• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın kızlar hazır kilo muhabbeti varken ben hala hiç kilo almadım hafif göbeğim çıktı zaten vardı daha da belirdi onun dışında hiç kilo yok. Mide bulantım fln da olmadı ama acayip bir iştahsızlık var. Siz düzenli beslenebiliyor musunuz? bana sanki hiç düzenli beslenmiyorum gibi geliyor. sizlerin öğünleri nasıl

Günaydın kızlar hazır kilo muhabbeti varken ben hala hiç kilo almadım hafif göbeğim çıktı zaten vardı daha da belirdi onun dışında hiç kilo yok. Mide bulantım fln da olmadı ama acayip bir iştahsızlık var. Siz düzenli beslenebiliyor musunuz? bana sanki hiç düzenli beslenmiyorum gibi geliyor. sizlerin öğünleri nasıl
günaydın bende 2 aydır ciddi bulantı nedeni ile 6 kilo verdim ve hala dediğin gibi düzenli beslenemiyorum öğlen yemegim hiç yok mesela akşam sadece çorba yiyebiliyorum sabah kahvaltısındada ilk defa dün tiksine tiksine yumurta yedim nasıl beslenecek bu bebeb bilmiyorum

günaydın eylülün güzel anneleri, inşallah mutlu haberler aldığımız bir hafta olsun, birçoğumuz artık cinsiyetleri öğrenicez sanırım ama benim kontrolüme daha 2 hafta var, rabbim hepimize öncelikle sağlıklı hayırlı ; sonra da gönlümüzden geçen cinsiyette evlatlar nasip etsin inşallah :KK71:

evet aynen ben de senin gibiyim, zaten biraz göbeğim vardı, şimdi iyice büyüdü ama hiç kilo almadım, daha doğrusu 300 gr almışım :KK45:benim mide bulantılarım azaldı ama hala iştahım yok, doktor hiç kilo almadığım için kızacak diye korkuyorum valla o_O

bennn..ne zaman gececek bilmiyorum ama ben akşam daha kötü oluyorum

ben en başından beri akşamları çok kötü oluyordum, saat 3 ten sonra başlıyodu mide bulantılarım ve o saatten sonra su bile içemiyodum, muhtemelen bu yüzden de kilo almadım, ama son 5-6 gündür daha iyiyim, iyice azaldı bulantılar, inşallah senin de geçer 1 haftaya kadar

inşallah evet saat 3ten sonra başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum renni diye bi şurup verdi doktor ama onu içince daha çok yanıyor midem bende içmiyorum sabrediyorum gececek inşallah ya .yemek yemeyi çok seven biriyim normalde şimdi herşeye hasret kaldım

Günaydın arkadaşlar. Bugün doktor kontrolüm var inşaallah herşeyi iyidir bebişimin. Biraz ağrım varda. Siz 3 ayda Kilo alamazsanız beslenemezseniz benim doktorum kesinlikle serum verilir demişti bende 2 ayda Kilo verdim ama hemen toparlandım beslenmeme dikkat ettim en Son gittiğimde eğer Kilo almasaydın serum vermek zorunda kalacaktım dedi doktorum çünkü 2. Ay ile 3. Ay Arası bebişin organlarının oluşma zamanı. Kesinlikle kussan bile beslenme lazım dedi.

Günaydın annişler :) umarım hepimiz için mutlu bir hafta olur, hafta sonu giremedim sayfalar çok ilerlemiş inşallah bebişler ve siz iyisinizdir. Ben C.tesi kontrole gittim ense kalınlığı 1.3 çıktı doktor iyi olduğunu söyledi kan sonucum henüz belli değil umarım oda iyi çıkar, cinsiyetide bir sonraki ay belli olacak :)

Günaydın arkadaşlar. Bugün doktor kontrolüm var inşaallah herşeyi iyidir bebişimin. Biraz ağrım varda. Siz 3 ayda Kilo alamazsanız beslenemezseniz benim doktorum kesinlikle serum verilir demişti bende 2 ayda Kilo verdim ama hemen toparlandım beslenmeme dikkat ettim en Son gittiğimde eğer Kilo almasaydın serum vermek zorunda kalacaktım dedi doktorum çünkü 2. Ay ile 3. Ay Arası bebişin organlarının oluşma zamanı. Kesinlikle kussan bile beslenme lazım dedi.
1 ay içerisinde sürekli serum ve ilaç verildi bana ama yarın kontrolüm var ve ben hiç kilo almadım aksine kilo verdim doktorum ne diyecek bilmiyorum bebek iyi gözüküyordu en son ama şimdiki durumu ne olacak rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişleri

Günaydın annişler :) umarım hepimiz için mutlu bir hafta olur, hafta sonu giremedim sayfalar çok ilerlemiş inşallah bebişler ve siz iyisinizdir. Ben C.tesi kontrole gittim ense kalınlığı 1.3 çıktı doktor iyi olduğunu söyledi kan sonucum henüz belli değil umarım oda iyi çıkar, cinsiyetide bir sonraki ay belli olacak :)
bana doktorum 2 hafta önce erkek gözüküyor ama kesin değil demişti tecrübeli bi doktor olduğu için hep erkek olarak düşünüyorum bebeğimi ama yarın kontrolde belli olacak sanırım çok mu erken söylüyor sizce 15.haftada belli olmayanlar var daha

Kızlar ikili tarama testi kan degerlerim çıkmış ama doktora ulaşamadım. Şu şekilde.
Papp-a 1.52
Serbest b hcg 12.1
Ense kalınlığı 1.7
CRL 5.55 cm

Bilgisi olan var mı :(

Benim kilom sürekli değişiyor! Akşam 57.4 gibi oluyor 58'e kadar çıktım ama sabahları tekrar 56.7 ye düşüyor. Kilo alıyorum pek anlamadım ama biraz göbeğim çıktığı için pantalonlarımı ve eteklerimi giyemiyorum

Hayirli sabahlar hanimlar :KK68: Aranizda hala benim gibi kalktiginda midesi bulanan ve kahvaltida ne yiyecegini şaşıran var mi?:KK64:

:stop: Bennn gerçi çok çok fazla bulanmıyo ama kalkarkalkmaz koca bardak suyu devirince biraz bulantı oluyor,ama artık ne yiyeceğim demekten usandım sabah mecburen oğluma kahvaltı hazırlıyorum ama yiyemiyorum ekmek arası kaşar iyi geliyor ama onu yemektende bıktım sayılır :confused:

bana doktorum 2 hafta önce erkek gözüküyor ama kesin değil demişti tecrübeli bi doktor olduğu için hep erkek olarak düşünüyorum bebeğimi ama yarın kontrolde belli olacak sanırım çok mu erken söylüyor sizce 15.haftada belli olmayanlar var daha
yarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...

inşallah evet saat 3ten sonra başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum renni diye bi şurup verdi doktor ama onu içince daha çok yanıyor midem bende içmiyorum sabrediyorum gececek inşallah ya .yemek yemeyi çok seven biriyim normalde şimdi herşeye hasret kaldım

bana hiç ilaç vermedi doktorum, doktorun verdiyse içebilirsin aslında, rahatlatıcaksa seni içmende fayda olabilir. Ama dediğin gibi inşallah geçecek, ben de iştahla yemek yediğim günleri özledim :kk77:

yarında 13. haftanda olacaksın değilmi benim doktorum bir sonraki geldiğinde söylerim şuan bişiy söylemek için erken dedi. hayırlısı...
kızlar ben hala vitamin takviyesine başlamadım... sizler başladınızmı acaba...ayak bileklerim gece sabaha kadar sızlıyor

Back