2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

ayyy zaten dugusalım çok duygulandırdın beni.. teşekkür ederim. inan bana almış kadar oldun.Allahım güzel yüreğin kadar güzel ömür versin..
Ne demek cnm ben çok samimi söyledim fikrin değişirse yazman yeterli atla deve değil ya alt üstü bir badi ne zaman istersen yaz ben yollarım cnm

çok güzel bir paylaşım olmuş esmalar bnm yaşam tarzım teşekkürler arkadaşım..

Bende iş yerinde maalesef sandviç yiyorum ama yanında süt içmeye çalışıyorum. Yumurta iş yerine gelene kadar hem soğuyor hem de kokuyor. Arkadaşlara işkence yapmamak lazım dimi ama
ben sabah kalkınca yumurtayı ocaga koyuyom cıkarken alıom sıcacık oluo bı r kac peceteye sarıp posete koyunca yolda kokmuo alımınyum folyoyada sarabılırsınız sogumasın dıe:) ıhmal etmeyın :) yarım lıtre sut atıom cantsya.meyveler vs bavul gıbı canta tasıom valla

KIZLAARRRR NERELERDESİNİZ BAKEM İŞİM BİTTİ ERKENDEN SIKILDIM VALLA ÇIKIŞIMA DAHA 5 SAAT VAR

ben geldimmmmmmmunutmuşum burayı..yemeğimi yedim arkadaşlarla kahve içip geldim ohhh
Ohh mis afiyet olsun cnm... eve gitmek istiyorum çok güzel bir hava var iş yeri kastı beni işimde yok çok sıkıldım çookk iyi ki geldin

Ohh mis afiyet olsun cnm... eve gitmek istiyorum çok güzel bir hava var iş yeri kastı beni işimde yok çok sıkıldım çookk iyi ki geldin
tşk ederim canım..vallaa iyi geldi..bende çıkışta çarşıya geçicem yün falan alıcam bıdığıma

onlardan bende becerebilirsem. converse gördüm çok tatlı..renk olarak ne alayım.mavi beyaz turkuaz düşündüm
converse çok basit netten bak yaparsın bebişim.. eğer converse yapacaksan beyaz kırmızı laci çok güzel oluyor.. arkadaşımın bebeğine hediye örmüştüm netten bakarak o renklerle çok şık oldu..

converse çok basit netten bak yaparsın bebişim.. eğer converse yapacaksan beyaz kırmızı laci çok güzel oluyor.. arkadaşımın bebeğine hediye örmüştüm netten bakarak o renklerle çok şık oldu..
tmm kırmızı ve laciyide ekleyeyim

Şimdi gördüm bende bu converseleri ne kadar tatlıymış :) Maşallah katii sende de on parmağında on marifet. Ben düz atkı örebiliyorum sadece

Şimdi gördüm bende bu converseleri ne kadar tatlıymış :) Maşallah katii sende de on parmağında on marifet. Ben düz atkı örebiliyorum sadece
boğa kadını olmanın ayrıcalıkları bir kere görmem yeterli yaparım hemen ne görsem tam bir geyşa ruhlu kadınım vesselam eşime çocuklarıma bağlıyım elimden her iş gelir

boğa kadını olmanın ayrıcalıkları bir kere görmem yeterli yaparım hemen ne görsem tam bir geyşa ruhlu kadınım vesselam eşime çocuklarıma bağlıyım elimden her iş gelir
Tü tü tüüü maşallah sana :) Ben yapılışına biraz daha bakayım belki bende yapabilirim. Yoksa bebişimin annesinin yaptığı hiçbirşeyi olmayacak

Tü tü tüüü maşallah sana :) Ben yapılışına biraz daha bakayım belki bende yapabilirim. Yoksa bebişimin annesinin yaptığı hiçbirşeyi olmayacak
yaparsın tabi biz anamızın karnında öğrenmedik ya ben kızıma hamileyken çözdüm bu örgü işlerini.. heves ve azimle yapılmayacak şey yok bence..

yaparsın tabi biz anamızın karnında öğrenmedik ya ben kızıma hamileyken çözdüm bu örgü işlerini.. heves ve azimle yapılmayacak şey yok bence..
Gaza geldim bende yapıcam işte :) Zaten hediyeliklerini ben yaparım diyorum keçe işleri elimden geliyor ama tığ işine biraz çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…