Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha şimdi onlara bakıyodum ben de çok çirkinler ya beğenemedimO zaman olabilir canım doğru , ya Bnde kızlar güzel bi çamaşır sepeti arıyorum ince uzun bulamadım
Kuzu dolabın içineyse sorun yok zaten tel gibi oluyo onlar genelde.canım ben banyoya dolap yaptırıcam içine monteli sepet yaptırmak istiyorum internetten bak istersen çok güzel oluor
Kuzu dolabın içineyse sorun yok zaten tel gibi oluyo onlar genelde.
Ama benimki dışarıda duran normal bir sepet olmalı.
Senin dediğin farklı bişiyse gösterebilirsin :)
Güzelmişş güle güle kullan nerden aldın bende bakayımşimdi aldım kızlar :))
Sweetlifee guzelmis gerçekten canım benim gule gule kullan kızlar bende bugun perdeleri hallettimşimdi aldım kızlar :))
Ooh bravo sana :) Süpermiş. Eee yokmu fotoo :)
atak Odası'nın düz tüldu onu değiştirdik Fon pudra rengi gibi iç Kısmi bu fonlar çift Taraflı kullanılıyormuş o tarafa uygun altı hafif desenli bi tül seçtik sonradan onun resmini çekmeyi unuttum perdeler de boyle iste kızlar bizim evin perdeleri cok kucuk standarttan o Yüzden genekde stor ağırlıklı istedim öyle de oldu daha evi yerleştirelim onları da atarım Mayıs Ayında dugun alışverişi olcak benim bindallı çamaşır vs akincak Temmuz sonu Ağustos altın ve gelinlik Alınacak öyle iste