- 28 Şubat 2011
- 13.962
- 16.248
- 498
ben 2 kg aldim canim
insallah ogrenirsin senin artik kesinlesmistir ultrasondan once cikolata ye canim ozaman biraz daha hareketli olur
Tamam canım sağol yerim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2 kg aldim canim
insallah ogrenirsin senin artik kesinlesmistir ultrasondan once cikolata ye canim ozaman biraz daha hareketli olur
Anladim canim tesekkur ederimCanım bebeğin genital çıkıntısına göre yorum yapıyorlar paralel olursa sırt çizgisine kızmış ama açılı olursa erkek diyorlar bende açılı duruyor :) Doktor yapmıyor sadece bir tahmin doktorların tecrübesi bu yönde olabilir.. Bana tecrübelerime göre erkek dedi 12. Hafta ama belli olmaz demişti
Eki Görüntüle 1446933
Yani arkadsm sezeryann da avantajlari var tabii..ama bn tekrardan ameliyat fikrine karsiyim acikcasi. Ha kotu mu gecti dersen.hayir ikiside gayet konforlu bir dogumdu.lakin herseyin normali guzel oldgu gibi bnun da normali olsun istyrm. Anne ve bebegin sagligi elverdikce normal dgum taraftaryim. Ilk kizim 41 haftalikti. nirml dgm belirtleri de olmayinca mecburen sezeryana girdm.ikinci kizim da aralri 1.5 yil dye tr deki dr lar mecburen yine sezeryan yaptilar. Ama neyseki amerikada sezeryan sonrasi normal dgm yaptryorlar. Belki ikinci kizimda bile norml dgum yapablrdm. Tr deki dr larimz malesef bu konuda yetersiz. Bnde norml dgm yapip bi kac gune ayaklanmak isteyenlerdnm....demek sen de sezeryan sonrası normal doğum istiyorsun, hem de 2 sezeryandan sonra:) seni tebrik ederim benim de 1 oğlum var ve sezeryan, ben de inşallah normal istiyorum benim doktor da olur dedi, deneyeceğiz inşallah.. trde olsam çoktan sezeryan günümü vermişlerdi..
kıyafet konusunda dediklerine aynen katılıyorum.. oğlumun ilk kıyafetleri duruyor, eskiyemedikleri için yepyeni duruyorlar:) bu bebişe de 2 takım hastane çıkışı alıcam, erkek olursa ilk 6 ay için hiçbişeye ihtiyaç yok, kız olursa yeni şeyler alırım..
Inşallah güzel haberler verirsin test sonucunda... ben 47 ile başladım simdi 48 oldum, cok korkuyordum kilo alamazsam diye tartida 48 görünce çok çok mutlu oldumMerhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?
Gunaydın :)Hayirli sabahlar anneler :) nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor![]()
Canim bende bulantilar döneminde 2 kilo vermiştim 58 e düştüm şimdi o iki kiloyu aldım 60 kiloyum başlangıç kilomdayım ☺Merhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?
günaydın ara ara gelen bulantı ve mide yanmaları dışında iyiyiz yarın ikili test yaptırıcaz ve belki cinsiyetinide öğreniriz çok merak ediyoruz.Hayirli sabahlar anneler :) nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor![]()
ikili test çok pahalı bir test değil.50 tl civarı diye biliyorum.daha uyguna ya da daha pahalı olan yerler de var.arkaşlar ikili test ücretleri ne kadar?bilen paylaşabilir mi?
Kizlar bu goruntuler gecen haftadan ...sizce genital nuba gore cinsiyet nedir merak ettim :)
Ense kalinligini olctu doktorumuz bi sorun olsa soylerdi sanirim herset gayet guzel dedi. Siz nerede oturuyorsunuz?
Guzel gunlerde kullansin İnsaAllah![]()
Maalesef bu zamanda bile var! Sinir ediyor beni bunlar... kaynana kendi cinsiyetini unutmuş olmali!
ben 3 ayda 3 kilo aldım. 2. ay çok hızlı gitmiştim 2 kilo birden almıştım ama şükür o hız şimdilik bitti görünüyorMerhaba kızlar. Yarın ikili testimiz var . Umarım herşey yolundadır. Bu hafta işimi hafifleterek evden devam etmeye başladım. Hamileliğimin bundan sonrası daha huzurlu geçecek yani. Kilo durumlarınız nasıl? Kilo alan var mı aranızda?
Yani arkadsm sezeryann da avantajlari var tabii..ama bn tekrardan ameliyat fikrine karsiyim acikcasi. Ha kotu mu gecti dersen.hayir ikiside gayet konforlu bir dogumdu.lakin herseyin normali guzel oldgu gibi bnun da normali olsun istyrm. Anne ve bebegin sagligi elverdikce normal dgum taraftaryim. Ilk kizim 41 haftalikti. nirml dgm belirtleri de olmayinca mecburen sezeryana girdm.ikinci kizim da aralri 1.5 yil dye tr deki dr lar mecburen yine sezeryan yaptilar. Ama neyseki amerikada sezeryan sonrasi normal dgm yaptryorlar. Belki ikinci kizimda bile norml dgum yapablrdm. Tr deki dr larimz malesef bu konuda yetersiz. Bnde norml dgm yapip bi kac gune ayaklanmak isteyenlerdnm....
heleki epidural gibi agrisiz bir yontemn ildgu su cagda bilerek sezeryan olmak sansizzlik olsa gerek...herkesn hakknda hangisi hayrli ise o olsun...
Ayrica dr umuz bize, norml dgm snrasi sezeryanin tam teskkulu bir hastande yapilmasnn daha saglikli olcagni soyledi.senn de bilgn olsun.malum ani bir komplikasyon sonunda tum ekip ve saglk gerecleri ile mudahele edeblmk icin...