- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
neyse ben ortaya bir cvp attım yarası olan alır üstüne..farklı topiklere bakıyordum görmedim canım...geliyorum hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse ben ortaya bir cvp attım yarası olan alır üstüne..farklı topiklere bakıyordum görmedim canım...geliyorum hemen
gördüm şimdi..germe kendini eymene yazık...neyse ben ortaya bir cvp attım yarası olan alır üstüne..
aman ne gericem cnm ya.. boşverdim bilegördüm şimdi..germe kendini eymene yazık...
ohhh şöyle yaaaaaman ne gericem cnm ya.. boşverdim bile
sıkma canını kattim benimneyse ben ortaya bir cvp attım yarası olan alır üstüne..
puhahahaaaa ne güzel işte ne kıskanıyosun elin kadınını kendin yapamıyosun diye bi bitsin şu dönem bende fena alıcam bu günlerin acısını..Kızlar bir şey diyeceğim ama demezsem çatlarım yani. Dün gece eşimle sohbet ede ede uyuyoruz derken bizim üst katta bir sesler gelmesin mi Hatun tövbe bismillah ama nasıl sesi geliyor. Uyuyamadık kızım elin hatunu çatır çatır tövbe yarebbim. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor valla utandım.
montu çok beğendim ama sadece k.kartı ben kart kullanmıyorum cnm banka kartımıda kabul etmedi yapacak bişi yok..topikte bir arkadaş kız elbiseleri almıştı ya . O sitede erkek bebekler içinde güzel şeyler var bir bakabilirsiniz
http://sekerkavanozu.com/
bende kredi kartımı kapattım bu ay , çok harcama yapıyoruz bebiş için ayıralım dedik ama banka kartı kabul etmemesi ilginçmontu çok beğendim ama sadece k.kartı ben kart kullanmıyorum cnm banka kartımıda kabul etmedi yapacak bişi yok..
ben uzun yıllardır kullanmıyorum cnm.. gerek yok eşimde de yok.. hesaba yatırıyoruz biz ne olsa banka kartından kullanıyoruz..bende kredi kartımı kapattım bu ay , çok harcama yapıyoruz bebiş için ayıralım dedik ama banka kartı kabul etmemesi ilginç
benimki de inanılmaz hevessiz cnm hayatta arayıp sormaz nasılsın bebek nasıl bir çöp almadı daha ama kendi annem maşallah pek hevesli.. k.validemin annesi bile göbeğimi seviyor yaşlı kadın pek sevimli hiç anasına çekmemiş uyuzKızlar önceki konuşmalarınızı okudum da tutamadım kendimi :) ee konu kaynana olunca :)))
Ay benimki ne alsam millete yayıyo taaa Almanyadaki kızına bile nereye gittk naptık ne aldık anlatıyo beni deli ediyo. Ne alsam gözü kalıyo kadının ya benle aşık atıyo sinirleniyorum. Bebek arabası aldım hafta sonu hemen koştu geldi eve bakmaya bakim nasıl diye. Pöff bide üstüne büyük eltim var tabi kıskançlar. Ayy sinirlendim yine
Katticim benimkide hevesinden değil merakından koşa koşa geliyor bir çöp dahi almadı almayacakta eminim. Aman istemiyorum da diğer oğullarına diyo amcaları alır eksik neyi varsa diyo. Çatlak ya yelek örmüş kızıma hayatta giydirmem üstüne o kadar kötü ki örgüsü ben örsem daha güzel örerim bide bi abartıyo sanki çok güzelbenimki de inanılmaz hevessiz cnm hayatta arayıp sormaz nasılsın bebek nasıl bir çöp almadı daha ama kendi annem maşallah pek hevesli.. k.validemin annesi bile göbeğimi seviyor yaşlı kadın pek sevimli hiç anasına çekmemiş uyuz
AMAN EKSİK KALSINLAR ZATEN CNM BİZ YETERİZ DE ORTADA DOLANIP MORAL BOZMASINLAR BARİ..Katticim benimkide hevesinden değil merakından koşa koşa geliyor bir çöp dahi almadı almayacakta eminim. Aman istemiyorum da diğer oğullarına diyo amcaları alır eksik neyi varsa diyo. Çatlak ya yelek örmüş kızıma hayatta giydirmem üstüne o kadar kötü ki örgüsü ben örsem daha güzel örerim bide bi abartıyo sanki çok güzel
evet ya sıkılınca buraya kaçmak için açmıştık biz burayı dimi amaoyyyhhh unutmuşum burayıııı
evet doğru ya...evet ya sıkılınca buraya kaçmak için açmıştık biz burayı dimi ama