Ne güzel senin 9.ay da benim 6.ay da olmuştu.şimdi ki kafam olsa diyorum ya 10 tane doktor gezerim.Benim de ne düşük riski ne de erken doğum riski vardı goya o ayda..üniversite hastanesinde 550 yi görünce bana sen kansermisin sen siroz musun diye sormuşlardı.peki canım benim aklıma sonradan geldi ben küçükken sarılık geçirmişti. Uzun süre hastanede yatmıştım hatırlıyorum.sen de geçir din mi acaba onun etkisi varmi.çünkü her doğumda yüzde 50 risk var artık koleastaz için biliyormusunbenim 9. ayda canım yanlış hatırlamıyorsam 2000 li bişeydi. ben kaşındığım halde doktora gitmemiştim. doktor çok kızmıştı karaciğerin zarar görebilir şu an dedi. suni sancıyla olmadı sezeryanla hemen alındı. bebek alınır alınmaz enzimler indi kaşıntı bitti. ne günlerdi yahu...
Amin canım başak burcu bebisler olacak..eşim oğlak ben yengeç nasıl olcak bakalım uyum evin içinde..Canım şu görüntü resmin deki tarifi biliyormusun.Canım çok fena çekti de
Kızlar günaydın, bu sabah kontrolüm vardı. Minik fasulyenin kalp atışlarını gördük.. 6.58 mm olmuş kendileri :) pek bir sevindik bu sabah aldığımız haberlere, çok güzel yere yerleşmiş rahimde
Acil hastaneye yatış yapıldı ama yapılma sebebim serklaj vardı bende bebekler doğum başladı diye dikişleri açmışlar evde 3 gün doğum sancısı çekmişim farketmedim.ben romatizma hastasiyim ondan dolayı bel ağrım var bebeklerde hareketlenmeye başladı zannediyordum.Kan gelince doktora gittim oda ünv ye sevk etti.ünv de enzimlerim yüksek olduğu çıktı.serum verirken duruyordu bebekler bi yandan ilaç içiyorum filan ama kan değerlerim gittikçe artıyordu.serumu ve ilaçları mecbur kestiler.kestikten sonra gene durmadı lar.doktorlar bu gidişle senden olamayız mecbur serum vermiycez doğum ne zaman gerçekleşirse dediler ilaç verilmeyince suyum filan geldi normal doğum gerçekleşti.peki sende doktor ne yaptı 6. ayda?
Canım çekti kızım çok fena yaaaaAy keşke bilsem tarifinibende oğlak burcuyum eşim terazi birde başak geliyor bizede.. Daha yeni söyledik ailelerimize telefonlar susmuyo bugün
Öyle düşünme canım yaa..benimde aklıma geliyor ama bu sefer olcak bebeğim kokusunu çekicem içime diyorum..işi bile bıraktım yaa onun için..moralini düşürme stres üzüntü yapmaYa benim moralim cok bozuksanki mercimegim büyümedi. Değerlerim artmadi sanki
Hadi bakalım allah nazarlardan korusun bebisleri onları taşıyan anneleri..inşallah duyarsın..yerim ben o fasulyeyimaşallah ona. ben de bugün akşamüstü 6 da gidicem. inş duyarım kalp atışını. geçen hafta görmüştüm ama duyamamıştım cihazlar eski olduğu için şimdi başka yere gidicem bakalım kısmet. sağlıklı olsunlar da
Canım benim de hemen hemen aynı zamanlara geliyor doğum. En son ne zaman keseyi gördü doktor. Ben de bu hafta gideceğim kalp atışı için. 6 Ocakta sadece keseyi gördü o yüzden tedirginim ve soruyorum canımGünaydın güzel anneler :) kaç gündür giremedim nete, şimdi açtım bütün geçmişi okudum.Merak ettim neler yaptınız kimler geldi diye :) Maşallah kalp atışlarını duyanlar bile var, darısı başımıza.. bende cuma günü tiroid için cerrahpaşaya gittim ilacın dozunu yükseltti doktor, çok dikkat etmem konusunda ciddi ciddi uyardı.. hatta ilacını düzenli al tiroidden dolayı bir düşük filan yaşama dediçok üzüldüm ama biliyorum olayın ciddiyetini anlamam için biraz sert konuştu çünkü ilacı bazen aksatıyordum.. bende çok dikkat ederek içiyorum artık.. 1 ay sonra tekrar gidicem.. inşallah kalp atışlarını duymak için de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.. 7+4 oluyor o zaman, inşallah duyarım artık :) bebe yağı öneren arkadaşlar olmuş teşekkür ederim hiç aklımda yoktu kullanmaya başlıcam bende, çatlak kremi için ise en iyisinin liyerak olduğunu birçok yerden duymuştum.henüz erken ama zamanı gelince inşallah onu kullanmayı düşünüyorum.. özlemişim vallahi yazmayı gerçi belli oluyor zaten
Canım benim de hemen hemen aynı zamanlara geliyor doğum. En son ne zaman keseyi gördü doktor. Ben de bu hafta gideceğim kalp atışı için. 6 Ocakta sadece keseyi gördü o yüzden tedirginim ve soruyorum canımHadi bakalım allah nazarlardan korusun bebisleri onları taşıyan anneleri..inşallah duyarsın..
yerim ben o fasulyeyimaşallah ona. ben de bugün akşamüstü 6 da gidicem. inş duyarım kalp atışını. geçen hafta görmüştüm ama duyamamıştım cihazlar eski olduğu için şimdi başka yere gidicem bakalım kısmet. sağlıklı olsunlar da
Günaydın canım benim son adetim 27 kasımdı 27 aralıkta meraktan yaptirdim kan testim 54 tu.30 unda tekrar yaptırdım 209 d.bence normal bir kaç gün sonra tekrarlayıp doktordan randevu al bence
Öyle düşünme canım yaa..benimde aklıma geliyor ama bu sefer olcak bebeğim kokusunu çekicem içime diyorum..işi bile bıraktım yaa onun için..moralini düşürme stres üzüntü yapma
Ben muhasebeciyim şirkette oturuyom da nolcak canım hep stres hep stres.personelin isteği bitmez.stres baş düşmanBende birakmayi düşünüyorum ama kararsizim. Ogretmenim ve surekli ayaktayim. Bide sol da galiba kesesi hep sol tarafimda birsey var gibj
Kalp atışlarını duydunmu canım6+5günluyuz canlarimz bizdeee cok şükür bin şükür rabbime♡
Yok panik yok stres relax olRandevu aldım bugün saat 16:30 da. Umarım dediğiniz gibi normaldir :)
Bende keseyi gördüm canım iç gebelik va işte.kalp atışlarını yarın duyarız diye umuyoruzCanım benim de hemen hemen aynı zamanlara geliyor doğum. En son ne zaman keseyi gördü doktor. Ben de bu hafta gideceğim kalp atışı için. 6 Ocakta sadece keseyi gördü o yüzden tedirginim ve soruyorum canım
Cumartesi günü gittim muayene oldum çok şükür hersey yolunda kalbi olusmus dedi 9haftada dahada net bakalim kalbinide ozaman dinleyelim dediKalp atışlarını duydunmu canım
9.hafta da daha net duyuluyor o zaman hımm..bugün ben gene sağlık olacağına verdim kan çok merak ediyorum katlanmasını istiyorum çünkü.geçen sene katlamamıştı.Cumartesi günü gittim muayene oldum çok şükür hersey yolunda kalbi olusmus dedi 9haftada dahada net bakalim kalbinide ozaman dinleyelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?