puhahahaaaa Allah iyiliğini versin misk tmm ben kakaolu sütümüde alim barim yanımalütfen sırayla giriniz...giriş 5 tl......çay..çorba..çekirdek mevcuttur..bunlar yasak diyorsanız dışardan meyve süt ve su kabulümüzdür...
tabisiiiiide herşey serbest buradapuhahahaaaa Allah iyiliğini versin misk tmm ben kakaolu sütümüde alim barim yanıma
germeyelim bebişlrimizi...hadi iyi akşamlar şimdiden...toparlanıp çıkıyorum .ohh beee rahatladım hemen geldi enerjim saol canım arkadaşım.. nasıl gerdi beni 2 dk ama Allahtan çabuk çıkıyorum olumsuz modlardan
ben de devam sütü aldım geldim. gerçekten bayılıyorum sevam sütü içmeye.. çokmlezzetli oluyor. tavsiye edeerim. bebelaktan.lütfen sırayla giriniz...giriş 5 tl......çay..çorba..çekirdek mevcuttur..bunlar yasak diyorsanız dışardan meyve süt ve su kabulümüzdür...
Ayy keşke benimde bu saatte mesaim bitse :)germeyelim bebişlrimizi...hadi iyi akşamlar şimdiden...toparlanıp çıkıyorum .
bende 6 da çıkıyorum form hep açık bir evrak işleyip bir forma bakıyorum :) asıl mesleğim muhasebe bnm..
Aman dikkat et aklın formda kalıpta hesapları yanlış yapma :)
yok cnm yapmam merak etme.. baya baya bağımlılık yaptı kızlar bana.. kendimi süper hissediyorum yalnımızım ben muhasebe departmanında ondan işte yanlızlığımı paylaşıyorum.. sanki hepsi burda burdan muhabbet ediyorum gibi..
kesinlikle öyle cnm sen ne iş yapıyorsun..Aynen yoksa insan durup kendini dinlemeye başlıyo şuram agrıyo buram agrıyo diye iyi oluyo bizim içinde hem kafamız dağılıyor hemde birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz...
sorma canım 18:30 da çıkıyorum 20:00 de evdeyim düşünün yanioooooo herkes teker teker kacıyo bende istiyom evime gitmekkk.....
evet ya senin evle iş uzak bayaaa ben merterde çalışıyorum ev g.görende yani vesaitle 15 dk sonra evdeyimsorma canım 18:30 da çıkıyorum 20:00 de evdeyim düşünün yani
kesinlikle öyle cnm sen ne iş yapıyorsun..