Beni de bulantilar 3 aydan sonra ziyarete geldi :) onun disinda iyim sukur.iki gundur hareketlerini hissediyorum cok net deil ama bebisim eminim :)Gunaydın :)
Ben memnunum halimden, arada ziyarete gelen bulantilar ve halsizlik ile idare ediyorum :) senin nasil gidiyor?
Pek solemiyorlar ama nasip canimgünaydın ara ara gelen bulantı ve mide yanmaları dışında iyiyiz yarın ikili test yaptırıcaz ve belki cinsiyetinide öğreniriz çok merak ediyoruz.
bendede bulantı oluyor ama bir türlü kusamıyorum... iştahsızım... resmen zorla yemek yiyiyorum...Ay arkadaslar sizler ne guzel egleniyosunuz geziyosunuz bebeklere esyalar alip bakiyosunuz ama ben bulantidan yataktan bile kalkamiyorum
Artik cok bunaldim ayaga kalktigim an yemek yiyemedigim halde cikariyorum
Artik kan kusuyorum biktim
Moralim cok bozuk ne zaman gecicek yoruldum
Bide bi tane daha cocugum var ona bile bakamiyorum
2 hafta öncesine kadar bende öyleydin kalktığım anda baş dönmem oluyor ve bişey yemediğim halde günde 7 kere kusuyordum şükür 2 haftadır hiç kusmadığıım günlerde oldu sadece 1-2 kez olanda çok zor bişey allah yardımcımız olsun inşallahAy arkadaslar sizler ne guzel egleniyosunuz geziyosunuz bebeklere esyalar alip bakiyosunuz ama ben bulantidan yataktan bile kalkamiyorum
Artik cok bunaldim ayaga kalktigim an yemek yiyemedigim halde cikariyorum
Artik kan kusuyorum biktim
Moralim cok bozuk ne zaman gecicek yoruldum
Bide bi tane daha cocugum var ona bile bakamiyorum
teşekkür ederim hemen bakıcam..bana ferrum fort (demir ekikliği için) bide elevit verdi doktorum. on gündür kullanıyorum. demirim 38 çıktı. hemen başlattı doktorum. tahlil sonuçlarına bakınca akdeniz anemisinden korktu sonra diğer tahlillere bakıp akdeniz anemisi değil dedi. hoş ben bildim bileli kansızım. kırmızı eti pek sevmem yemem de ondan kaynaklanıyomuş.
canım benim kardeşimin nişanı var. birmax diye bi site buldum ordan aldım tüm parçaları evde kendim yapcam. elime ulaştı. her şey için süsleme gereçleri var. önerebilirim. gayetde uygun geldi bana. bi bak istersen.
canım aramıza hoş geldin. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.
ben bıraktım mutfak olayını ya. evde neredeyse hiç yemek pişmiyor bu aralar. ya annemlerde yiyorum ya dışardanhiç bişeyin kokusuna dayanamıyorum.
çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık.. tahtakalede çok dükkan bulurmuyum bu tarz şeyler için..Ben bunları kendi nikahımda tahtakaleden aldıklarımla yapmıştım
evet 13.haftada olucam ilk bebeğim cinsiyet çok önemli değil ama merak ediyorum iste:)sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor.yarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...
1 ay içerisinde sürekli serum ve ilaç verildi bana ama yarın kontrolüm var ve ben hiç kilo almadım aksine kilo verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum bebek iyi gözüküyordu en son ama şimdiki durumu ne olacak rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişleri
Seninle gunumuz aynigünaydın eylülün güzel anneleri, inşallah mutlu haberler aldığımız bir hafta olsun, birçoğumuz artık cinsiyetleri öğrenicez sanırım ama benim kontrolüme daha 2 hafta var, rabbim hepimize öncelikle sağlıklı hayırlı ; sonra da gönlümüzden geçen cinsiyette evlatlar nasip etsin inşallah
bende başlamadım henüz düzgün beslenemediğim için yiyeceklerden de alamadım vitamin nolucak bilmiyorum yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalımkızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
Günaydın arkadaşlar. Bugün doktor kontrolüm var inşaallah herşeyi iyidir bebişimin. Biraz ağrım varda. Siz 3 ayda Kilo alamazsanız beslenemezseniz benim doktorum kesinlikle serum verilir demişti bende 2 ayda Kilo verdim ama hemen toparlandım beslenmeme dikkat ettim en Son gittiğimde eğer Kilo almasaydın serum vermek zorunda kalacaktım dedi doktorum çünkü 2. Ay ile 3. Ay Arası bebişin organlarının oluşma zamanı. Kesinlikle kussan bile beslenme lazım dedi.
doktorum hap kullanmamı istemiyor. 6 nisanda gidecem kontrole 17 hafta olacak ozamana kadar kullanma dedi folbiol kullanıyorum haftada 4 kez onuda. mide bulantılarımdan düzenlide beslenemiyorum 3.5 kilo verdim. hocaya sorduğumda bebek sağlıklı ıkılı tarama sonucuda iyi bi sonraki ay kilo alacaksın dedi. eskiye göre iyiyim ama yinede istediğim gibi yiyemiyorumfolik asitin fonksiyonu 9-10. haftalarda bitiyomuş, kağan kocatepenin sayfasında öyle yazıyor, genelde 12.haftadan sonra vitamin takviyesine başlanıyor, bana da doktor demir+b12 içeriği olan bir ilaç bi de d vitamini+kalsiyum verdi ona başladım, günümüz de aynı bu arada...
Kızlar ikili tarama testi kan degerlerim çıkmış ama doktora ulaşamadım. Şu şekilde.
Papp-a 1.52
Serbest b hcg 12.1
Ense kalınlığı 1.7
CRL 5.55 cm
Bilgisi olan var mı
kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
şimdi sağlık ocağına gidicem canımben decavit içiyorum günde bir tane, içinde baya vitamin mineral fln var, doktorum 12. hafta gittiğimde folik asiti bırakıp bunu başlatmştı, bugünlerde gideceksen bence sana da başlatır doktorun.
bana doktor demir ve folikasit olan bir ilaç yazacaktı bana daha önce dokunduğu için istemedim, vinalacimmunitum diye bir destek ilacı verdi gebelik ve emzikliler rahatlıkla kullanabilirmiş içinde bir sürü vitamin mineral magnezyum var ama devlet ödemiyor 30 tablet 31 tl ye aldım.kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor
geçen hafta doktora gittim ama ne vitamin ne ilaç hiç bişey vermedi... galiba 4üncü aydan sonra veriyormuş vitamin takviyesi... şimdi sağlık ocağına gidicembende başlamadım henüz düzgün beslenemediğim için yiyeceklerden de alamadım vitamin nolucak bilmiyorum yarın kontrol var doktor ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?