Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konsola en son attigim ayna duvara monte olcak kızlar konsolun kendi aynasını beğenmedik değiştirdik salon Takım'ı pudra rengi gibi çıkmış olabilir o krem aslında yani süt kahve gibi birde salonda sehpa almadık modası geçti dediler yer olursa alcaz
Buda köse takımımız oda kucuk o Yüzden köse Takım'ı aldık rengi gri olcak puf ise mavi ayaklar beyaz olcak ortada uc acı kahve kirlent de mavi mor ve sarıKuzucum hepsi çok güzel güle güle kullanın. Aynada iyi bir tercih yapmışsınız daha şık duracağı kesinn.
Pudra gibi durmuyor zaten salon tk.mı anladım ben rengini :)
Ben kahveli şeylerden o kadar bunaldım kiii eve kahve rengi mandal bile almicam sanırım haha
Hayır kuzu hiç de latafatlı değil olması gerektiği gibi gayet. :)
Buda köse takımımız oda kucuk o Yüzden köse Takım'ı aldık rengi gri olcak puf ise mavi ayaklar beyaz olcak ortada uc acı kahve kirlent de mavi mor ve sarı
Şimdi gördüm, onu renkli yapacaksın yani.Buda köse takımımız oda kucuk o Yüzden köse Takım'ı aldık rengi gri olcak puf ise mavi ayaklar beyaz olcak ortada uc acı kahve kirlent de mavi mor ve sarı
Sweetlifee canım eşyaların hepsini Amasya'dan aldık biz Tokat'ta yasıyoruz oraya gittik genelde İnegöl mobilya hepsi demasan çok güzel canım nereden aldın güle güle kullan karatayyy
Herşeyini halletmişsin kuzu valla süper.