Merhaba canimm, hayirli olsun diyeyim oncelikle:)Bende ekim geliniyimmbayagi bir dolaştıktan sonra 3 ekime tuttuk salonu hayirlisi artık
Merhaba canım, hoşgeldiin :)Merhabaa herkese hayırlı olsun şimdiden,
Bende eylül geliniyim sanırımm :)
Merhaba canım, hoşgeldiin :)
Hayırlı olsun. Net tarih belli mii? :)
Hayırlısı olsun canım benim.,Teşekkürler henüz belli değil :)
Canım merhaba hoşgeldiiin :)Biri beni mi çağırdıııı
Merhabaaa, 13 eylülde gelinim Allahın izni ile
2009da tanıştık, 21 eylül 2014 söz, 10 ekim 2014 te nişanım olduu. 10 eylülde kınam olacak. 7 ay kaldı biz yeni yeni yavaştan hazırlıklara başladık bakalım yetişecek miyiz
Öyle tabi canımm bi hafta sınra olsun sizin olsunSenden bi gün sonra olacaktı hatta ama salonda yer yoktu o gün için, bizde bi hafta sonra olsun bizim olsun dedik
Ev sorunumuz var bizim o yüzden neyi nasıl alacağım bilmiyorum. kaynanam biraz kendini sıksa 5 senedir bi ev alıp takstilerini ödemeye başlasa şu an daha rahat olabilirdik
Merhaba canım hoşgeldiin :)erhaba,
ben de 12 eylül gelini olacağım kısmetse. evimiz belli olmadığı için ne yazıkki mobilya işine girişemedik daha. beyaz eşyalarımızı aldık kasımdan beri ödüyoruz. çeyiz çok şükür tamam sayılır ufak tefek şeyler kaldı sadece. gelinlik için daha zaman olduğunu düşünüyorum bakalım kısmet :) şu sıralar İstanbul'da fotoğrafçı ve kuaför arayışı içindeyiz.. Malum başka şehirden İstanbul'a gelin gideceğim için bildiğim kuaför yokEyüp ve civarında iyi saç ve profesyonel makyaj yapan kuaför önerileriniz olursa sevinirim :)
Öyle tabi canımm bi hafta sınra olsun sizin olsun
Ev mevzuunu da takma kafana hallolur bi şekilde.. Artık kimsenin böyle konularda kılını kıpırdattığı yok ki.
Tırnağın varsa başını kaşicaksın yani artık durumlar böyle :)
En güzeliii. Biz yıllar önce de biliyorduk kimseden yardım alamayacağımızı. O yüzdendir sanırım ki şuan herşeyi kendimiz yapıyoruz çok fazla zorlanıyoruz ama kimseye öfkelenmiyorum.Aynen hayırlısı dedik bekliyoruz canım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Umarım eksiksiz bi şekilde yuvanızı kurarsınız mutlu mutlu oturursunuz canım. Evlenecek kuzenlerime falan diyorum hep önce eksiklerinizi tamamlatıp sonra söz nişan işine girişin diye ben yandım siz yanmayın diyorumherkese de tavsiyem budur yani, şu anki aklım olsa hazırlık yapıldığını görmeden yapmazdım nişanı ama yaptık artık şimdi öyle böyle olacak işte
hahahaKesinlikle katılıyorum sanaa. Güya bi kaç parça bişey almıştım da söylediğimde oo ne çok şey almışsın diyolardı. Şimdi bakıyorum dağ gibi bi eksik listesi var. Ve hangisini ne zaman yapacağımı bilmiyorum..
Bir de annem bana hep acele etme alırız alırız derdi. Geçen gün iyi ki seni dinlememişim de bi kaç bişey almışım yoksa şuan aklımı oynatmıştım dedim :)..
Zor olduğunu söylerlerdi ama bu kadarını tahmin edememişim yeni anlıyorum.
Şöyle bi 6 ay uyusam da o sırada herşey tamamlanmış olsa olmaz mı yaa
İyi ki varlar tabii kiii :)hahahao uykudan varsa bende alayım ya
Senin annenin dediğini ben anneme diyorum bazen ama o beni dinlemeyip alıyo iyi ki de alıyo bana kalsa aheste aheste yetiştiremem iyi ki anneler vaarr
Aynen yaa internette bişey görüyorum aa şuna bak almalıyız aa buna bak bunu da istiyorumİyi ki varlar tabii kiii :)
Deme öyle valla bi tane su şişesi bile kar bence artık öyle düşünmeye başladım
Ayy önceden bunları almanın çok eğlenceli olacağını düşünürdüm ama şimdi o duygulardan eser yokYine eğlenceli ama düşünecek milyon tane şey olunca nereye yoğunlaşıcamı şaşırdım. Nişanlımla konuşmayalım konuşmayalım bunları diyoruz 2 dk sonra bi bakmışız buzdolabı çamaşır makinası
Oyy oyy diyoruuumm
Aynen yaa internette bişey görüyorum aa şuna bak almalıyız aa buna bak bunu da istiyorumerkeklerin işi zor biz zevk alıyoruz baktıkça içimiz açılıyo falan ama onlarda durum vahim bakalım ne zaman çileden çıkacak benimki