• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bebeğin genital çıkıntısına göre yorum yapıyorlar paralel olursa sırt çizgisine kızmış ama açılı olursa erkek diyorlar bende açılı duruyor :) Doktor yapmıyor sadece bir tahmin doktorların tecrübesi bu yönde olabilir.. Bana tecrübelerime göre erkek dedi 12. Hafta ama belli olmaz demişti
Eki Görüntüle 1446933
Anladim canim tesekkur ederim Hoppa

demek sen de sezeryan sonrası normal doğum istiyorsun, hem de 2 sezeryandan sonra:) seni tebrik ederim benim de 1 oğlum var ve sezeryan, ben de inşallah normal istiyorum benim doktor da olur dedi, deneyeceğiz inşallah.. trde olsam çoktan sezeryan günümü vermişlerdi..
kıyafet konusunda dediklerine aynen katılıyorum.. oğlumun ilk kıyafetleri duruyor, eskiyemedikleri için yepyeni duruyorlar:) bu bebişe de 2 takım hastane çıkışı alıcam, erkek olursa ilk 6 ay için hiçbişeye ihtiyaç yok, kız olursa yeni şeyler alırım..
Yani arkadsm sezeryann da avantajlari var tabii..ama bn tekrardan ameliyat fikrine karsiyim acikcasi. Ha kotu mu gecti dersen.hayir ikiside gayet konforlu bir dogumdu.lakin herseyin normali guzel oldgu gibi bnun da normali olsun istyrm. Anne ve bebegin sagligi elverdikce normal dgum taraftaryim. Ilk kizim 41 haftalikti. nirml dgm belirtleri de olmayinca mecburen sezeryana girdm.ikinci kizim da aralri 1.5 yil dye tr deki dr lar mecburen yine sezeryan yaptilar. Ama neyseki amerikada sezeryan sonrasi normal dgm yaptryorlar. Belki ikinci kizimda bile norml dgum yapablrdm. Tr deki dr larimz malesef bu konuda yetersiz. Bnde norml dgm yapip bi kac gune ayaklanmak isteyenlerdnm....
heleki epidural gibi agrisiz bir yontemn ildgu su cagda bilerek sezeryan olmak sansizzlik olsa gerek...herkesn hakknda hangisi hayrli ise o olsun...
Ayrica dr umuz bize, norml dgm snrasi sezeryanin tam teskkulu bir hastande yapilmasnn daha saglikli olcagni soyledi.senn de bilgn olsun.malum ani bir komplikasyon sonunda tum ekip ve saglk gerecleri ile mudahele edeblmk icin...

Merhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?
Inşallah güzel haberler verirsin test sonucunda... ben 47 ile başladım simdi 48 oldum, cok korkuyordum kilo alamazsam diye tartida 48 görünce çok çok mutlu oldum :KK54:

günaydın..bencede pahalı nette daha uygunları var hazır yapılmış olarak birde ben fazla yaptırıcam biraz kalabalık çevrem kendi hastanemde doğum yapıncada arkadaşlarım falan hep olacak daha uygun biişey olması lazım o yuzden

Merhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?
Canim bende bulantilar döneminde 2 kilo vermiştim 58 e düştüm şimdi o iki kiloyu aldım 60 kiloyum başlangıç kilomdayım ☺

arkaşlar ikili test ücretleri ne kadar?bilen paylaşabilir mi?
ikili test çok pahalı bir test değil.50 tl civarı diye biliyorum.daha uyguna ya da daha pahalı olan yerler de var.
En pahalısı ayrıntılı ultrason.

Kizlar bu goruntuler gecen haftadan ...sizce genital nuba gore cinsiyet nedir merak ettim :)

Eklentiler

• 20150309_092213_1.webp
    20150309_092213_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 20150309_092226.webp
    20150309_092226.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 112
  • 20150309_092246.webp
    20150309_092246.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 73
kızlarcım günaydın..
umarım herkes iidir, bebişlerimizin keyfi yerindedir.. Ben bugün 1. trimesterimi tamamladım :) darısı 2. ve 3.ünün başına.. cuma günü doktor randevum var, bakalım belki bu sefer cinsiyeti de öğreniriz.. Gerçi benim ilk bebişim kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı olsun yeter.. ama insan merak etmeden de duramıyor.. Takvimler ve etrafımdaki herkes erkek diyor bana da başta erkek gbi geliyordu ama geçen hafta rüyamda kız bebek gördüm ananem de kız görmüş.. bakalım ne olacak :)
sevgiler..

ben 3 ayda 3 kilo aldım. 2. ay çok hızlı gitmiştim 2 kilo birden almıştım ama şükür o hız şimdilik bitti görünüyor

Yani arkadsm sezeryann da avantajlari var tabii..ama bn tekrardan ameliyat fikrine karsiyim acikcasi. Ha kotu mu gecti dersen.hayir ikiside gayet konforlu bir dogumdu.lakin herseyin normali guzel oldgu gibi bnun da normali olsun istyrm. Anne ve bebegin sagligi elverdikce normal dgum taraftaryim. Ilk kizim 41 haftalikti. nirml dgm belirtleri de olmayinca mecburen sezeryana girdm.ikinci kizim da aralri 1.5 yil dye tr deki dr lar mecburen yine sezeryan yaptilar. Ama neyseki amerikada sezeryan sonrasi normal dgm yaptryorlar. Belki ikinci kizimda bile norml dgum yapablrdm. Tr deki dr larimz malesef bu konuda yetersiz. Bnde norml dgm yapip bi kac gune ayaklanmak isteyenlerdnm....
heleki epidural gibi agrisiz bir yontemn ildgu su cagda bilerek sezeryan olmak sansizzlik olsa gerek...herkesn hakknda hangisi hayrli ise o olsun...
Ayrica dr umuz bize, norml dgm snrasi sezeryanin tam teskkulu bir hastande yapilmasnn daha saglikli olcagni soyledi.senn de bilgn olsun.malum ani bir komplikasyon sonunda tum ekip ve saglk gerecleri ile mudahele edeblmk icin...

dediklerine katılıyorum canım...sezeryanın artıları da bana göre artı değil:) ben sezeryana karşıyım ve bir doğum değil, müdahale olduğunu düşünüyorum. en başta dediğin gibi bir ameliyat.. benim de oğlum senin ilk doğum gibi hiçbir doğum belirtisi olmadığı için 41.haftada kordondaki damar da tek olduğu için sezeryan oldu, yoksa doktorum 42 ye kadar beklerdi.. ne açılma ne sancı ne kasılma.. karnım aşağı bile inmedi.. başı doğum kanalına hiç girmemişti zaten. açıklık olmayınca suni sancı da vermedi doktor.. burada da ssvd yapıyorlar, trdeki gibi anormal bakılmıyor..
benim hastane de tam teşekküllü, buranın iyi hastanelerinden biri..hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimize sağlıkla ve istediğimiz gibi kavuşalım inşallah:)

Back