2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Merhaba kizlar
Cevremde konusacagim pek kimse yok acikcasi icine kapanik biriyim kimsenin beni anlamayacagini dusundugum icin icime atiyorum herseyi. Biraz da panik bir insanim. Eylulun ilk haftasi dugunum olacak orduda. Nisanlim ordu'lu oldugu icin. Nikahim ise dugunden 2 hafta once istanbulda olacak. Henuz gun almadik ve bu yuzden cok gerginim. Nisanlim boyle seylerde fazla sorumsuz 4 haftadir saglik raporu icin rontgen cektirecek de kan testi sonuclarini alacak da falan filan.. Gectigimiz hafta persembe gunu son olarak anlastigimizi dusunup bu pazartesi ertelemek istedi boynum bukuk tamam dedim. Pazartesi geldi sordum raporu aldin mi diye ustume gelme yeter artik dedi ve konusmadi bir sure benimle bu ara kalp kirikligimin haddi hesabi yok hepten icime kapandim bi yandan sasiriyorum nasil tahammul ediyorum diye diger yandan seviyorum her dedigine tamam diyorum ama korkuyorum evliligimiz surmezse diye. Evlenmeyi istiyor ama benim gosterdigim ozeni ilgiyi alakayi gostermiyor. Kimseden yardim taktik vs beklemiyorum sadece icimi dokmek istedim. Opuyorum herkesi

GÜNAYDINLAR PEK YAZAMIYORUM AMA TAKİPTEYİM CANIM :) CİCLERİNE BAYILDIM İYİ GÜNLERDE KULLAN 4 MEVSİM BAHARATLIĞI NEREDEN ALDIN CNM VE NE KADARA ALDIN ACABA?

ay teşekkür ederim beğenmissin sevindim canım :))aliexpress den aldım ama google dört meysim baharatlık yazarsan hemen çıkar ,ben aldım pembe değirmenim geldi sadece bekliyorum gelmesini uzun sürüyor 9,99 dolar vermişim canım

TMM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM :) BEĞENMEK NE KELİME HER PARÇASINDA EMEK VAR BELLİ İNŞALLAH AŞKLI HUZURLU GÜNLERDE KULLANIRSIN

amin canım saol hepimiz de inşallah sende ne var ne yok evinini döşedin gelmiyorsun tabi buralara hiç :)
YOK CANIM YA NE DÖŞEMESİ YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ AMA HAZİRANDA GELECEK EŞYALAR FLN ŞİMDİ FATURALARI ÜSTÜNE ALMA NİKAH İŞLEMLERİ FLNLA UĞTAŞIYORUZ..DAHA GELİNLİK VE KINA İÇİN BİŞEYLER BAKMADIM

hadi bakalım kolay gelsin canım bende internetten bindallı beğendim o kadar

bi tek straptez istemiyorum onun dışında kafamda bişey yok ama deidğin gibi denedikçe şekillenir

tabi canım bende kabarık hiç istemiyordum çok demode buluyordum kesin balık model alıcaktım fiziğimde müsait ama gelinlikçiye gittim prenses model aldım çıktım bende şaşırdım kendime yani hiç sevmediğim bir modeldi ama kendime onu daha çok yakıştırdım gelin gibi oldum çünkü öbürü elbise gibi kaldı

Günaydıınnnn bende uzak kaldım bikaç gün kızlaarr ne var ne yokk

Bugun salon baktıkk :) tarihimizi dugunden 4 ay once alabiliyomusuz. Burayi tutucaz gibi ev bakicaz salondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…