Hoşgeldiniz
Arkadaşlar elevit kullanan varmı ben sabah aldım çok kötü midem bulandı kustum midem çok kötü ağrıyor bebeğime bişe olacak diye çok korkuyorum
Bende ankaradayim canim umitkoydekii zekai tahire gidiyorum doktorum 3lu yapicaz dedi sonrasindada ayrintili ultrosana gireyim diyorum orasi yapiyormu bilmiyorum yapmazsa ozelde ayrintiliya girmek istiyorum ama
benim iki gün üst üste kanmam oldu ve 10 gün kullandım progestan, sonrasındaki kontrolde doktorum bıraktırdı, hersey yolunda ve ilk 3 ayda gereksiz ilaç kullanmamak lazım dedi. progestan vucudumuzda olan bir hormon bile olsa fazlası zarar olabilir...kasık ağrıısı da düşük tehdidi demek canım az da olsa. garantiye almak için veriyorlar.. takılma, bi süre daha kullancas..o değilde benmde kafama takılan başka bişey var:)))) etraftan duyduğum arkdaşalarımda gördüğüm şu ki ; artık tüm doktorlar hemen progestanı veriyor ve progestan çok kullannan hamilelerin bebişleri 40. hafta dolduğunda bile glmek için bi sinyal vermedi. yada zor doğum yaptılar.ilgisi var mı biliyorum ama olabilir...
benim doktor 12 hafta bittikten sonra bırak demişti, genelde de oyle görüyorum...kızlar selam ben 12. haftamdayım ve folik asit hapım bitti. Doktorumu da değiştireceğim için ona sormak istemedim ama 12 den almayanlar var artık.ben de bıraksam mı dıyorum ya da doktora gidene kadar devam mı edeyim sizce?
bildiğim kadarıyla bu haftalarda 6-7 gr oluyor, doktor 6.1 gr demiş olabilir mi? :)selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
Bana da 64 gr demişti şimdi ultrason kağıdına baktımda aynen öyle yazıyor..selam arkadaşlar bana doktorum ikli test yaptırıken yani bir hafta önce bebeğin ağırlığının 61 gram olduğunu söyledi ilk başta az gibi gelmişti ama şimdi bakıyorum fazlaymış kafam karıştı sizin bebeğinizin ağırlığı ne kadar?? bizimki aldı başını gidiyo :))
canım benim özellikle yürüken ciddi ağrım oluyorr doktora sorduğumda 3.aydan sonra başlar bu ağrılar demişti bence korkma ama çok aşırı ağrılarsa görüş doktorunla
Canim korkma benim de hep sol rahmin agridi yataktan ani kaljialarda daha fena olurdu hic kanamam olmadi ama en son gittifmdede saglikliydi bebegim
Az önce bir arkadaş yazmıştı dün gece kasık ağrısından dolayı hastanedeydim. dr. düşük ilacı verdi diye.. Kimdi ismini hatırlamıyorum şimdi.. Önceki sayfaları kontrol edersen bulursun belki.
hamilelik takvimi ve takip ettiğim özel uygulama prog. haftama göre ortalama 26-30 gr olması gerektiği yazıyor. 6 gr zaten çok düşük olur haftama göre. bidaha ki gidişimde detaylı öğreneyim.
şey tam emin olmakla birlikte erken döllenme diyorlar ya belki o olabilir çünkü benim muhtemel doğum tarihim 15.09 ken bi hafta öne geldi 9.09 oldu.. du bakalım daha neler öğrenicez..bir de merak ettiğim şey bebek sizinde mesanenize baskı yapıyorumu benim wc gidiş gelişlerim epey arttıBana da 64 gr demişti şimdi ultrason kağıdına baktımda aynen öyle yazıyor..Ama içindeki suyla beraber mi ağırlığı bilemedim..
şu an yanımda değil ultrason çıktısı ama bakarım akşambaş popo mesafesi ne kadar?
ÇOk teşekkür ederim canım cevabın için içimi rahatlattıngünaydın canım dün sık ultrasonla ilgi bi arkadaş açıklama yapmıştı benim doktorumda sakıncalı olmadığını söylemişti bende hemen hemen her hafta hastanede çalıştığım için bebeğime baktırıyorum:)
ben gaz ağrılarına iyi geldiğini bilmiyordum benimde gaz sıkıntım oluyor ilacı üç gündür kullanıyorum umarım bana da iyi gelir, çoğu şeyi yiyemiyorum. Balık hapı kullanmıyorum haftada 1 mutlaka yemeye çalışıyorum.bende o vitamini kullanıyorum canım birde balık hapını kullanıyorum o vitamin çok iyi içmediğim zaman gaz ağrılarım oluyor içtiğimde kesiliyor....
kızlarr çok özür dilerim canınızın çekmesine sebep oluyorsam ama aslında ben bu nicki alırken eriği düşünerek almamıştım, gözlerim yeşil, eşim bana yeşil eriğim die hitap eder o yüzden almıştım, sonradan canınızın isteyebileceği aklıma geldi ve bi süre foruma bile girmemeye çalıştım, ama danışacak şeyler olunca mecburen profilimi açıyorummayısı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim ben de
cryofangelcim tavsiyelerin için cok teşekkür ederim, akşama yapıcam dediklerini, yarın da işyerime getirir burda yapıp içerim. Tekrar teşekkürler..
çok güzelmiş kullanışlıdır da umarım ne kadar hangi siteden aldın, yazmışsındır belki ama göremedim güle güle kullanınBugün sipariş verdiğim bebek çantası geldi siz de bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 1447848
canım hiç endişelenme her zorda kaldıklarında maalesef düşük tehdidi diyip progestronu dayıyorlar özellikle acil doktorları. Bende geçen haftalarda aynı senin gibi kasık ağrısı ile hastaneye gittim bana da senin gibi düşük tehdidi diyip progestron verdi. Aynen ne kanamam ne lekelenmem vardı çok şükür. Kendi doktorumu arayıp sordum ertesi gün içme sakın dedi kanama yoksa sadece kasık ağrısı için içilmez dedi.Kasık ağrısının sebebi de bebişlerin büyüyor olmasıymış. İçini ferah tut doktoruna danışmadan ilaca başlama benim sana tavsiyem.benim de haftaya kontrolüm var kendi doktoruma danısıcam ama bnm kafama takılan tek sorun bana hiç bişi sölemedi ve bnm kanamam ve lekelenme gibi bi durumun olmaması ve recetede düşük tehdidi yazıyokasık agrısıyla gittim neyle karsılastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?