Haha evet sorma üzülüyorum ben dee. Önce tatlı tatlı cevap veriyo sonra ben bak bu nasıl bak buda böylemiş diye dürterek cevap almaya çalışıyorum.
Napalım canım sabretsinler aa!
Bi de ben pembeli morlu şeyler baktığımdaki tepkisi var kii aman Allah'ıımm
Aynen bende karar veremem hiç pat diyeAyrıcaa ben inanılmaz kararsız bi insanım. İki şey arasında karar vermem aylarımı alabilir. Hatta hiiiç çözülmeyedebilir.
Şimdi kendim bile şaşırdığım halde bi gelinlik beğendim. Daha vakit var yaptırmak için ama fiyat araştırması yapıyorum. Hep 3000 .. Daha uygunu yokmu yahu bunun
Hahaha o da iyiymiiş. Barbienin evimi burası Allah aşkına yeter dedi benimki de. Bi gün de pembe kahva fincanlarına doğru yöneldim. Bir baktım bir kol beni çekiştiriyoevi lunaparka çevirdin dedi bana yaa
Ay Allah kolaylık versin kendimi düşünemiyorum şu an o gelinlik modellerinin arasında hangisi derkenHahaha o da iyiymiiş. Barbienin evimi burası Allah aşkına yeter dedi benimki de. Bi gün de pembe kahva fincanlarına doğru yöneldim. Bir baktım bir kol beni çekiştiriyo
Yapma nolur ben nasıl kahve içicem bu evde bunlarla bi düşün hayal et dedi Oyuncak gibi şeyler alıyosun diyo
Gelinlikler de bi kabus bakma bence en iyisi
Ben de birebir görüşmüyorum daha erken çünkü ama modeli bulmuşken fiyat öğreneyim dedim hepsi anlaşmış gibi 3000 dedi. Ne fransız dantelmiş arkadaş ya
Amin canım amiin!!Ay Allah kolaylık versin kendimi düşünemiyorum şu an o gelinlik modellerinin arasında hangisi derkenbide fiyat duyunca dudak uçuklaması var
AmiiiiiiiinAmin canım amiin!!
Eh er ya da geç başlayacaksın bakmaya
İnşallah en güzelinin en ucuzunu buluruz
Canııım haftasonu yoktum buralarda. Ama benden de sana bir haftabaşı Günaydınııııııgünaydınn 2015 gelinleri
o zaman benden de hemen cvp günaydınnnn=))Canııım haftasonu yoktum buralarda. Ama benden de sana bir haftabaşı Günaydınıııııı
Oooo çok hızlısııno zaman benden de hemen cvp günaydınnnn=))
iyim canım sen nasılsın sen neler yapıosunnOooo çok hızlısıın
Nasılsın bakalıım ne var ne yoook :)
Ben de iyiym canımm.yim canım sen nasılsın sen neler yapıosunn
hoşgeldin aramızaaamerhabalar bende sizler gibi eylül geliniyim herkese mutluluklarrrr
hoş buldummmhoşgeldin aramızaaa
Merhaba sevgili Eylül Gelinleriii :)
Ağustos Eylül Ekim fark etmiyor aslında. 2015 Geliniyseniz telaş , heyecan her yanınızı sarmış olabilir :)
Eh ama şöyle bir durum var kii aynı ay içerisinde gelin oluyorsak telaşlarımız aynı aşamada olabilir, ya da bazılarımızın atladığını bir diğerimiz hatırlatabilir..
Alışveriş zaten başka bir dünya! :)
Neler aldık, neleri alacağız?
Hangi eşya nerede daha uygun?..
Hangi firma daha kaliteli?
Eksikler fazlalar neler??
Kısacası evliliğe giden yolda yapılacak her ne varsa burada birlikte paylaşalım istedim..
Bunu istediysem önce kendimden başlamalıyım sanki değil mi ?
O zaman anlatayım..
23 yaşındayım biz 7 senedir birlikteyiz ve kısmetse 5 Eylül'de evleniyoruz. Salon kısmı tamam ama tabi ki henüz nikah dairesinden gün alamadık . Bizim belediyemiz 3,5 aylık periyodlar ile veriyormuş nikah tarihini. O sebepe Nisan ortası-Mayıs gibi almak gerekecek sanıyorum. Ama kına kısmı ben de hala kocamaan bi soru işareti! Nerede olacak nasıl olacak bilemiyorum. Organizasyon şirketi araştıyorum bir yandan. O konuda kafam allak bulak..
Onun dışında ailelerden yardım almadan herşeyi kendimiz yaptığımızdan şuan sudan çıkmış balık gibiyiz. Her yere yetişmeye çalışıyoruz. Hakkını yiyememem benden çok nişanlım zorlanıyor. üzerinde daha çok yük var çünkü.
Oturma odamızı masa sandalyemizi almış, bir yandan taksit ödüyorduk. Geçen haftada gidip yatak odamızı aldık. O da taksitli tabi :)
Haftasonu uzun zamandır belirlemeye çalıştığımz beyaz eşyaları da alacağız sanırım. Ama onu nakit alacağız çünkü taksitli fiyat ile nakit arasında 1000-1500 TL oynuyor totalde..
Beyaz daha doğrusu gri eşyalarımı Samsung almaya karar verdim. Gittiğim firmalarda Samsung u baya övdüler. Sadece televizyonu LG alacağız. O da samsung artık istetediğimiz boyut tv üretmiyormuş.
E çok detaya girmeden keseyim. Konuştukça çıkar zaten meydana
Hepinize benden kocaman bir Merhaba!!
Buyrun Sohbet edeliiiim :)