2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

çok güzel yaa o şekilde, ben de arada düşünüuyorum... aynı yere mi girceksin

Nasıl patron o ya ben burada doğurcam katti
hemen iptal ediyoruz o söylediğini.. güzel güzel doğum iznine çıkacaksın evinde sancın başlayacak hastanende doğum yapacaksın.. kurduğumuz cümleler önemli.. her kelime evrende asılı kalır ve zamanında sinirle yada üzgünken söylediğimiz her sözün etkisi yıllarca devam eder.. o yüzden napıyoruzz burda doğurcam katti cümlesini iptal ediyoruz..

oki o zaman katti evrene olumlu mesaj iletiyorum ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bu kesin benim oğlum.. anasına çekmişş..ayy ciddi ciddi bide böyle olurmuş

oki o zaman katti evrene olumlu mesaj iletiyorum ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KIZLAR ŞİMDİ BİR ANNE YAZMIŞ VERDİĞİM TELKİNLE GİTMİŞ SUNİ SANCI ALMIŞ DOĞURMUŞ ÇOK MUTLU OLDUM KADINCAĞAZIN GÜNÜ GEÇMİŞTİ SANCISI YOKTU KORKUYORDU SANCI VERECEKLER DİYE BENDE YORUM YAPMIŞTIM ARADAN BELKİ 1 HAFTA GEÇTİ ŞİMDİ CVP YAZMIŞ ÇOK MUTLU OLDUM

canım katticim ya bende şimdi mutlu oldum. İnsanlara destek olmak önemli olan. Birbirimize destek olup, dertlerimizi paylaşacağız ki 9 ay güzel geçsin di mi ?

canım katticim ya bende şimdi mutlu oldum. İnsanlara destek olmak önemli olan. Birbirimize destek olup, dertlerimizi paylaşacağız ki 9 ay güzel geçsin di mi ?
aynen öyle cnm birilerini mutlu etmek işe yaramak kendimi iyi hissettiriyor

bu süper bişii, ne mutlu sana, manevi annesi sayılırsın artık çocuğun :)

kattim , kızlar 2015 eylül anneleri sayfasına bir video paylaştım izleyin yaaaaaaathank you katti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…