızmesela ben bu cumartesi sondan bir önceki gelinlik provoma gidiyorum kızlar