2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

bizim bitaraflarımız azmı çıkmış çok mu çıkmış pek meraklı millet.. k.validemde bnm için eşime demiş çok çirkinleşti kız olmasın bebek kadın yakıştıramadı erkek bebeği herhalde eşimde demiş bi sen böyle dedin aksine çok güzelleşti bebekte kesin erkek

ohh iyi demişşş...çok çirkinleşti nedemektir yahuuu...fesatlık başka bişey değil...çatır çatır erkek doğuracam deseydinAllah var benim kayınvalide hamilelik her kadına farklı bi hava veriyor dedi....laynnn yoksa ters bişeymi dedi bu kadınn ben mi iyiye çektim puhaaaaaa

yok yok iyi bişey demiş senin ki bnm k. valide çok fesat zaten ayda yılda bir görüşüyoruz.. eşimde gayet farkında sık gidip gelmez annesine..

Benm kaynvalde sürekli ben senden zayıftım diyip duruyo ya ben napaym 65le hamle kaldm suan 70im boyumda 1.70 :/

yok yok iyi bişey demiş senin ki bnm k. valide çok fesat zaten ayda yılda bir görüşüyoruz.. eşimde gayet farkında sık gidip gelmez annesine..
yüs puan benden eşine..eferimm ona..bazı şeylerin farkında olması iyi..bulmuş senin gibi fıstık gelini daha ne istiyo acaba

yüs puan benden eşine..eferimm ona..bazı şeylerin farkında olması iyi..bulmuş senin gibi fıstık gelini daha ne istiyo acaba
ah bi bilsem cnm.. ama bnm k.validemi böyle yapan kızları 2 görümcem var ikiside birbirinden fesat ikisiylede görüşmüyoruz 2 yıldır bi k.validemle görüşüyoruz o da ayda yılda bir..

ah bi bilsem cnm.. ama bnm k.validemi böyle yapan kızları 2 görümcem var ikiside birbirinden fesat ikisiylede görüşmüyoruz 2 yıldır bi k.validemle görüşüyoruz o da ayda yılda bir..
allaa aallaaa ne alıp veremedikleri varsa seninle..aman uzak olsunlar kafan rahat olsun..

allaa aallaaa ne alıp veremedikleri varsa seninle..aman uzak olsunlar kafan rahat olsun..
tek bir nedeni var cnm eşim paralarını bana harcıyor baba yok başlarında tek erkek eşim evlendikten sonra haliyle bir aile olduk ve onları ihmal etti sorun bu yani.. ki ikiside evli görümcelern k.validemle bir oturuyor küçük görümce yani iç güveysi ve k. validem onlarsız yapamıyor düşün oğlu var damatla bir oturuyor ama ben evlenmeden öncesinden beri yani..

hımm .sana gösterilen ilgiyi kıskanmışlar..aman o damatlarıyla mutlu olsun, sen eşinle kızınla oğlunla mutlu ol yeter...

misk 40 gün mevzusunu okudun mu sanki ben islamdan loğusalıktan bi haberim gülermisin ağlarmısın insan önce ne okuduğunu anlamalı sonra cvp atmalı aksi halde kendi zekasını düşürmüş olmaz mı sabah sabah geldiler yine bana

farklı topiklere bakıyordum görmedim canım...geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…