2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydın :)
Ben memnunum halimden, arada ziyarete gelen bulantilar ve halsizlik ile idare ediyorum :) senin nasil gidiyor?
Beni de bulantilar 3 aydan sonra ziyarete geldi :) onun disinda iyim sukur.iki gundur hareketlerini hissediyorum cok net deil ama bebisim eminim :)

Ay arkadaslar sizler ne guzel egleniyosunuz geziyosunuz bebeklere esyalar alip bakiyosunuz ama ben bulantidan yataktan bile kalkamiyorum
Artik cok bunaldim ayaga kalktigim an yemek yiyemedigim halde cikariyorum
Artik kan kusuyorum biktim
Moralim cok bozuk ne zaman gecicek yoruldum
Bide bi tane daha cocugum var ona bile bakamiyorum

günaydın ara ara gelen bulantı ve mide yanmaları dışında iyiyiz yarın ikili test yaptırıcaz ve belki cinsiyetinide öğreniriz çok merak ediyoruz.
Pek solemiyorlar ama nasip canim bana solemedi iki hafta sonra randevum var ins ogrenebilirim :)

bendede bulantı oluyor ama bir türlü kusamıyorum... iştahsızım... resmen zorla yemek yiyiyorum...

2 hafta öncesine kadar bende öyleydin kalktığım anda baş dönmem oluyor ve bişey yemediğim halde günde 7 kere kusuyordum şükür 2 haftadır hiç kusmadığıım günlerde oldu sadece 1-2 kez olanda çok zor bişey allah yardımcımız olsun inşallah

teşekkür ederim hemen bakıcam..

yarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...
evet 13.haftada olucam ilk bebeğim cinsiyet çok önemli değil ama merak ediyorum iste:)sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor.

bakalım sana kontrolde ne diyecek neredeyse 16. haftaya giricem hala bir şey yiyemiyorum iştahım hiç yok

Seninle gunumuz ayni bende iki hafta sonra gitcem kontrole :) bakalim bebisler gostercek mi cinsiyeti ni

kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
bende başlamadım henüz düzgün beslenemediğim için yiyeceklerden de alamadım vitamin nolucak bilmiyorum yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalım

inşallah güzel haberlerle dönersin canım, ne güzel bebişini göreceksin ben son gittiğimde 12 haftalıktım, hiç iştahım olmamasını söyledim doktoruma , bi sonraki gelişinde yani 16 haftalıkken iştahın zaten artmış olacak, o yüzden yiyemiyorum diye üzülme dedi, inşallah bebeğim beslenmiştir, yoksa çok üzülürüm

doktorum hap kullanmamı istemiyor. 6 nisanda gidecem kontrole 17 hafta olacak ozamana kadar kullanma dedi folbiol kullanıyorum haftada 4 kez onuda. mide bulantılarımdan düzenlide beslenemiyorum 3.5 kilo verdim. hocaya sorduğumda bebek sağlıklı ıkılı tarama sonucuda iyi bi sonraki ay kilo alacaksın dedi. eskiye göre iyiyim ama yinede istediğim gibi yiyemiyorum

Ilk hamilelgimdede boyle asiri cikariyodum 5 kg vermistim bundada aynen 5 kg verdim
Tw de bile yemek programi reklam gorunce cikariyorum
Allah yardim etsin bize
Oglumda 18.haftada tamamen gecmisti
Suan 12+2 yim
Bakalim ne zaman gecicek
Hayattan bezdim cunku surekli agliyorum
Resmen bunalima girdim

Kızlar ikili tarama testi kan degerlerim çıkmış ama doktora ulaşamadım. Şu şekilde.
Papp-a 1.52
Serbest b hcg 12.1
Ense kalınlığı 1.7
CRL 5.55 cm

Bilgisi olan var mı

Açıkçası ben bu değerlerden anlamıyorum ama bu değerlerin yazdığı kağıdın sonlarına doğru 1/... şeklinde risk değeri yazıyodur, önemli olan sanırım o değer. Ama ense kalınlığı normal çıkmış, allahın izniyle bi sıkıntı yoktur, gönlünü ferah tut

kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor

ben decavit içiyorum günde bir tane, içinde baya vitamin mineral fln var, doktorum 12. hafta gittiğimde folik asiti bırakıp bunu başlatmştı, bugünlerde gideceksen bence sana da başlatır doktorun.

ben decavit içiyorum günde bir tane, içinde baya vitamin mineral fln var, doktorum 12. hafta gittiğimde folik asiti bırakıp bunu başlatmştı, bugünlerde gideceksen bence sana da başlatır doktorun.
şimdi sağlık ocağına gidicem canım

ya kızlar bi sorum olucak ben en son eylülde adet oldum ve aralıkta gebe kaldım ama ultrasonda gebelik haftam sürekli değişiyo hangisine uyucamı şaşırdım şu an 6 eylül doğum tarihim haftaya ne olucak bakalım :)

bana doktor demir ve folikasit olan bir ilaç yazacaktı bana daha önce dokunduğu için istemedim, vinalacimmunitum diye bir destek ilacı verdi gebelik ve emzikliler rahatlıkla kullanabilirmiş içinde bir sürü vitamin mineral magnezyum var ama devlet ödemiyor 30 tablet 31 tl ye aldım.

bende başlamadım henüz düzgün beslenemediğim için yiyeceklerden de alamadım vitamin nolucak bilmiyorum yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalım
geçen hafta doktora gittim ama ne vitamin ne ilaç hiç bişey vermedi... galiba 4üncü aydan sonra veriyormuş vitamin takviyesi... şimdi sağlık ocağına gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…