2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

H happyNow Sweetlifee Sweetlifee beğenmemişse cok sevindim kızlar hali ve perdeler kaldı oste onları da hallederiz umarım birde buzdobi cam. Mak. Kaldı Bulaşık mak. Gorumcem almıştı iki sene evvel :KK49:
Buzdolabı sorunsalıı, bende henüz almadım ve 1 haftaya bu işi çözmem lazım artık bunaldım.
Bi karar verebilsem keşkee

H happyNow canım benim bul. Mak. Gri Bosch marka o hediye ama güzel ideal bi makina. Buzdolabı ve çamaşır mak. Karar verdik buzdolabında büyük al bence yerinin elverdiği kadar.

Canım benim Bulaşık mak. Gri Bosch buzdolabında beğendik oda gri alcaz Bosch oda onu da büyük almaya çalış yer durumuna göre bence. Çamaşır mak. Beğendik onu beyaz alcaz yeri kilerde onun çünkü

Tabak çanağım cok güzel degıl ki Sweetlifee Sweetlifee :KK43: ilk ise girdiğim zaman akmıştık durun elimde Olanları atiyim Bn yalnız yasıyorum tum çeyizim ailemin evinde Ankara'da çünkü :KK1:

H happyNow canım benim bul. Mak. Gri Bosch marka o hediye ama güzel ideal bi makina. Buzdolabı ve çamaşır mak. Karar verdik buzdolabında büyük al bence yerinin elverdiği kadar.
Standart ölçülerde bişiey alıcam kuzu dediğim gibi yer meçhul çünkü.
Samsung alıyorum ben beyazları. Daha doğrusu grileri :)
Ama bi iki makine arasında git-geldeyim. 1 haftaya tamamlicam onu da İnşallah bakalım bir seçeyim de :)

image.jpg
image.jpg
image.jpg image.jpg
kız çeyizi yani tabak çanak hadi bakalım onlarda ıvır zıvır o kadar çok ki canım kolay gelsin şimdiden ben yeni yapmaya başladım karatayyy karatayyy

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 68
kızlar bişey sorucam çamaşır makinesinin kurutma özelliği olanlar var ben onlardan almayı düşünüyorum ne dersiniz bi fikriniz var mı acaba?

Ayyy harika herşey tamam ne güzel karatayyy karatayyy güle güle oturmak nasip olsun inşallah.
Sanırım herkes ikinci odaya köşe koltuk düşünüyo bende sizdenim :-)
dabidap dabidap kurutma özelliği olanlar iyi değilmiş canım alacaksan ayrı ayrı al yerin varsa

@
Ayyy harika herşey tamam ne güzel karatayyy karatayyy güle güle oturmak nasip olsun inşallah.
Sanırım herkes ikinci odaya köşe koltuk düşünüyo bende sizdenim :-)
dabidap dabidap kurutma özelliği olanlar iyi değilmiş canım alacaksan ayrı ayrı al yerin varsa
dabidap dabidap yatagin ölçüsünü bilmiyirum canım sorar yazarım sana. Çiğdem canım teşekkür ederim hala birsuru eksik var ama :KK12: kızlar kurutma mak. Hic sağlıklı degıl :KK43: almayın

kızlar bişey sorucam çamaşır makinesinin kurutma özelliği olanlar var ben onlardan almayı düşünüyorum ne dersiniz bi fikriniz var mı acaba?
Diğer kızlara katılıyorum canım hiç iyi yorum duymadım birlikte olanlardan.
Ayrı ayrı alınabilir (ki o da alınmasa daha iyi ama ).
Birlikte olanlar iki işlemi de eksik yapıp çabuk bozuluyorlarmış.
Ben çok fonksiyonlu şeylere güvenmiyorum zaten ya, her eşya kendi işini yapsın yeter :KK70:

Diğer kızlara katılıyorum canım hiç iyi yorum duymadım birlikte olanlardan.
Ayrı ayrı alınabilir (ki o da alınmasa daha iyi ama ).
Birlikte olanlar iki işlemi de eksik yapıp çabuk bozuluyorlarmış.
Ben çok fonksiyonlu şeylere güvenmiyorum zaten ya, her eşya kendi işini yapsın yeter :KK70:
hahaha aynen birden fazla görev yükleyince makina bile şaşırıyo yazık :KK70:

X