2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Ayrıcaa ben inanılmaz kararsız bi insanım. İki şey arasında karar vermem aylarımı alabilir. Hatta hiiiç çözülmeyedebilir.
Şimdi kendim bile şaşırdığım halde bi gelinlik beğendim. Daha vakit var yaptırmak için ama fiyat araştırması yapıyorum. Hep 3000 .. Daha uygunu yokmu yahu bunun

evi lunaparka çevirdin dedi bana yaa

Aynen bende karar veremem hiç pat diye ben daha gelinlik araştırmıyorum fiyatlardan haberim yok o konuda bişey diyemicem ama çokmuş beh 3000

evi lunaparka çevirdin dedi bana yaa
Hahaha o da iyiymiiş. Barbienin evimi burası Allah aşkına yeter dedi benimki de. Bi gün de pembe kahva fincanlarına doğru yöneldim. Bir baktım bir kol beni çekiştiriyo
Yapma nolur ben nasıl kahve içicem bu evde bunlarla bi düşün hayal et dedi Oyuncak gibi şeyler alıyosun diyo
Gelinlikler de bi kabus bakma bence en iyisi
Ben de birebir görüşmüyorum daha erken çünkü ama modeli bulmuşken fiyat öğreneyim dedim hepsi anlaşmış gibi 3000 dedi. Ne fransız dantelmiş arkadaş ya

Ay Allah kolaylık versin kendimi düşünemiyorum şu an o gelinlik modellerinin arasında hangisi derken bide fiyat duyunca dudak uçuklaması var

Ay Allah kolaylık versin kendimi düşünemiyorum şu an o gelinlik modellerinin arasında hangisi derken bide fiyat duyunca dudak uçuklaması var
Amin canım amiin!!
Eh er ya da geç başlayacaksın bakmaya
İnşallah en güzelinin en ucuzunu buluruz

Merhaba kızlar.bende bu yılın gelini olucam inşallah eylül değil bizimki ekim-kasım gibi olacak.Daha bizde söz nişan vs. yok babam hariç aileler biliyor sadece.Nisan gibi bir hızla söz nişan yapmayı düşünüyoruz.zaten düğün olmayacak nikah yapıcaz sadece Allah'ın izniyle...

Sayfaları okudum çok güldüm benimki de benim aldıklarım için aynı yorumları yapıyor demekki sorun bizde

Bu topikte heyecanımızı paylaşmak güzel olacak,takipteyim

Selamlar öncelikle bende 2015 5 Eylül geliniyim cok sıkıntılı ve heycanlı bi dönemdeyiz haliyle ceyizdir alışveriştir al al bitmio ne bitmez Tükenmez birşeymiş bu çeyiz bıktım valla nişanlımda askerde günler gecmio ya telaştan cok üzüntülü oluyorum zaten valla napcagımı şaşırdım

nasıl gözümden kaçmış acaba Merhaba hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…