2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

canım bizde tavsiye üzerine gidiyoruz oraya daha önce giden arkadaşım çok memnun kalmış 7 eylülle 11 eylül arası ordayız inşallah.
Hayırlısı canım bende iyi yorum okudum hep inşallah bizde memnun olarak ayrılırız biz sizden sonra gitcez sen görüşlerini paylaşırsın bizimle

merhaba kızlar. ben de eylül ayında gelin olacağım kısmetse. tabii nişanlımın ailesi bizim istediğimiz tarih aralığını kabul ederse (1-15 eylül). öğretmen olara başka şehirde çalıştığım için ve inş eş durumu atamam o tarihlerde gerçekleşeceği için bize en uygun zaman bu tarih aralığı. ama nişanlımın ailesi maddi sebeplerden ötürü biraz daha ileri bir tarihte, kasım aralık gibi yapmak istiyor düğünü. açıkçası ben kış gelini olmak istemiyorum inş kısa zamanda bu tarih olayı bizim istediğimiz gibi sonuçlanır ve ben de gönül rahatlığıyla eylül geliniyim diyebilirim

Canim insallah istediğin tarih olur ve sende bizimle burda zamanla yaptgin seyleri paylasirsin

evet canım indirim yakaladık annemle , biz birşey değiliz valla millet alışveriş arabalarıyla götürüyordu resmen talan edildi sen ne yaptın canım
hahah iyi yapmışsınız canım ben sınavlarla uğraştım haftasonu ya ne bi yeri gezdim ne bişey aldım hastaydım zaten sabah sınava gittim geldim yattım, öğlen kalktım tekrar sınava gittim geldim yattım öyle abuk bi haftasonu geçirdim

evet canım indirim yakaladık annemle , biz birşey değiliz valla millet alışveriş arabalarıyla götürüyordu resmen talan edildi sen ne yaptın canım
Ay bi atraksiyon oldu cumartesi akşam 8de nişanlımla kuzenim geldi hadi pikniğe gidiyoruz diye aldılar beni gittik tekirdağa gece gece piknik yaptık hahay

Ay bi atraksiyon oldu cumartesi akşam 8de nişanlımla kuzenim geldi hadi pikniğe gidiyoruz diye aldılar beni gittik tekirdağa gece gece piknik yaptık hahay

ayyy ne güzel yaa çok özendim ne güzel benimki yok burada 11 ay oldu bekliyorum ,gelse bizde gitsek keşke

O zaman daha iyi asker stresi yok para kazanıp gelecek damat ne zaman dönecek kii

yani haziran diye konuşmustuk önce ama nişanlim aslında beni götürecekti götüremedi bir türlü yurtdışına :))haziranda gelicekti ama şimdi masraf çok olursa diye çekindik ağustos başında da gelebilir paramızın durumuna göre kredi çekmeyelim diye uğraşıyoruz aslında

ayy sen kendi kendine mi yapacaksın herşeyiii Allah kolaylıklar versin canımm

ayy sen kendi kendine mi yapacaksın herşeyiii Allah kolaylıklar versin canımm

ben dedim geç gelebilirsin diye ama böyle her şeyin başıma kalacağını düşünememiştim ama demiş oldum bir kere hallerim gibime de geliyor ama ara sıra da korkuyorum

ben dedim geç gelebilirsin diye ama böyle her şeyin başıma kalacağını düşünememiştim ama demiş oldum bir kere hallerim gibime de geliyor ama ara sıra da korkuyorum
İnşallah canım çevrende de yardımcılar olursa kolay olur ben hayatta yapamazdım diye düşünüyorum

İnşallah canım çevrende de yardımcılar olursa kolay olur ben hayatta yapamazdım diye düşünüyorum

aslında parayı yollasa herseyi hallederim ama tek tek şunu aldım bunu uygun gördüm açıklama yapmam gerekecek şimdi neyse belkide dayanamaz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…