Ne sanslisin annene yakin olucaksin hemde bu durumdaben aynı sitede iki yan bloğa gelin gidiyorum siz
Aynen o zaman da koşturmacamız olacak onları da paylaşırız
Şu yemek nasıl yapılıyodu bu tarifte bu var mıydı salça lekesi nasıl çıkar diye ahahaha
Ne sanslisin annene yakin olucaksin hemde bu durumdaCiidemm sende ayni sekilde bnde istanbula gidiyorum
Nerden istanbula gidiyorsun canımNe sanslisin annene yakin olucaksin hemde bu durumdaCiidemm sende ayni sekilde bnde istanbula gidiyorum
Günaydııııngünaydın kızlar
hayırlı olsun canım cok güzel gecer insallahNerden istanbula gidiyorsun canım
Günaydııııngünaydın herkeslere kızlaaarr
Biz dün balayımızı aldık (çok şükür)Tabi yine karar değişikliğiyle bu kararsızlıkla nasıl koca seçmişim kendime hayret Q Premium Resort otel inşallah güpgüzel geçer
Amin canım sağolhayırlı olsun canım cok güzel gecer insallahen azından artık kesin değiştirmek yok
Nerden istanbula gidiyorsun canım
Biz dün balayımızı aldık (çok şükür)Tabi yine karar değişikliğiyle bu kararsızlıkla nasıl koca seçmişim kendime hayret Q Premium Resort otel inşallah güpgüzel geçer
o zaman en iyisi artık otel bakmayı bırakmakAmin canım sağolinşallah olmaz valla ben kendimden şüpheliyim
Kız ocaktan beri bakıyorum artık erken rezervasyon kapanacak sonunda anca karar verebildik işte ben sıyırdım çoktan rüyalarıma giriyordu artıkhayırlı olsun çiğdemcim balayı deyip geçme karar vermek aşırı zor alternatif çok ya ,biz baktık sıyırıyoruz dedik alalım da gitsin dert oldu anlıyorum seni
Sağdan soldan bişey duyup aklım karışmazsa bakmıcam artık zateno zaman en iyisi artık otel bakmayı bırakmak
Nerden istanbula gidiyorsun canım
Ay sağol canım inşallahYalovadan gidicem Insallahbu arada hayirli olsun canim benim oteliniz degistrneyin artik gonlunuzu ferahh tutun cok guzel bi tatil sizi bekliyo
Sanada hayirli olsun canimSelam kızlar benim düğün tarihimde 5 eylül kısmetse balayınıda dün ayarladık bizde Q Premium Resort otel :)))))
Ayy bizdenSelam kızlar benim düğün tarihimde 5 eylül kısmetse balayınıda dün ayarladık bizde Q Premium Resort otel :)))))
Ayy bizdenhoşgeldin canım hayırlı olsun hangi tarihlerde ordasınız kısmetse [/Q
canım bizde tavsiye üzerine gidiyoruz oraya daha önce giden arkadaşım çok memnun kalmış 7 eylülle 11 eylül arası ordayız inşallah.