benimkide devlete gidince 1 hafta ilerde özele gidince 1 hafta geride oluyo... neden böyle değişik anlamadımya kızlar bi sorum olucak ben en son eylülde adet oldum ve aralıkta gebe kaldım ama ultrasonda gebelik haftam sürekli değişiyo hangisine uyucamı şaşırdım şu an 6 eylül doğum tarihim haftaya ne olucak bakalım :)
Seninle gunumuz aynibende iki hafta sonra gitcem kontrole :) bakalim bebisler gostercek mi cinsiyeti ni
pahalıymış... zaten hap içmekten nefret ediyorum. ölüm ölüm resmenbana doktor demir ve folikasit olan bir ilaç yazacaktı bana daha önce dokunduğu için istemedim, vinalacimmunitum diye bir destek ilacı verdi gebelik ve emzikliler rahatlıkla kullanabilirmiş içinde bir sürü vitamin mineral magnezyum var ama devlet ödemiyor 30 tablet 31 tl ye aldım.
benimkide devlete gidince 1 hafta ilerde özele gidince 1 hafta geride oluyo... neden böyle değişik anlamadım
bendede geç döllenme oluyo... adetimden hemen önce gebe kaldımbende şaşırdım kaldım ben bide adetsiz gebe kaldım bnm ki daha karısık :)
hayırlısı diyelim o zaman Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin biraz daha zaman geçsin başlayacagım hazırlıklara inşallah cinsiyetini bi öğrensem :)bendede geç döllenme oluyo... adetimden hemen önce gebe kaldım
ben hep erkek diye hissediyorum... hayırlısı bakalımhayırlısı diyelim o zaman Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin biraz daha zaman geçsin başlayacagım hazırlıklara inşallah cinsiyetini bi öğrensem :)
ben hep erkek diye hissediyorum... hayırlısı bakalım
ben hep kız diye diye inlerken hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bu erkek dedim... oysaki kız olsun istiyen beeeeeeeeen... eşim arkadaşlarım herkes şaşırdı böyle 360 derecelik dönüşüme... ama Rabbim öyle hissettiriyorbenim ilk zamanlar oğlum diye çıkıyodu hep ağzımdan iki hafta önce doktor erkek dedi ama erken olduğundan tam emin olamadım :)
ben hep kız diye diye inlerken hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bu erkek dedim... oysaki kız olsun istiyen beeeeeeeeen... eşim arkadaşlarım herkes şaşırdı böyle 360 derecelik dönüşüme... ama Rabbim öyle hissettiriyor
hayırlısı olsun... sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek farketmiyo ama yinede 16ıncı haftayı iple çekiyorumayyy sormaa canımm bende çook istiyorum kız olmasını :) eşimde erkek olsun abilik yapsın diyo
hayırlısı olsun... sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek farketmiyo ama yinede 16ıncı haftayı iple çekiyorum
aynen şu kıpır oynamalarını hissetmek istiyorum artıkbende canım yaa :) az kaldı sayılır hissetmek için de sabırsızlanıyorum
aynen şu kıpır oynamalarını hissetmek istiyorum artıkteskere bekler gibi gün sayıyorum
Ben özel merkezde 75 tl verdim canımarkaşlar ikili test ücretleri ne kadar?bilen paylaşabilir mi?
Açıkçası ben bu değerlerden anlamıyorum ama bu değerlerin yazdığı kağıdın sonlarına doğru 1/... şeklinde risk değeri yazıyodur, önemli olan sanırım o değer. Ama ense kalınlığı normal çıkmış, allahın izniyle bi sıkıntı yoktur, gönlünü ferah tut
B
Ben özel merkezde 75 tl verdim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?