2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

içim şişti beee..ne sıkıcı bi gün..mesai bitsede eve gitsem..pöffffffffffff.....

sorma vallahhhhhhh bunalımdayım Müslüm falan dinlicem eve de gidesim yok işten sonra babamız bırakırsa yalnız başıma kızımla dışarda yürüsem mi çok bunaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kızlar bende aynı durumdayım hayrolsun ne biçim bi günmüş bu böyle geçmek bilmedi yeminle

nasılsın kattii.ya dün ne sıkıcıydı öyle..ayy inş bugün güzel geçer
sorma cnm eve gittim kavanozun havasını alayım derken parmağımı kestim bıçakla baya derinden bir kesik oldu zate dünü hiç sevmemiştim inşallah bugün iyi geçer

selam kızlar bu geyik bölümünü bilmiyordum yeni gördüm ama iyi olmuş..hamiş muhabbetınden sıkılanlar için bir kaçış gibi :) özellikle de benim gibi çalışanlar için arada kafa dağıtmak için süper :)

evet cnm bazen bizde sıkılıyoruz o yüzden açtık makara yaparız diye

dün ne kötü gündü yarebbim . Kıyafet alırken bile ağladım (kasiyer manyak mı bu diye baktı ), yemek yerken ağladım , buzdolabı reklamına bile ağladım. Eve geç vardım yemeği geç yapıyorum diye ağladım . İçim şişmiş valla. umarım bugün güzel geçer ya..

slm ..aynen bazen konu okadar ciddi ilerliyoruki kendimi atasım geliyor..şöyle kalabalık olsak iyi geyik dönecek kendimize gelecezde pek uğrayan yok

oyyyy.nazaramı geldin yoksa...okuyup üfle kendini...
Olabilir. Eşimin memleketine gittik çanakkaleye , kolu komşu toplandı. Bir de bana kilo almamışsın ya basen genişlemiş sadece, bir de göğüs var , hani bebek nerde dediler . Kız 6.aya girdim nerdeyse. Göbeğim vardı ama bebekte pek çıkmadı. Bu kadınlara yaranılmaz kilo alırsın ayyy çok almışsın derler, almazsın kız hamile değil misin derler tövbe bismillah

ee deseydin kız bebekelrde sadece göğüs ön planda olurmuş diye..sanki bilmiyorlar haaa..aman boş ver banada eşimin amcasının karısı ; eee haniii karnı çıkmış dediler ama senin bişeyin yok diyor..salak kadın sana ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…