- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
bende poaça yedim çalışınca olmuyor sütlü yumurtalı inşallah doğum iznine çıkınca olacak..
hayır canım yaa nerdeee, simite talim yine bugün :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım yaa nerdeee, simite talim yine bugün :/
Bende iş yerinde maalesef sandviç yiyorum ama yanında süt içmeye çalışıyorum. Yumurta iş yerine gelene kadar hem soğuyor hem de kokuyor. Arkadaşlara işkence yapmamak lazım dimi amahayır canım yaa nerdeee, simite talim yine bugün :/
Neyse yiyemeyen bir tek ben değilmişim demekki :) Bebişimi besleyemiyorum diye suçluluk hissediyordumbende poaça yedim çalışınca olmuyor sütlü yumurtalı inşallah doğum iznine çıkınca olacak..
yapacak bişey yok cnm bazen kahvaltı tabağı istiyorum ama herzaman olmuyor oda.. olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum gün içinde meyve öğlenleri sebze yoğurt aralarada ceviz akşamları süt falan ama o kadar anca..Neyse yiyemeyen bir tek ben değilmişim demekki :) Bebişimi besleyemiyorum diye suçluluk hissediyordum
Off of annelik çok zormuş vallayapacak bişey yok cnm bazen kahvaltı tabağı istiyorum ama herzaman olmuyor oda.. olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum gün içinde meyve öğlenleri sebze yoğurt aralarada ceviz akşamları süt falan ama o kadar anca..
kolay gelsin iyi çalışmlar cnm sana.. ben bir fiş işleyip bir forma bakıyorumslmm millett.çok yoğunum.yaff ..giremedim fırsat bulup
diyorum ki kesin sayfalar akıp gitmiştir..hemen girip bakayımm.yerimizde saymışız yaaakolay gelsin iyi çalışmlar cnm sana.. ben bir fiş işleyip bir forma bakıyorum
bende poaça yedim çalışınca olmuyor sütlü yumurtalı inşallah doğum iznine çıkınca olacak..
sen geç çıkacaksın dimi.. bnm patron elinden gelse şimdi yollayacak git diye zar zor anlaştık temmuz 18 iznim başlıyor ben 3 temmuzda maaş alıp bırakıcam.. diyorki sen git vallahi sigortanı yatırcam seni mağdur etmicem doğum paranı alırsın diyor deli mi ne yaffdoğum izninde de doğuma kalmış 3 hafta, bir şey de yiyemem ben
yok cnm nerde bir diğer taraf bir burası anca.. arada çalışmakta lazım tabisidiyorum ki kesin sayfalar akıp gitmiştir..hemen girip bakayımm.yerimizde saymışız yaaa
yazık bize amaarada başım dönüyo analar grubumu geyikmi diyeeyok cnm nerde bir diğer taraf bir burası anca.. arada çalışmakta lazım tabisi
sen geç çıkacaksın dimi.. bnm patron elinden gelse şimdi yollayacak git diye zar zor anlaştık temmuz 18 iznim başlıyor ben 3 temmuzda maaş alıp bırakıcam.. diyorki sen git vallahi sigortanı yatırcam seni mağdur etmicem doğum paranı alırsın diyor deli mi ne yaff
işler durgun maaş ödemesin diye cnm yeğeni var her işe kullanıyor az buçuk gösterdim ona düzeni o yapar diye düşünüyor kesin ama ben gidince anlayacak işler nasıl karışıyor :) kolaymı öyle iki fiş işlemeyle mizan çıkar mı.. bende herşeyi göstermiyorum zaten bide onlamı uğraşayım 10 yıllık iş tecrübemi 6 yıllık meslek tahsil hayatımı bir anda nasıl öğreteyim dimi ama..alalala niye ki o kadar?
işler durgun maaş ödemesin diye cnm yeğeni var her işe kullanıyor az buçuk gösterdim ona düzeni o yapar diye düşünüyor kesin ama ben gidince anlayacak işler nasıl karışıyor :) kolaymı öyle iki fiş işlemeyle mizan çıkar mı.. bende herşeyi göstermiyorum zaten bide onlamı uğraşayım 10 yıllık iş tecrübemi 6 yıllık meslek tahsil hayatımı bir anda nasıl öğreteyim dimi ama..
yok 32. haftam 18 temmuz ben 3 temmuzda yani 30 haftada çıkıcam sgk yatacak ama doğum sonrasıda gelmicem doğum paramı alınca sgk çıkışı yapacak öyle anlaştık.. oğlumu ben büyüteyim yaşına kadar kızımda da öyle yapmıştım 14 aylık olunca çalışmaya başlamıştım..hee anladım ben de ne bu defetme isteği diyordum.. e sen ne zaman çıkacaksın? 32de mi?
çok tatlı kızlar aynım bizfoto ekledim başa
Nasıl patron o ya ben burada doğurcam kattisen geç çıkacaksın dimi.. bnm patron elinden gelse şimdi yollayacak git diye zar zor anlaştık temmuz 18 iznim başlıyor ben 3 temmuzda maaş alıp bırakıcam.. diyorki sen git vallahi sigortanı yatırcam seni mağdur etmicem doğum paranı alırsın diyor deli mi ne yaff
Ayy ne şeker olmuş göbüşlerfoto ekledim başa