benimkide çok hareketli sürekli dönüp duruyordu doktorum çok ugraştı ölçüm yapmak için:)evet burda bi çok kişiye bu haftalarda söylenmiyor ama benim doktorum %95lik bi oran verdi %5 lik yanılma payım olabilir dedi hayırlısı bakalım ilk olduğu için kız erkek farketmiyor:)
Kizlar bisey sorucam bebisim hareket etmeye baslamisti gecen hafta yani hissedebiliyordum sirt ustu uzandigimdada rahimi hissedebiliyordum ama 5 gundur ne bebisin hareketlerini hissedebiliyorum nede rahimi acaba normalmi internettede bir yigin sey okudum bebegin kalbi durmus olabilirmi acaba doktor randevumda cuma gunu napmaliyim acaba
Yurtdışında yaşıyorum ben canım. Türkiye'de olsam yardımcı olurdum..çok güzelmiş kullanışlıdır da umarım ne kadar hangi siteden aldın, yazmışsındır belki ama göremedim güle güle kullanın
canım bendede 3 gündür çok şiddetli baş ağrısı var,ama rahim ağrıları normal diyo doktorlar genişliyomuş,damarlar da genişliyomuş,Merhaba arkadaşlar nasılsınız :) 12.haftada rahim ağrıları sızlamaları yaşayan var mı? Lekelenmem yok ağrı var sadece hareket ettikçe daha da hissediyorum. Aslında dinlensem geçiyor biraz ama dinlenemem çünkü çalışıyorum. Sizce doktora sırf bunun için gitmeli miyim?
Arkadaşlar cevap veren yok mu hiç rahim ağrısı çeken yok mu cevap bekliyorum
kızlar merhaba, 2 haftadır mantar enfeksiyonundan ölüyorum resmen. zilan diye bir krem var onu kullanıyorum ama geçmiyor. bir de sebamed in vajinal sabunu ile yıkıyorum ama yok bana mısın demiyor. dr um da başka ilaç önermiyor. sizin öneriniz var mı ????nasıl kurtulurum (((
güle güle kullan :)
Eger orada yapmiyorlarsa yenimahalle devlet hastanesi ile ümitköy zekai tahir arasi cok uzun bir mesafe degil araba ile gidersen tabi. ozele gidip taramayi yaptirma bence ben ikiliyide devlette yaptirdim gayet guzel ilgileniyor heryerini gosteriyor anlatiyor dr. Eger orda yapmiyorlarsa ümitköy e gitmeni tavsiye ederimBen Yenimahalle deyim zaten ankarayai pek bilmiyorum evlnnce tasindim ilk olarak Yenimahalle devlet hastanesi gderim yapiyorlarsa diye
özel hastane olarak bilgi hastanesine gitmiştim Batıkent de
doktorum 3lü teste gerek yok sen istersen yaptıralım ama 2li ve 4lü testi yapsak yeter demişti bana ben eğer iyi çıkarsa sonucum yaptırmayı düşünmüyorumKızlar ikili testin sonucu iyi çıktığında da 3lü test yaptıracak mısınız. Ben yaptırmayı düşünmüyorum Allah izin verirse. Sizin fikirleriniz nedir. ?
Bende öyle düşündüm . Dörtlüyü bile yaptırmam sanırım.doktorum 3lü teste gerek yok sen istersen yaptıralım ama 2li ve 4lü testi yapsak yeter demişti bana ben eğer iyi çıkarsa sonucum yaptırmayı düşünmüyorum
Canım ben travazol kullanıyorum doktorum verdi. Rahatladım baya. Bi de mantar enfeksiyonunda vajinal yıkama önermiyor doktorlar. Kuru tut mümkün olduunca ben ütülüyorum iç çamaşırlarımı ve tabi ilişki olmaması da gerekiyor geçmiş olsun :/kızlar merhaba, 2 haftadır mantar enfeksiyonundan ölüyorum resmen. zilan diye bir krem var onu kullanıyorum ama geçmiyor. bir de sebamed in vajinal sabunu ile yıkıyorum ama yok bana mısın demiyor. dr um da başka ilaç önermiyor. sizin öneriniz var mı ????nasıl kurtulurum (((
Bende öyle düşündüm . Dörtlüyü bile yaptırmam sanırım.
Arkadaşlar 2li test sonucu kötü çıkan var mı aranızda? benim biyokimyasal riskim yüksek çıktı
4lüyü aslın da bende cok istemiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı çıkarsa aldırmak gibi bir düşüncemiz olmayack bi etkisi olmayacak o testin ama bakalım doktor yaptıralım derse yaptırıcamBende öyle düşündüm . Dörtlüyü bile yaptırmam sanırım.
Canım şiddetli ağrın varsa hemen doktora git.ben 1 hafta direndim daha çok hasta oldum.boğazım tamamen iltihap olmuş.simdi antibiyotik kullanıyorum.ayrıca hamilelikte ateş iyi değil kendi doktorumda bunu söyledi ateşlenme dedi.kızlar bide aklınızda bulunsun başka branş doktorları hamileliğinizi bilerek ilaç yazsa bile kendi kadın doğumcunuza danışmadan almayı .bugün kbb cı bana bi ilaç yazdı kadın doğumcuma danıştım olmaz dedi.başka ilaç verdi.sonra iki ilacı da araştırdım ve kadın doğumcumun verdiği çok daha Güvenli .sizde bilin istedim .çok geçmiş olsun .ilerletmeden doktora görün bence
Bencede kafi ya. Bende yaptırmicam başka zeka testi. :)Benim de 2 li iyi çıktı doktorum sadece 20. haftada ayrıntılı ultrasona girmen yeterli dedi
Ben de aldırmam Allah vermesin tabi ama verirse de razı olucaz. Onlara bakmak asıl annelik onlarla büyümek asıl iş. O yüzden hiç kafamı karıştırmim diyorum. Rabbim bebişlere sağlık versin. Hayırlı ömürler versin :)4lüyü aslın da bende cok istemiyorum çünkü allah korusun bi sıkıntı çıkarsa aldırmak gibi bir düşüncemiz olmayack bi etkisi olmayacak o testin ama bakalım doktor yaptıralım derse yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?