2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

benim kaynanam annemden daha fazla şey aldı kızlar yaa sizde de öyle mi yani annem 6kişilik çatal bıcak aldı o kadar gariplik yok mu

olabilir tabi kalmasın içinde ,ama pasta var düğün var ne bileyim kınada dağıtılır ama adettir dimi
Kına kına gecesi yaparsın da dağıtılır düğünde de dağıtılmaz ya canım. Nikah ayrı olsa şekeri şart ama düğün yapıyorsun pasta dağıtılacak zaten onun ikramı odur, şeker bence gereksiz yani fazla olmasa da olur kimse neden dağıtmadı demez

benim kaynanam annemden daha fazla şey aldı kızlar yaa sizde de öyle mi yani annem 6kişilik çatal bıcak aldı o kadar gariplik yok mu
annen seni vermek istemiyo kaynananda bi an önce alayım diye yapıyo çeyizini herhalde hahaha

haklısın canım bende şart illaki :))
annen seni vermek istemiyo kaynananda bi an önce alayım diye yapıyo çeyizini herhalde hahaha
ay evet annem beni pek vermek istemedi ama napalım ondan mı yapıyor ya hala çocuk gibi hiç hevesi yok

haklısın canım bende şart illaki :))

ay evet annem beni pek vermek istemedi ama napalım ondan mı yapıyor ya hala çocuk gibi hiç hevesi yok
Benimde annem öyleydi ya istemeye gelecekler bi suratsız bi suratsız nişanım olacak bi gün önceden gitti elbise aldı kendine hiç bakmıyordu falan tabi kulağını çektim dedim bu ne ben mutluyum seninde mutlu olman lazım hiç bişeye hevesin yok ben böyle görmek istemiyorum moralimi bozuyorsun dedim ondan sonra kendine geldi valla

allahalla tek ben degilim yani, aa sen iyi demişsin valla düzeltmiş birde annen bilmeden yapıyormus demek ki ,ben dedim ama bir kulaktan girdi ötekinden çıktı bende napım hevessiz kabul ettim annemi üstüne gitmiyorum

uyarmana rağmen değişmiyosa üsteleme canım vermekten vazgeçmesin hahaha

ayy sorma sorma benim annem de gez toz ama evlenme der ,ama anne gez gez nereye kadar 8 sene oldu yaa yazık bana
Hee benimki de öyle konuşuyo teyzemler falan evlencende nolcak böyle ananın evindesin ekmek elden su gölden yaşıyosun diyolar aslında doğru da diyorlar ama aşk başka uzak olmuyo olmuyoo

Hee benimki de öyle konuşuyo teyzemler falan evlencende nolcak böyle ananın evindesin ekmek elden su gölden yaşıyosun diyolar aslında doğru da diyorlar ama aşk başka uzak olmuyo olmuyoo

evet tabi heves kaçırıcı laflar bizde de oluyor hoşuma gitmiyor böyle söylenince sankı annemizin evinde hiç iş yapmadık insanın kendi evi gibi olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…