2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

benim malesef yerim yok kurutma makinesi için kullanan biride arçeliki önerdi o yüzden

O zaman olabilir canım doğru , ya Bnde kızlar güzel bi çamaşır sepeti arıyorum ince uzun bulamadım :KK43:

canım ben banyoya dolap yaptırıcam içine monteli sepet yaptırmak istiyorum internetten bak istersen çok güzel oluor

canım ben banyoya dolap yaptırıcam içine monteli sepet yaptırmak istiyorum internetten bak istersen çok güzel oluor
Kuzu dolabın içineyse sorun yok zaten tel gibi oluyo onlar genelde.
Ama benimki dışarıda duran normal bir sepet olmalı.
Senin dediğin farklı bişiyse gösterebilirsin :)

Kuzu dolabın içineyse sorun yok zaten tel gibi oluyo onlar genelde.
Ama benimki dışarıda duran normal bir sepet olmalı.
Senin dediğin farklı bişiyse gösterebilirsin :)

yok canım benim ki dediğin gibi tel gibi bişey ben eğer istediğini bulamazsan öylede yaptırabilirsin diye söyledim fikir olsun diye

şimdi aldım kızlar :))

Eklentiler

• vanilya set.jpg
    vanilya set.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 100
günaydın kızlar..
dün evimizin anahtarını aldık :KK55::KK55: Allah hepimize sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.
mobilya konusunda da çok kararsızım büyük ihtimal İnegölde yaptırıcaz çünkü burada tam istediğim yok.

Y
atak Odası'nın düz tüldu onu değiştirdik Fon pudra rengi gibi iç Kısmi bu fonlar çift Taraflı kullanılıyormuş o tarafa uygun altı hafif desenli bi tül seçtik sonradan onun resmini çekmeyi unuttum :KK43:perdeler de boyle iste kızlar bizim evin perdeleri cok kucuk standarttan o Yüzden genekde stor ağırlıklı istedim öyle de oldu daha evi yerleştirelim onları da atarım :KK45:Mayıs Ayında dugun alışverişi olcak benim bindallı çamaşır vs akincak Temmuz sonu Ağustos altın ve gelinlik Alınacak öyle iste :KK45:

X