2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Sorma canım sormaaa var öyle bi durum
Napıyosun bakalım neler yaptın? :)
İyiyim canım ya ben hiç bişey yapmıyorum bu ara normal hayatta da toprak attılar galiba üstüme Nişanlımın kuzenini evlendirdik haftasonu onun koşuşturmacası vardı iki haftadır kendimize zaman ayıramadık hiç ne alışveriş ne bişey
Sende ne var ne yok

ben atlayım hemen bindallı bakıyorum kızlar ben
Nasıl bişey bakıyosun canım? Ben de düşüncelerdeyim de aklımda bi iki bişey var ama kararsızlık sebebiyle kalakalmış vaziyetteyim
Nolsun kuzu işte en son buzdolabı ve bulaşık mk.sı aldım.
Şimdi yarın nikah günü için rapor işini halledeyim diyorumç Önümüzdeki hafta almamız gerekecek çünkü.
Ama ben şimdi de 2 eylül mü olsa diye karar kara düşünüyorum nikahı. Yani düğünden önce ..

Aaa unuttum bile bak ben sağlık raporunu aldım 4 mayısta koştur koştur gidip alıcaz günümüzü Ben 9 eylül istiyorum düğünden önce yani
Ciidemm iyi yaptın canım bende hemen geldim bak
Nasıl bişey arıyon anlat bize de fikir olsun ben daha gelinlik bile bakmadım bindallıyı hiç bilmiyorum gaz vermesi lazım birinin bana gidip bakmaya başlamak için

Yaa bizim tanışma yıldönümümüz 2 Eylül ben yıllardır hep o gün olsun diye hayal ediyodum. Ama bi yandan da düğünde herkesin önünde olsun istiyodum çok kararsız kaldım anlicağın çıkamadım içinden ama artık seninle aynı gün işi bağlamamız gerek bizim de . Ne yapıcam bilmiyorum

Ay ben bir de gelinlik baktım hafta sonu. İstediğim gelinliği 3000e dikiyolar hep Daha uygununu buldum ama içim rahat etmedi ona da. Pof herrşey bölük pörçük yaa

Bana da düğünde yap falan dediler ama herkes benim nikahımı görmek zorunda değil diye düşündüm zaten glmek isteyen nikah salonuna da gelir yani düğünde o kargaşayı çekemem bide o yüzden ayrı yapıcam hem onunda yeri ayrı olsun

Ay ben bir de gelinlik baktım hafta sonu. İstediğim gelinliği 3000e dikiyolar hep Daha uygununu buldum ama içim rahat etmedi ona da. Pof herrşey bölük pörçük yaa
Gelinlik olayına da yuh demek istiyorum tam düğün sezonu da geldi ya ondan biz bayağı kazık yicez galiba hiç bakmadım ama duyduğum fiyatlar hep yüksek

Ben aksine herkes orada olsun istiyorum Nikah şahitlik edilmesi gereken özel bi an bence. Yani bana özel olmamalı .
Ama nikahı ayrı yaparsam oraada 2. bir kargaşa olsun istemem

Gelinlik olayına da yuh demek istiyorum tam düğün sezonu da geldi ya ondan biz bayağı kazık yicez galiba hiç bakmadım ama duyduğum fiyatlar hep yüksek
Yuh de valla çok pahalı gerçekten . Yeterince masrafımız yokmuş gibii

ay kaynanam aradı da onla konuşurken muhabbet uçmuş bindallı resmi koyayım mı bakın neler beğendim

bakın bakalımm kızçeler

Eklentiler

• 1.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 2.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 92
  • 3.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 77
bu arada canım hayırlı olsun esyaların güle güle kullan benim gelinlik 4 liraydı ben erken aldım indirimden 2,5 liraya düştü şimdi yine çıkmıştır çok pahalı sezon da
Sağol canımmm .
Çok pahalı ya 2bucuğa kadar alsam sevinicem ben de valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…