2015 Eylül Anneleriyle Sınırsız Geyik

Neyse yiyemeyen bir tek ben değilmişim demekki :) Bebişimi besleyemiyorum diye suçluluk hissediyordum
yapacak bişey yok cnm bazen kahvaltı tabağı istiyorum ama herzaman olmuyor oda.. olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum gün içinde meyve öğlenleri sebze yoğurt aralarada ceviz akşamları süt falan ama o kadar anca..

slmm millett.çok yoğunum.yaff ..giremedim fırsat bulup

Off of annelik çok zormuş valla

doğum izninde de doğuma kalmış 3 hafta, bir şey de yiyemem ben
sen geç çıkacaksın dimi.. bnm patron elinden gelse şimdi yollayacak git diye zar zor anlaştık temmuz 18 iznim başlıyor ben 3 temmuzda maaş alıp bırakıcam.. diyorki sen git vallahi sigortanı yatırcam seni mağdur etmicem doğum paranı alırsın diyor deli mi ne yaff

alalala niye ki o kadar?

alalala niye ki o kadar?
işler durgun maaş ödemesin diye cnm yeğeni var her işe kullanıyor az buçuk gösterdim ona düzeni o yapar diye düşünüyor kesin ama ben gidince anlayacak işler nasıl karışıyor :) kolaymı öyle iki fiş işlemeyle mizan çıkar mı.. bende herşeyi göstermiyorum zaten bide onlamı uğraşayım 10 yıllık iş tecrübemi 6 yıllık meslek tahsil hayatımı bir anda nasıl öğreteyim dimi ama..

hee anladım ben de ne bu defetme isteği diyordum.. e sen ne zaman çıkacaksın? 32de mi?

hee anladım ben de ne bu defetme isteği diyordum.. e sen ne zaman çıkacaksın? 32de mi?
yok 32. haftam 18 temmuz ben 3 temmuzda yani 30 haftada çıkıcam sgk yatacak ama doğum sonrasıda gelmicem doğum paramı alınca sgk çıkışı yapacak öyle anlaştık.. oğlumu ben büyüteyim yaşına kadar kızımda da öyle yapmıştım 14 aylık olunca çalışmaya başlamıştım..

Nasıl patron o ya ben burada doğurcam katti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…