2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

Merhaba kızlar :KK36:
Bende yazayım bari Eylül gelinlerinden birisi de benim inşallah :KK22:
Beyaz eşyam salon ve yatak odası, süpürge, ütü, yemek takımları tamamlandı :)
Elektrikli küçük ev aletleri kaldı. Önerebileceğiniz tost makinesi ve blender seti var mı?
İstanbul'da ev için alınabilecek aksesuar, plastik, cam, tekstil, banyo setleri vs gibi önerebileceğiniz yer var mı? :KK64:
Ben bu tip şeylerin hepsini evim serilince bir anda yapmayı düşünüyorum. Biraz zor olacak ama Ağustos'ta evin içi yapılacak ve ayın ortasında serilecek. Şuan sadece en gerekli ihtiyaçlarımı aldım.
Bende pek heyecan da yok şuan zaman yaklaştıkça olur sanırım :KK64:

hoşgeldiniz eylül gelinlerine :KK25:
maşallah sizde bir şey bırakmamışsınız tamamlamışsınız herseyi :KK66:@FrKafka

atak Odası'nın düz tüldu onu değiştirdik Fon pudra rengi gibi iç Kısmi bu fonlar çift Taraflı kullanılıyormuş o tarafa uygun altı hafif desenli bi tül seçtik sonradan onun resmini çekmeyi unuttum :KK43:perdeler de boyle iste kızlar bizim evin perdeleri cok kucuk standarttan o Yüzden genekde stor ağırlıklı istedim öyle de oldu daha evi yerleştirelim onları da atarım :KK45:Mayıs Ayında dugun alışverişi olcak benim bindallı çamaşır vs akincak Temmuz sonu Ağustos altın ve gelinlik Alınacak öyle iste :KK45:

karataycım maşallah Allah bozmasın ağzının tadını inşallah ne güzel hersey bitmiş güle güle kullanın canım karatayyy karatayyy

Oh maşallah sanaa, onu da hallettn :)
Çok güzelmiş perdeler, hepsini çok sevdim.
TAkınca bütün görürüz bir de :)
Merhaba kızlar :KK36:
Bende yazayım bari Eylül gelinlerinden birisi de benim inşallah :KK22:
Beyaz eşyam salon ve yatak odası, süpürge, ütü, yemek takımları tamamlandı :)
Elektrikli küçük ev aletleri kaldı. Önerebileceğiniz tost makinesi ve blender seti var mı?
İstanbul'da ev için alınabilecek aksesuar, plastik, cam, tekstil, banyo setleri vs gibi önerebileceğiniz yer var mı? :KK64:
Ben bu tip şeylerin hepsini evim serilince bir anda yapmayı düşünüyorum. Biraz zor olacak ama Ağustos'ta evin içi yapılacak ve ayın ortasında serilecek. Şuan sadece en gerekli ihtiyaçlarımı aldım.
Bende pek heyecan da yok şuan zaman yaklaştıkça olur sanırım :KK64:
Merhaba canım hoşgeldin.
Canım İstanbulda her yerde bulabilirsin bunları zaten son anda alacakmışsın. Bulman hiç zor değil yani.
Heyecanı 1 ay kala falan görücez sanırım bakalııım :)

Oh maşallah sanaa, onu da hallettn :)
Çok güzelmiş perdeler, hepsini çok sevdim.
TAkınca bütün görürüz bir de :)

Merhaba canım hoşgeldin.
Canım İstanbulda her yerde bulabilirsin bunları zaten son anda alacakmışsın. Bulman hiç zor değil yani.
Heyecanı 1 ay kala falan görücez sanırım bakalııım :)
Kızlar ben bir iki gecelik almak istiyorum nerden alabilirim

image.jpg

X