2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Evet insallah buraya dugunden sonrada guzel guzel seyler yazariz yaa paylasiriz hherbiseymizi

günaydın kızlaaaar :)
öncelikle maşallah amma güzel sohbetler ediyoruz.
anne konusuna gelince benim annem benden çok daha havesli her gördüğünü alıyor hayaller kuruyor "kızım bi yuvan olsun" diyor çok şükür.kayınvaldem de aynı şekilde Allah var çok özençli inşllah hepte böyle devam eder.

Ne sanslisin annene yakin olucaksin hemde bu durumda Ciidemm sende ayni sekilde bnde istanbula gidiyorum
Nerden istanbula gidiyorsun canım
günaydın kızlar
Günaydıııın günaydın herkeslere kızlaaarr
Biz dün balayımızı aldık (çok şükür) Tabi yine karar değişikliğiyle bu kararsızlıkla nasıl koca seçmişim kendime hayret Q Premium Resort otel inşallah güpgüzel geçer

hayırlı olsun canım cok güzel gecer insallah en azından artık kesin değiştirmek yok

hayırlı olsun çiğdemcim balayı deyip geçme karar vermek aşırı zor alternatif çok ya ,biz baktık sıyırıyoruz dedik alalım da gitsin dert oldu anlıyorum seni

hayırlı olsun çiğdemcim balayı deyip geçme karar vermek aşırı zor alternatif çok ya ,biz baktık sıyırıyoruz dedik alalım da gitsin dert oldu anlıyorum seni
Kız ocaktan beri bakıyorum artık erken rezervasyon kapanacak sonunda anca karar verebildik işte ben sıyırdım çoktan rüyalarıma giriyordu artık

Yalovadan gidicem Insallah bu arada hayirli olsun canim benim oteliniz degistrneyin artik gonlunuzu ferahh tutun cok guzel bi tatil sizi bekliyo

Selam kızlar benim düğün tarihimde 5 eylül kısmetse balayınıda dün ayarladık bizde Q Premium Resort otel :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…