2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

H happyNow aynen öyle ıvır zıvır bitmiyor gereksiz kullanmayacağım Birsey almak da istemiyorum hersey para hersey para bir an önce gelsin Eylül 6
5i gelsinde 6sı da gelir :KK70:
Dediğin gibi ben de gereksiz şeyler almak istemiyorum tabii, hem herşey para hem de gereksiz yer kaplayacak.
Kalabalık bir ev istemiyorum kesinlikle.
Az olsun , ferah olsun . Dağılmasın falan :KK70:

5i gelsinde 6sı da gelir :KK70:
Dediğin gibi ben de gereksiz şeyler almak istemiyorum tabii, hem herşey para hem de gereksiz yer kaplayacak.
Kalabalık bir ev istemiyorum kesinlikle.
Az olsun , ferah olsun . Dağılmasın falan :KK70:
Aynen öyle vallahi ben yatak odama hiçbirşey almıyorum Mesala artık abajur aldım aksesuar olarak başka birşeye gerek yok kozmetik ürünlerim icin organizator , takılar icin de Takı dolabı aldım ivirim

İvirimi zivirimi onlar kaldırır :KK54: hali perde alcaz öyle iste mutfağı da tabak çanak ile doldurmak istemiyorum :anneadayı:

ben nereden başlıyacağımı da bilmiyorum iyice dağılmış durumdatım sanki. karatayyy karatayyy canım takı dolabını ve kozmetik ürünlerim icin organizator resimlerini yollar mısın bende düşünüyorumda

Aynen öyle vallahi ben yatak odama hiçbirşey almıyorum Mesala artık abajur aldım aksesuar olarak başka birşeye gerek yok kozmetik ürünlerim icin organizator , takılar icin de Takı dolabı aldım ivirim
Aynen yatak odasına başka bişeye gerek yok ben de alcıam abajur.
Yatak odam beyaz mor bişilerle renklendirmek istiyorum, daha onlar var iyi hatırlattın :KK70:
Takı dolapları çok cici ama şimdiden almicam ben evin durumuna göre, yer geniş olursa alırım anca. Yoksa yok.

Mesala ben yatak odasına Birsey almıyorum artık abajur aldım Takı dolabı aldim kozmetik ürünler icin de organizator alcam onlar ıvır zivirlari kaldırır Halısı perdesi kaldı , aksesuar cok almiycam

Aynen yatak odasına başka bişeye gerek yok ben de alcıam abajur.
Yatak odam beyaz mor bişilerle renklendirmek istiyorum, daha onlar var iyi hatırlattın :KK70:
Takı dolapları çok cici ama şimdiden almicam ben evin durumuna göre, yer geniş olursa alırım anca. Yoksa yok.
H happyNow biz hesaplandık ev hazır ya Takı dolabı sığıyor :KK47: yasasın abajur cok güzel bişi aldım mobilyama da uygun oldu

image.jpg

Evi biliyor olmak büyük avantaj canım kesinlikle.
O yüzden bekletiyorum ben bazı şeyleri. Anca görünce halledebilicem
Benim yatak odam da genelde mor ve beyaz çoğunluk mor buraya Çoklu resim atma var mi canım organizator almadım aliekpres sitesine yazın orda cikar Alicsm Takı dolabı da Nisan da m

karatayyy karatayyy ay çok güzel canım yaaa iyi günlerde kullan..
ben evi tuttum ama daha yatak ölçüsünü bilmeden pek bişey almıyorum ama bu abajüre bayıldım.

Teşekkür ederim kızlar dabidap dabidap H happyNow en iyileri bizim olsun nice Yıllara olalım hep beraber Takı dolabı da model Nisan da kesinleşecek fuar varmış yatak odamız bu sadece başlık pembe mor arası tek renk olcak Çiçekli olmuycak

X