teşekkürler canım :)ikili test çok pahalı bir test değil.50 tl civarı diye biliyorum.daha uyguna ya da daha pahalı olan yerler de var.
En pahalısı ayrıntılı ultrason.
günaydın bende 2 aydır ciddi bulantı nedeni ile 6 kilo verdim ve hala dediğin gibi düzenli beslenemiyorum öğlen yemegim hiç yok mesela akşam sadece çorba yiyebiliyorum sabah kahvaltısındada ilk defa dün tiksine tiksine yumurta yedim nasıl beslenecek bu bebeb bilmiyorumGünaydın kızlar hazır kilo muhabbeti varken ben hala hiç kilo almadım hafif göbeğim çıktı zaten vardı daha da belirdi onun dışında hiç kilo yok. Mide bulantım fln da olmadı ama acayip bir iştahsızlık var. Siz düzenli beslenebiliyor musunuz? bana sanki hiç düzenli beslenmiyorum gibi geliyor. sizlerin öğünleri nasıl
Hayirli sabahlar hanimlarAranizda hala benim gibi kalktiginda midesi bulanan ve kahvaltida ne yiyecegini şaşıran var mi?
Günaydın kızlar hazır kilo muhabbeti varken ben hala hiç kilo almadım hafif göbeğim çıktı zaten vardı daha da belirdi onun dışında hiç kilo yok. Mide bulantım fln da olmadı ama acayip bir iştahsızlık var. Siz düzenli beslenebiliyor musunuz? bana sanki hiç düzenli beslenmiyorum gibi geliyor. sizlerin öğünleri nasıl
bennn..ne zaman gececek bilmiyorum ama ben akşam daha kötü oluyorum
1 ay içerisinde sürekli serum ve ilaç verildi bana ama yarın kontrolüm var ve ben hiç kilo almadım aksine kilo verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum bebek iyi gözüküyordu en son ama şimdiki durumu ne olacak rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişleriGünaydın arkadaşlar. Bugün doktor kontrolüm var inşaallah herşeyi iyidir bebişimin. Biraz ağrım varda. Siz 3 ayda Kilo alamazsanız beslenemezseniz benim doktorum kesinlikle serum verilir demişti bende 2 ayda Kilo verdim ama hemen toparlandım beslenmeme dikkat ettim en Son gittiğimde eğer Kilo almasaydın serum vermek zorunda kalacaktım dedi doktorum çünkü 2. Ay ile 3. Ay Arası bebişin organlarının oluşma zamanı. Kesinlikle kussan bile beslenme lazım dedi.
bana doktorum 2 hafta önce erkek gözüküyor ama kesin değil demişti tecrübeli bi doktor olduğu için hep erkek olarak düşünüyorum bebeğimi ama yarın kontrolde belli olacak sanırım çok mu erken söylüyor sizce 15.haftada belli olmayanlar var dahaGünaydın annişler :) umarım hepimiz için mutlu bir hafta olur, hafta sonu giremedim sayfalar çok ilerlemiş inşallah bebişler ve siz iyisinizdir. Ben C.tesi kontrole gittim ense kalınlığı 1.3 çıktı doktor iyi olduğunu söyledi kan sonucum henüz belli değil umarım oda iyi çıkar, cinsiyetide bir sonraki ay belli olacak :)
Hayirli sabahlar hanimlarAranizda hala benim gibi kalktiginda midesi bulanan ve kahvaltida ne yiyecegini şaşıran var mi?
yarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...bana doktorum 2 hafta önce erkek gözüküyor ama kesin değil demişti tecrübeli bi doktor olduğu için hep erkek olarak düşünüyorum bebeğimi ama yarın kontrolde belli olacak sanırım çok mu erken söylüyor sizce 15.haftada belli olmayanlar var daha
inşallah evet saat 3ten sonra başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum renni diye bi şurup verdi doktor ama onu içince daha çok yanıyor midem bende içmiyorum sabrediyorum gececek inşallah ya .yemek yemeyi çok seven biriyim normalde şimdi herşeye hasret kaldım
kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyoryarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?