2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

aynen canım benimde Allah nasip ederse ilk bebeğim. sağlıklı olsunlar eli ayağı tam olsun inşallah. en önemlisi hayırlı evlat olması kızı erkeğide bir nasıl olsa.

Allah korusun öyle düşünme 20.ci haftaya kadar hareketi hissetmemek normal..
Bence o hissettiğin bebek değil çünki bebeğin kemikleri bile karnına baskı yapacak kadar güçlü değil.. :)
20. Ci haftadan sonra daha iyi hissedersin

çok güzelmiş kullanışlıdır da umarım ne kadar hangi siteden aldın, yazmışsındır belki ama göremedim güle güle kullanın
Yurtdışında yaşıyorum ben canım. Türkiye'de olsam yardımcı olurdum..
Daha güzelleri vardır eminim Türkiye'de :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba, 2 haftadır mantar enfeksiyonundan ölüyorum resmen. zilan diye bir krem var onu kullanıyorum ama geçmiyor. bir de sebamed in vajinal sabunu ile yıkıyorum ama yok bana mısın demiyor. dr um da başka ilaç önermiyor. sizin öneriniz var mı ???? nasıl kurtulurum (((

canım bendede 3 gündür çok şiddetli baş ağrısı var,ama rahim ağrıları normal diyo doktorlar genişliyomuş,damarlar da genişliyomuş,

canım bol su iç ve o bölgeyi kuru tutmaktan başka aklıma gelen bir yöntem yok. Allah sabır versin.

Ben Yenimahalle deyim zaten ankarayai pek bilmiyorum evlnnce tasindim ilk olarak Yenimahalle devlet hastanesi gderim yapiyorlarsa diye
özel hastane olarak bilgi hastanesine gitmiştim Batıkent de
Eger orada yapmiyorlarsa yenimahalle devlet hastanesi ile ümitköy zekai tahir arasi cok uzun bir mesafe degil araba ile gidersen tabi. ozele gidip taramayi yaptirma bence ben ikiliyide devlette yaptirdim gayet guzel ilgileniyor heryerini gosteriyor anlatiyor dr. Eger orda yapmiyorlarsa ümitköy e gitmeni tavsiye ederim

Kızlar ikili testin sonucu iyi çıktığında da 3lü test yaptıracak mısınız. Ben yaptırmayı düşünmüyorum Allah izin verirse. Sizin fikirleriniz nedir. ?
doktorum 3lü teste gerek yok sen istersen yaptıralım ama 2li ve 4lü testi yapsak yeter demişti bana ben eğer iyi çıkarsa sonucum yaptırmayı düşünmüyorum

Canım ben travazol kullanıyorum doktorum verdi. Rahatladım baya. Bi de mantar enfeksiyonunda vajinal yıkama önermiyor doktorlar. Kuru tut mümkün olduunca ben ütülüyorum iç çamaşırlarımı ve tabi ilişki olmaması da gerekiyor geçmiş olsun :/

Arkadaşlar 2li test sonucu kötü çıkan var mı aranızda? benim biyokimyasal riskim yüksek çıktı

Arkadaşlar 2li test sonucu kötü çıkan var mı aranızda? benim biyokimyasal riskim yüksek çıktı

bozma morali hemen riski çok çok yüksek çıkıp çok sağlıklı bebekler dünyaya getirenler var sakin unutma. yaşın yüksekse riski o da arttırıyor bildiğim kadarıyla. doktorun ne dedi

Bende öyle düşündüm . Dörtlüyü bile yaptırmam sanırım.
4lüyü aslın da bende cok istemiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı çıkarsa aldırmak gibi bir düşüncemiz olmayack bi etkisi olmayacak o testin ama bakalım doktor yaptıralım derse yaptırıcam

tmm cnm çok teşekkürler, benim boğaz ağrım çok inatçıdır zaten her zaman, arkadaşların verdiği tarifleri yapıcam, inşallah geçer geçmezse dediğin gibi doktora gidicem

4lüyü aslın da bende cok istemiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı çıkarsa aldırmak gibi bir düşüncemiz olmayack bi etkisi olmayacak o testin ama bakalım doktor yaptıralım derse yaptırıcam
Ben de aldırmam Allah vermesin tabi ama verirse de razı olucaz. Onlara bakmak asıl annelik onlarla büyümek asıl iş. O yüzden hiç kafamı karıştırmim diyorum. Rabbim bebişlere sağlık versin. Hayırlı ömürler versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…