Günaydın şekerparemiyi yaptın bizde seni öpüyoruz
o zaman günaydın bebişlerim
Günaydın şekerparembizden başka gelip giden yok buraya hee
iyi yaptın bizde seni öpüyoruz
o zaman günaydın bebişlerim
GÜNAYDINLAR PEK YAZAMIYORUM AMA TAKİPTEYİM CANIM :) CİCLERİNE BAYILDIM İYİ GÜNLERDE KULLAN 4 MEVSİM BAHARATLIĞI NEREDEN ALDIN CNM VE NE KADARA ALDIN ACABA?
ay teşekkür ederim beğenmissin sevindim canım :))aliexpress den aldım ama google dört meysim baharatlık yazarsan hemen çıkar ,ben aldım pembe değirmenim geldi sadece bekliyorum gelmesini uzun sürüyor 9,99 dolar vermişim canım
TMM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM :) BEĞENMEK NE KELİME HER PARÇASINDA EMEK VAR BELLİ İNŞALLAH AŞKLI HUZURLU GÜNLERDE KULLANIRSIN
YOK CANIM YA NE DÖŞEMESİ YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ AMA HAZİRANDA GELECEK EŞYALAR FLN ŞİMDİ FATURALARI ÜSTÜNE ALMA NİKAH İŞLEMLERİ FLNLA UĞTAŞIYORUZ..DAHA GELİNLİK VE KINA İÇİN BİŞEYLER BAKMADIMamin canım saol hepimiz de inşallah sende ne var ne yok evinini döşedin gelmiyorsun tabi buralara hiç :)
YOK CANIM YA NE DÖŞEMESİ YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ AMA HAZİRANDA GELECEK EŞYALAR FLN ŞİMDİ FATURALARI ÜSTÜNE ALMA NİKAH İŞLEMLERİ FLNLA UĞTAŞIYORUZ..DAHA GELİNLİK VE KINA İÇİN BİŞEYLER BAKMADIM
hadi bakalım kolay gelsin canım bende internetten bindallı beğendim o kadar
şimdi hiç denemedin ya gelinlik aklında birşey canlanmaz , ama beğendiğin gelinkte mi yok
bi tek straptez istemiyorum onun dışında kafamda bişey yokama deidğin gibi denedikçe şekillenir