2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar elevit kullanan varmı ben sabah aldım çok kötü midem bulandı kustum midem çok kötü ağrıyor bebeğime bişe olacak diye çok korkuyorum

bebeğe bir şey olmaz merak etme, ben de elevit kullanıyorum ama akşam tok karnına( dr. öyle demişti) . aç karnına içtiğin için belki olmuştur.

Bende ankaradayim canim umitkoydekii zekai tahire gidiyorum doktorum 3lu yapicaz dedi sonrasindada ayrintili ultrosana gireyim diyorum orasi yapiyormu bilmiyorum yapmazsa ozelde ayrintiliya girmek istiyorum ama

Ben Yenimahalle deyim zaten ankarayai pek bilmiyorum evlnnce tasindim ilk olarak Yenimahalle devlet hastanesi gderim yapiyorlarsa diye
özel hastane olarak bilgi hastanesine gitmiştim Batıkent de

selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))

benim iki gün üst üste kanmam oldu ve 10 gün kullandım progestan, sonrasındaki kontrolde doktorum bıraktırdı, hersey yolunda ve ilk 3 ayda gereksiz ilaç kullanmamak lazım dedi. progestan vucudumuzda olan bir hormon bile olsa fazlası zarar olabilir...

benim doktor 12 hafta bittikten sonra bırak demişti, genelde de oyle görüyorum...

bildiğim kadarıyla bu haftalarda 6-7 gr oluyor, doktor 6.1 gr demiş olabilir mi? :)

hamilelik takvimi ve takip ettiğim özel uygulama prog. haftama göre ortalama 26-30 gr olması gerektiği yazıyor. 6 gr zaten çok düşük olur haftama göre. bidaha ki gidişimde detaylı öğreneyim.

Bana da 64 gr demişti şimdi ultrason kağıdına baktımda aynen öyle yazıyor.. Ama içindeki suyla beraber mi ağırlığı bilemedim..

lale189 aynı sorunu yaşayan kişi @melegim92 adlı arkadaşmış.

canım benim özellikle yürüken ciddi ağrım oluyorr doktora sorduğumda 3.aydan sonra başlar bu ağrılar demişti bence korkma ama çok aşırı ağrılarsa görüş doktorunla

Canim korkma benim de hep sol rahmin agridi yataktan ani kaljialarda daha fena olurdu hic kanamam olmadi ama en son gittifmdede saglikliydi bebegim

Az önce bir arkadaş yazmıştı dün gece kasık ağrısından dolayı hastanedeydim. dr. düşük ilacı verdi diye.. Kimdi ismini hatırlamıyorum şimdi.. Önceki sayfaları kontrol edersen bulursun belki.

çok teşekkür ederim kızlar

hamilelik takvimi ve takip ettiğim özel uygulama prog. haftama göre ortalama 26-30 gr olması gerektiği yazıyor. 6 gr zaten çok düşük olur haftama göre. bidaha ki gidişimde detaylı öğreneyim.

baş popo mesafesi ne kadar?

Bana da 64 gr demişti şimdi ultrason kağıdına baktımda aynen öyle yazıyor.. Ama içindeki suyla beraber mi ağırlığı bilemedim..
şey tam emin olmakla birlikte erken döllenme diyorlar ya belki o olabilir çünkü benim muhtemel doğum tarihim 15.09 ken bi hafta öne geldi 9.09 oldu.. du bakalım daha neler öğrenicez..bir de merak ettiğim şey bebek sizinde mesanenize baskı yapıyorumu benim wc gidiş gelişlerim epey arttı

ÇOk teşekkür ederim canım cevabın için içimi rahatlattın benimde evimin etrafı hep hastane 24 saat nöbetçi kadın doğumcuda var resmen dayanamıyorum her hafta girmiş oluyorum napayım öle oluncada tırstım bencede bi sakıncası heralde (inşalahhhhh). açıklama yapan arkadaş kimdi canım bende bi göz ataym arkadaşın yazdığına

Kızlar ikili testin sonucu iyi çıktığında da 3lü test yaptıracak mısınız. Ben yaptırmayı düşünmüyorum Allah izin verirse. Sizin fikirleriniz nedir. ?

bende o vitamini kullanıyorum canım birde balık hapını kullanıyorum o vitamin çok iyi içmediğim zaman gaz ağrılarım oluyor içtiğimde kesiliyor....
ben gaz ağrılarına iyi geldiğini bilmiyordum benimde gaz sıkıntım oluyor ilacı üç gündür kullanıyorum umarım bana da iyi gelir, çoğu şeyi yiyemiyorum. Balık hapı kullanmıyorum haftada 1 mutlaka yemeye çalışıyorum.

Canım sen foruma yazmamazlık etme :) nası olsa bikaç ay sonra istediğimiz tüm yaz meyvelerini taze taze yiyebileceğiz.. :)
sevgiler..

canım hiç endişelenme her zorda kaldıklarında maalesef düşük tehdidi diyip progestronu dayıyorlar özellikle acil doktorları. Bende geçen haftalarda aynı senin gibi kasık ağrısı ile hastaneye gittim bana da senin gibi düşük tehdidi diyip progestron verdi. Aynen ne kanamam ne lekelenmem vardı çok şükür. Kendi doktorumu arayıp sordum ertesi gün içme sakın dedi kanama yoksa sadece kasık ağrısı için içilmez dedi.Kasık ağrısının sebebi de bebişlerin büyüyor olmasıymış. İçini ferah tut doktoruna danışmadan ilaca başlama benim sana tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…