- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.247
- 36
ben daha hıc calısmadım..hele bıde bu hafta iş yerının bılgısayarından gırmeyı becerdım:) normalde hep sıteler yasaklı :)KIZLAARRRR NERELERDESİNİZ BAKEM İŞİM BİTTİ ERKENDEN SIKILDIM VALLA ÇIKIŞIMA DAHA 5 SAAT VAR
ben daha hıc calısmadım..hele bıde bu hafta iş yerının bılgısayarından gırmeyı becerdım:) normalde hep sıteler yasaklı :)
İvettt mesela bizimki kullandırtmıyor .cnm onlar en çok kullanılan sosyal medya sitelerini yasaklamışlardır akıllarına gelmez kadınlar klubü ne güzel olmuş ohh olsun onlara.. nedir ya bu site yasaklama telefo kullanımı yasaklama ben öyle bir şirkette çalışamam herhalde.. çok rahatım çalıştığım firmalarda.. düşün gebelikte erken çıkma hakkım var onuda kullanıyorum burda bir çok firma kullandırmıyor..
evde fırsatım olmuyor bnm cnm akşam eve gidip yemek yapıyorum yemek pişerken kızım geliyor okulda neler olmuş onları anlatıyor onu dinlerken arkamda kedi gibi geziyor evi topluyorum eşim geliyor yemek ye çay koy sohbet tv derken yatışİvettt mesela bizimki kullandırtmıyor .Bende iş yerinin bilgisayarından giriyorum evde de kendi bilgisayarımdan çok fena bağımlı oldum
bende girmiyorum evden..akşama kadar işten girince akşam zaten yemekti evdi derken fırsatta olmuyor bakasımda gelmiyor beimevde fırsatım olmuyor bnm cnm akşam eve gidip yemek yapıyorum yemek pişerken kızım geliyor okulda neler olmuş onları anlatıyor onu dinlerken arkamda kedi gibi geziyor evi topluyorum eşim geliyor yemek ye çay koy sohbet tv derken yatış
ayy yok allahtan oyle bı yerde deılım.kamudayım canım ben.aama eskıden facebook bıle acıktı sonra kapattılar 2 yıldır boyle tesaduf denedım ama gırdıcnm onlar en çok kullanılan sosyal medya sitelerini yasaklamışlardır akıllarına gelmez kadınlar klubü ne güzel olmuş ohh olsun onlara.. nedir ya bu site yasaklama telefo kullanımı yasaklama ben öyle bir şirkette çalışamam herhalde.. çok rahatım çalıştığım firmalarda.. düşün gebelikte erken çıkma hakkım var onuda kullanıyorum burda bir çok firma kullandırmıyor..
Hadii bak bebişin şansına sıkılma diye.. meslek ne cnm kamudaayy yok allahtan oyle bı yerde deılım.kamudayım canım ben.aama eskıden facebook bıle acıktı sonra kapattılar 2 yıldır boyle tesaduf denedım ama gırdısıtede hızlı bıde normal sıteler bıle verem edıo
canım ben gumrukteyım.orgu oren gormedımde dolmalık bıber temızleyen gordumHadii bak bebişin şansına sıkılma diye.. meslek ne cnm kamudakamu diyince aklıma örgü ören kadınlar geliyor eskiden vergi dairesine giderdik ben staj yaparken elden verilirdi beyannameler orda hep kadın memurlar örgü örerdi
dolmalık biber temizleyende iyimişcanım ben gumrukteyım.orgu oren gormedımde dolmalık bıber temızleyen gordumonunde dag olmus cekırdek kulesı yapan gordum dizi film izleme saati yapanlarda gordum (ewt ewt kısmen bende yapıyorum boş oldukca ) yogunluk bellı olmuo bazen oyle yogun haftalar oluokı ewe bezgın gıdıyorum bazeden relaks ıs guc yok keyıf haftaları oluo :)
söylee kuzusuuuu...hu huuuuuuuu
naparsınnnsöylee kuzusuuuu...
hiç napim cnm ilginç bi yazı okudum sade maden suyu hamileliğin son 3 ayı mutlaka içilmeliymiş.. doğumdan sonrada meyveli sade farketmez günde 2-3 adet soda acayip süt yapıyormuş baya ilginç geldi.. üstelik bebekte kolik sancısı hiç olmuyormuş..naparsınnn
evet ben geçen gebeliğimde günlük içmeye çalışıyordum..sade olan..kramplar için çok iyi demişlerdi.şimdi hiç aklıma gelmiyor içmek..doğum sonrasını yeni duydum ama.not alayım bunuhiç napim cnm ilginç bi yazı okudum sade maden suyu hamileliğin son 3 ayı mutlaka içilmeliymiş.. doğumdan sonrada meyveli sade farketmez günde 2-3 adet soda acayip süt yapıyormuş baya ilginç geldi.. üstelik bebekte kolik sancısı hiç olmuyormuş..
gazı gittikten sonra zaten içecen..mineral katkılı diye.özellikle magnezyum için öneriliyormuşben sade maden suyu hiç icemiyorum ya :/ tadi igrenç geliyor ilaç gibi mis gibi normal su varken gazlisini içim almiyor maalesef
aynen benimde istedi.eve geçince direk hüpletecemreflü var bende de, ben soda içersem ölürüm ama şuan çok fena canım çekti soğuk soğuk ohhhh