2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

sirkeyi bende duydum ama hamileyim diye pek güvenemiyorum konrolumede daha 1 ay var gecen doktora gittigimde fitil verdi mecburi ama gecmedi :/

Merhabalar benim adım Nurcan 28 yaşındayım allah bağışlasın 3 yaşında Aze Naz adında bir kızım var. Şuanda 12 +1 günlük hamileyim çok mutluyuz ailecek aramıza bir birey daha katılacak 4 kişilik bir aile olucaz inşaallah. Bende Eylül ortası doğum yapıcam inşaallah. Çok heyecanlıyım sanki hiç doğum yapmamış gibiyim çok mutluyum allahım bütün hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin. Bir çocuk sahibi olmak okadar güzelki ilk kez anne olacaklar bu günlerinizin kıymetini iyi bilin çünkü çocuk olunca hiçbirzaman özgür olamayacaksınız bütün hayatınız çocuğunuzun düzenine göre olucak. Ben ilk hamileliğin hep çalıştım doğumdan sonra kızımı kimseye bırakamadım tam 2 sene 1hafta kızımı emzirdim onceden kıyamadım yavruma işe başlayamadım bu eylülde kızımı kreşe verip çalışma hayatına geri dönecektimki hamile olduğumu öğrendim herşey kısmet bakalım çocuklarım iyi olsunda başka bişey istemem. Hepinize sağlıklı günler

Arkadaşlar bende daha ikili teslimi yaptırmadım haftaya yaptırıcam ben İstanbul Bayrampaşa'da oturuyorum Şişli'de özel bir klinikte yaptırıcam kızımdada orda yaptırmıştım ikili ve dörtlü tarama testlerimi inşaallah sağlıklıdır bebişim kızımla ense kalınlığı 1.5mm idi çok sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksin demişti doktorum inşallah bu bebişimde sağlıklıdır.

Insallah gonlune gore olur canim, tesekkurler telkin icin:)

Hoşgeldin canım :)
Allah kucagına almayı da nasip etsin İnşallah..
İlk gebeliğinde alışverişe ne zaman başlamıştın? :)
İnsan kendini zor tutuyor erken diye de düşünüyorum ama..
Çarşamba cinsiyet öğrenmeye gidicez bizde

Hoşbulduk canım allahtan sana bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Canım 5. Aydan sonra yani 22. haftadan sonra insan ağırlaşıyor gebelikte karnın kocaman oluyor yani bende öyleydi canım oyüzden sana tavsiyem 6. Ay bitmeden yani 26.haftaya kalmadan yavaş yavaş hazırlığı yap çünkü özellikle hatırlıyorum doktorum 5.aydan sonra ihtiyaç listeni yap ve alışverişini 6.aydan sonraya bırakma ve kesinlikle hastane çantan hazır olsun demişti ve inanki canım 6.aydan sonra 2 ay kanamam oldu ve doktor erken doğum riskin var demişti ama 40. Haftada doğum yaptım o yüzden hamilelikte heran herşey olabilir tedbirli olmak lazım...

Cinsiyet konusunda şunu söyleyeyim senin 16. Haftan bu hafta kesin belli eder bebişin cinsiyetini allah gönlüne göre versin. Ama önce sağlıklı ve emzirme konusunda cokur cokur süt emen bir bebeğin olur inşallah. İnanki emmeyen bebek sarılık oluyor ve o ilk anneden gelen sarı sütü içemeyen bebişler genelde hasta oluyor çevremde öyle hastalıkla boğuşan çocuk var allahım o zor günleri yaşatmasın inşaallah

Merhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?

Allah razı olsun güzel dileklerin için..
Ya alışverişe hevesim var ama bazı arkadaşlar yok uğursuzluk getirir yokk çok erken diyince hevesim de kırılıyor..
O halde başlayım yavaş yavaş :)
O ilk sarı sütü içirmek önemliymiş öyle diyorlar İnşallah istiyorum 1,5 yaşına kadar felan emzirmek :)
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip eetsin..

Bende acele etmedim diger hamileligimde almak icin daha sonra tansiyon yuzunden hep hastanede gecti gunum alamadim. Vaktim oldugu zamanda 2 magzaya giriyordum agrilarim basliyordu ayakta kalimiyordum :) hep yarim hep eksik oldu biseyler. Simdi cinsiyeti ogrendigim gibi hazirlamaya basladim. bence erken degil hatta tam en heycanli donemi.

7 kilo :)

Cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlıycam Rabbime emanet zaten İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kollarımıza :)
Genital nub a göre erkek ama bakalım İnşallah uygun pozisyon da olurda görürüz çarşamba günü :)

DivaSatanica ben hamile kaldigimda 52 kiloydum suan 50kiloyum almadim aksine verdim
Canim bu genital nub testi dedigin nedir? Dr.mu yapiyor bunu? İlk kez duydum da

DivaSatanica ben hamile kaldigimda 52 kiloydum suan 50kiloyum almadim aksine verdim

Canim bu genital nub testi dedigin nedir? Dr.mu yapiyor bunu? İlk kez duydum da
Canım bebeğin genital çıkıntısına göre yorum yapıyorlar paralel olursa sırt çizgisine kızmış ama açılı olursa erkek diyorlar bende açılı duruyor :) Doktor yapmıyor sadece bir tahmin doktorların tecrübesi bu yönde olabilir.. Bana tecrübelerime göre erkek dedi 12. Hafta ama belli olmaz demişti

aynen canim hersey cocuklar icin rabim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba canım sanırım senin ikinci gebeliğin benim kızım 2012 doğumlu 2013te 2. gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi bu 3. Gebeliğin inşallah kucağıma alırım. Hamileliğin 5. Ayından sonrası ayakta durmak güçleşiyor tansiyon sorunu çıkıyor aynen bende senin gibi hep ağrılarım olurdu ara ara oyüzden busefer herşey erkenden hazırlayacağım çünkü benim çok yaramaz bir kızım var o bile yorulmam için bana yeter. Herşey tam olsun inşallah herşeyleri bebişlerimizin

ben 2 kg aldim canim
insallah ogrenirsin senin artik kesinlesmistir ultrasondan once cikolata ye canim ozaman biraz daha hareketli olur

Arkadaşlar ben ilk hamileliğimde 58 Kilo ile hamile kalıp tam tamına 26 Kilo aldım ve 84 Kilo ile sezeryanle doğum yaptım ve kızımı alıp eve geldiğimde ben doğumda 12 Kilo verdim ve 72 kiloydum sonra 2 Kilo daha vermiştim 70 Kilo 2. Defa hamile kaldım ama düşük ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtajdan 2 Kilo verdim ve 68 Kilo oldum ve geçen yazın 3 ay canan Karatay diyetiyle tam 10 Kilo verdim 58 Kilo oldum şimdi 3. Gebeliğim bu 3 Kilo aldım ve şuan 61 kiloyum ya ben geneli bu Kilo serüvenlerinimi yaşayacağım ne zor vermiştim :-( :-( neyse bebeğim iyi olunca veririm gene kilolarımı

sanirim ben biraz daha yavastan alan bir anneyim genelde dogum hazirligim 8.aydan sonra basliyorum ama tedbirli olmak daha once hazirlamak cok daha iyi olur tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…