2015 eylül- ekim- kasım-aralıkta tüp bebek denemesi yaptıracaklar

kizlar mb bende suan adetimin 21.gununden beri lucrin kullaniyorum bayramdan sonra transfer cok yorucu sitresli ve heycanli bi donem geciriyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimiz burda hayirlisiyla pozitifler paylasiriz inşşşş

kızlar mb. daha önce opu yaptıran arkadaşlar opudan ne zaman sonra addet oldunuz? benim transfer ekimde olacak
sanirim benimde ekime kaldi.taaa haziran da baslamistim oysaki.gecen ay opu oldu.bu ay transfer olcakti.dr.um kulandigim ignelerin dozunun yuksek oldugundan kan degerlerimi yukseltmis olabilcegini soyledi.adetin 3.gunu gidicem kan degerlerime bakilcak duruma gore bi yol izlencek.umarim hersey yolundadir.rabim isteyen herkeze bizede nasip etsin.bu arada drum ilk baslarda umutlu degildi 4 yumrtam vardi.ilaclarla 13 oldu ve 7 tanesi dollenmisti.havalara ucmustum.ertelenince yine hevesim kursagimda kaldi..

olsuncanim uzulme bence o birsuru ilactan sonra vucudunda dinlenmis olur herseyde bi hayir vardir

merhaba,
aranızda deu tedavi gören varmı ? ben adetim gelince deu prof. ömer erbil doğan.a gitmeyi planlıyorum. Bu konuda önerileri olan varmıdır acaba??

sanirim benimde ekime kaldi.taaa haziran da baslamistim oysaki.gecen ay opu oldu.bu ay transfer olcakti.dr.um kulandigim ignelerin dozunun yuksek oldugundan kan degerlerimi yukseltmis olabilcegini soyledi.adetin 3.gunu gidicem kan degerlerime bakilcak duruma gore bi yol izlencek.umarim hersey yolundadir.rabim isteyen herkeze bizede nasip etsin.bu arada drum ilk baslarda umutlu degildi 4 yumrtam vardi.ilaclarla 13 oldu ve 7 tanesi dollenmisti.havalara ucmustum.ertelenince yine hevesim kursagimda kaldi..
herşeyde vardır bir hayır
moralini bozma hem vücut dinleniyor daha iyi :)

Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah:)kaç yumurta toplanmıştı kaç tane embriyo oluşmuştu?benim 9 tane toplandı bakalım kaçı döllenecek..

19 eylülde opu yapıldı,5. güne bekletilip dondurulacak ve önümüzdeki ay transfer olacak inşallah yolunda giderse herşey ...

Mrb arkadaşlar ben de nasipse Bayram'dan sonra ekim ortası gibi düşünüyoruz 4.olucak bu defa ama çok sitresliyim nolur iyi bişeyler olsun rabbim

Merhaba herkese.ben pcosluyum gecen sene kasimda tedaviye basladim iki ay klomenle yumurta takibi 3. Ayda gonal f ile asilama yapildi ancak tutmadi. Asilamadan sonra kistim olustugu icin tedaviye ara verdik araya ramazan ve tatil donemleri girdi. Bayram bereketli geldi bu sabah kendiliginden adet olmayi basardim:) cumartesi sisli memorial ayse hanimdan randevu aldim nasipse tup bebek surecine baslayacagiz. Basindan beri tum sureclerimi o takip ediyor. Hayirlisiyla rabbim hepimize ilk firsatta bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum. :KK43:

Mrb arkadaşlar ben de nasipse Bayram'dan sonra ekim ortası gibi düşünüyoruz 4.olucak bu defa ama çok sitresliyim nolur iyi bişeyler olsun rabbim
inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun , inşallah bu sefer tutar canım. biz de ikinciyi o dönemde denemeyi düşünüyoruz

inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın, hakkında hayırlısı olsun , inşallah bu sefer tutar canım. biz de ikinciyi o dönemde denemeyi düşünüyoruz
Sağol cnm :KK200::anneadayı:inşallh bizde böyle oluruz . Lakin ben hala adet olmadım göğüsleri de şişme ve hassasiyet var kasıklarımda da hep bişeyler oynuyor özellikle hareket ettiğim Zaman bakalım Dr bir gideyim .sen nereye gidiyorsun

Kizlar bende,bir terslik cikmazsa ekim ayinda 2.denememi yapacagim..simdiden dusundukce stres yapmaya basladim.,Allah cocuk icin ugrasan herkesi yardim etsin..ben istanbul memorialde deneyecegim..

X