Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzdolabı sorunsalıı, bende henüz almadım ve 1 haftaya bu işi çözmem lazım artık bunaldım.H happyNow Sweetlifee beğenmemişse cok sevindim kızlar hali ve perdeler kaldı oste onları da hallederiz umarım birde buzdobi cam. Mak. Kaldı Bulaşık mak. Gorumcem almıştı iki sene evvel
Buzdolabı sorunsalıı, bende henüz almadım ve 1 haftaya bu işi çözmem lazım artık bunaldım.
Bi karar verebilsem keşkee
Standart ölçülerde bişiey alıcam kuzu dediğim gibi yer meçhul çünkü.
kız çeyizi yani tabak çanak hadi bakalım onlarda ıvır zıvır o kadar çok ki canım kolay gelsin şimdiden ben yeni yapmaya başladım karatayyy
Haha yok kuzu
Güle güle kullan kuzucum :)Benimkiler de bunlar iste @extravolume
dabidap yatagin ölçüsünü bilmiyirum canım sorar yazarım sana. Çiğdem canım teşekkür ederim hala birsuru eksik var ama kızlar kurutma mak. Hic sağlıklı degıl almayın
Diğer kızlara katılıyorum canım hiç iyi yorum duymadım birlikte olanlardan.kızlar bişey sorucam çamaşır makinesinin kurutma özelliği olanlar var ben onlardan almayı düşünüyorum ne dersiniz bi fikriniz var mı acaba?
hahaha aynen birden fazla görev yükleyince makina bile şaşırıyo yazıkDiğer kızlara katılıyorum canım hiç iyi yorum duymadım birlikte olanlardan.
Ayrı ayrı alınabilir (ki o da alınmasa daha iyi ama ).
Birlikte olanlar iki işlemi de eksik yapıp çabuk bozuluyorlarmış.
Ben çok fonksiyonlu şeylere güvenmiyorum zaten ya, her eşya kendi işini yapsın yeter