• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya kızlar bi sorum olucak ben en son eylülde adet oldum ve aralıkta gebe kaldım ama ultrasonda gebelik haftam sürekli değişiyo hangisine uyucamı şaşırdım şu an 6 eylül doğum tarihim haftaya ne olucak bakalım :)
benimkide devlete gidince 1 hafta ilerde özele gidince 1 hafta geride oluyo... neden böyle değişik anlamadım

Seninle gunumuz ayni :KK66: bende iki hafta sonra gitcem kontrole :) bakalim bebisler gostercek mi cinsiyeti ni :KK66:

inşallah öğreniriz canım, bana doktorum kesin söylerim bi sonraki gelişinde dedi ama bebiş göstermezse nasıl söylicek bilmiyorum :KK48: gerçi ben erkek hissediyorum ama alışveriş yapabilmek için doktorun cinsiyeti söylemesine ihtiyacım var :KK45:

bana doktor demir ve folikasit olan bir ilaç yazacaktı bana daha önce dokunduğu için istemedim, vinalacimmunitum diye bir destek ilacı verdi gebelik ve emzikliler rahatlıkla kullanabilirmiş içinde bir sürü vitamin mineral magnezyum var ama devlet ödemiyor 30 tablet 31 tl ye aldım.
pahalıymış... zaten hap içmekten nefret ediyorum. ölüm ölüm resmen:KK53::KK61:

hayırlısı diyelim o zaman Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin biraz daha zaman geçsin başlayacagım hazırlıklara inşallah cinsiyetini bi öğrensem :)
ben hep erkek diye hissediyorum... hayırlısı bakalım

benim ilk zamanlar oğlum diye çıkıyodu hep ağzımdan iki hafta önce doktor erkek dedi ama erken olduğundan tam emin olamadım :)
ben hep kız diye diye inlerken hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bu erkek dedim... oysaki kız olsun istiyen beeeeeeeeen... eşim arkadaşlarım herkes şaşırdı böyle 360 derecelik dönüşüme... ama Rabbim öyle hissettiriyor:KK76::KK46::KK68:

ben hep kız diye diye inlerken hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bu erkek dedim... oysaki kız olsun istiyen beeeeeeeeen... eşim arkadaşlarım herkes şaşırdı böyle 360 derecelik dönüşüme... ama Rabbim öyle hissettiriyor:KK76::KK46::KK68:

ayyy sormaa canımm bende çook istiyorum kız olmasını :) eşimde erkek olsun abilik yapsın diyo :D

Bana herkes erkek derken ben hep kızım olacak dedim. Çin takvimi de kız diyordu ama doktorum 10 gün önce erkek dedi. Sonrasında da herkes ben sana demedim mi şeklinde dalga geçti. Demek ki bir ben hissedememişim dedim. Bakalım yarın doktor ne diyecek. Artık kızsa da erkekse de netleşsin istiyorum.

ayyy sormaa canımm bende çook istiyorum kız olmasını :) eşimde erkek olsun abilik yapsın diyo :KK70:
hayırlısı olsun... sağlıklı sıhhatli olsunlarda kız erkek farketmiyo ama yinede 16ıncı haftayı iple çekiyorum:KK76:

Kızlar Merhaba, öncelikle hepinize iyi günler diliyorum, size birşey danışacağım, aliexpress.com dan alışveriş yapanınız var mı? bir ara haberlerde çıkan çinden gelen kanserojenli maddelerden sonra alıp almamakta çok ikilemde kaldım, kendim için olsa neyse diyeceğim ama bebeğim için şu karakter tulumlardan almak istiyorum :KK64:

Açıkçası ben bu değerlerden anlamıyorum ama bu değerlerin yazdığı kağıdın sonlarına doğru 1/... şeklinde risk değeri yazıyodur, önemli olan sanırım o değer. Ama ense kalınlığı normal çıkmış, allahın izniyle bi sıkıntı yoktur, gönlünü ferah tut

Teşekkür ederim... evet ense kalınlığı normal çıktı lakin değerlendirme yaparken istatistiksel hesap programı kullanıyorlar sanırım. Böyle tahmin etmek pek mümkün görünmüyor...

Kus ama yine de ye diyen doktorlara da gicigim ha bu ne sacmalik arkadaslar.
Bende gecen saglik ocagina kayda gittim.ebem ayni seyi soyledi.ya icim almiyo belki bi sure sonra kendiligimden yemeye baslicam simdi yiyip kusup neden kendimi iyice tiksindireyim ki.
Kilo daha hic almadim aksine 2-3 kilo verdim doktorum bebegin kilosuna durumuna bakiyor bebegim tam haftasinda gidiyo allaha sukur.bu yuzden caninizin istemedigi hicbiseyi yemeye calismayin bence

Back