huhuu biri ses verdi sonundaSelam gelincikler :)
Sorma canım sormaaa var öyle bi durumhuhuu biri ses verdi sonundaölü toprağı var üstümüzde bu ara bizim
Sorma canım sormaaa var öyle bi durum
Napıyosun bakalım neler yaptın? :)
İyiyim canım ya ben hiç bişey yapmıyorum bu ara normal hayatta da toprak attılar galiba üstümeSorma canım sormaaa var öyle bi durum
Napıyosun bakalım neler yaptın? :)
Hoşgeldin kuzum balayı tarafından bana yazmışında yeni gördüm bende buraya çağırayım dedim seniselam çiğdoş
merhaba kızlar
Nasıl bişey bakıyosun canım? Ben de düşüncelerdeyim de aklımda bi iki bişey var ama kararsızlık sebebiyle kalakalmış vaziyetteyimben atlayım hemenbindallı bakıyorum kızlar ben
Nolsun kuzu işte en son buzdolabı ve bulaşık mk.sı aldım.İyiyim canım ya ben hiç bişey yapmıyorum bu ara normal hayatta da toprak attılar galiba üstümeNişanlımın kuzenini evlendirdik haftasonu onun koşuşturmacası vardı iki haftadır kendimize zaman ayıramadık hiç ne alışveriş ne bişey
Sende ne var ne yok
Aaa unuttum bile bak ben sağlık raporunu aldım 4 mayısta koştur koştur gidip alıcaz günümüzüNolsun kuzu işte en son buzdolabı ve bulaşık mk.sı aldım.
Şimdi yarın nikah günü için rapor işini halledeyim diyorumç Önümüzdeki hafta almamız gerekecek çünkü.
Ama ben şimdi de 2 eylül mü olsa diye karar kara düşünüyorum nikahı. Yani düğünden önce ..
Nasıl bişey arıyon anlat bize de fikir olsun ben daha gelinlik bile bakmadım bindallıyı hiç bilmiyorum gaz vermesi lazım birinin bana gidip bakmaya başlamak için
Aaa unuttum bile bak ben sağlık raporunu aldım 4 mayısta koştur koştur gidip alıcaz günümüzüBen 9 eylül istiyorum düğünden önce yani
Nasıl bişey arıyon anlat bize de fikir olsun ben daha gelinlik bile bakmadım bindallıyı hiç bilmiyorum gaz vermesi lazım birinin bana gidip bakmaya başlamak için
Bana da düğünde yap falan dediler ama herkes benim nikahımı görmek zorunda değil diye düşündüm zaten glmek isteyen nikah salonuna da gelir yani düğünde o kargaşayı çekemem bide o yüzden ayrı yapıcam hem onunda yeri ayrı olsunYaa bizim tanışma yıldönümümüz 2 Eylül ben yıllardır hep o gün olsun diye hayal ediyodum. Ama bi yandan da düğünde herkesin önünde olsun istiyodum çok kararsız kaldım anlicağın çıkamadım içinden ama artık seninle aynı gün işi bağlamamız gerek bizim de . Ne yapıcam bilmiyorum
Ay ben bir de gelinlik baktım hafta sonu. İstediğim gelinliği 3000e dikiyolar hepDaha uygununu buldum ama içim rahat etmedi ona da. Pof herrşey bölük pörçük yaa
Gelinlik olayına da yuh demek istiyorum tam düğün sezonu da geldi ya ondan biz bayağı kazık yicez galiba hiç bakmadım ama duyduğum fiyatlar hep yüksekAy ben bir de gelinlik baktım hafta sonu. İstediğim gelinliği 3000e dikiyolar hepDaha uygununu buldum ama içim rahat etmedi ona da. Pof herrşey bölük pörçük yaa
Ben aksine herkes orada olsun istiyorum Nikah şahitlik edilmesi gereken özel bi an bence. Yani bana özel olmamalı .Bana da düğünde yap falan dediler ama herkes benim nikahımı görmek zorunda değil diye düşündüm zaten glmek isteyen nikah salonuna da gelir yani düğünde o kargaşayı çekemem bide o yüzden ayrı yapıcam hem onunda yeri ayrı olsun
Yuh de valla çok pahalı gerçekten . Yeterince masrafımız yokmuş gibiiGelinlik olayına da yuh demek istiyorum tam düğün sezonu da geldi ya ondan biz bayağı kazık yicez galiba hiç bakmadım ama duyduğum fiyatlar hep yüksek
Koy koy bakalım neler varmış :)ay kaynanam aradı da onla konuşurken muhabbet uçmuşbindallı resmi koyayım mı bakın neler beğendim
Yuh de valla çok pahalı gerçekten . Yeterince masrafımız yokmuş gibii
Sağol canımmm .bu arada canım hayırlı olsun esyaların güle güle kullan benim gelinlik 4 liraydı ben erken aldım indirimden 2,5 liraya düştü şimdi yine çıkmıştır çok pahalı sezon da