2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evt cnm hem de birgün arayla;(( bide kizlar bnm ilgimi su çekti.devamlı gittgn dr değilse dr çok ilgilnmk istemiyor.ben kanamadan dolayi arada başka drlara gidym m adamlar sanki bedava bakiyo gibi hic ilgilnmiyo .sinir oluyommm

onlar da anlıyorlar çünkü ek olarak gittiğini:) neticede her hamilenin düzenli gittiği doktoru var bunu biliyorlar..

yuh artık... cinsiyetin kendisinden dolayı oluştuğunu bilmeyen zavallı cahil erkekler ve tabi onları böyle yetiştiren anneleri.. ne diyeyim ya bu zihniyet hiç bitmeyecek...

Hep bi kızım olsun isterdim allahım affetsin tabiki öncelik sağlık.ama en başından beri içimde erkek olucakmış hissi var, hala kız bebek kıyafetlerine iç geçirerek bakıyorum. Acaba annenin hisleri tutuyor mu diye hep merak etmişimdir. Bikaç haftaya öğreniriz kısmetse
ben de her fırsatta yazıyorum:) çok şaşıran oldu benim de etrafımda.. oğluma da kız dedi doktor 12.haftada.. 16dan önce söylenene ço kadapte olmamak gerek...

ah canım onu hiç sorma, o azap hep devam ediyor büyüyünce de geçmiyor en ufak bir huy değişikliğinde kendini suçlamaya başlıyorsun sanki sen hep yanında olsan sorun olmayacakmış gibi.. ben de 2.de arabistanda ücretsiz izin alamayacağım ama inşallah bebiş 10-11 aylıkken buradan gideceğiz bir başka ülkeye, oraya giderken almayı istiyorum ve en azından 2-2,5 yaşına getirmeyi istiyorum..o arada oğlumu da okul sonralarında daha çok görmüş olurum.. oğluma da 14.ayına kadar baktım ama yine de doyamadım... doyulmuyor malesef.. ama ne yapcaz, işi bıraksak çocuk okul çağına geldikten sonra ne yapcaz? onca emek onca çaba.. buralara gelmek için ben çok çaba sarfettim hiç kolay olmadı, annemin babamın emeklerine yazık olur, ayrıca evde kalamam onu da biliyorum kendimi tanıyorum, oğlumda 6 ay ücretsiz izin aldım, bebek olmasına rağmen adapte olamadım... velhasılı işte hep bir arada kalma durumu var...

ben de annenin hislerinin tuttuğuna inananlardanım, oğlumda doktor kız dedi, eşim ailelere söyleyelim dedi, yok dedim bekle bence değil:) 4 hafta sonra doktor erkek dedi hiç şaşkınlık olmadı bende:)) ama bu sefer hiç bi his yok içimde.. son zamanlarda yine erkek gibi geliyor, yani kız değil gibi hissediyorum hayırlısı olsun..

ben ücretsiz iznimin birazını burada kullanıyorum ne yazık ki.eş durumundan doğuya geldim bi seneliğine, eşim asker ve beni öyle bi yere atamışlar ki buralarda bayan olarak oraya hergün gidip huzurla çalışmam mümkün değildi.dediğin gb ben de yıllardan sonra evde durmaya adapte olamadım bir türlü.o yüzden bebekten sonra ücretsiz izin hakkım bile çok az kalmış olucak o yüzden kullanmayı düşünmüyorum.ama söylediğinde çok haklısın o vicdan azabı hiç bitmeyecek biliyorum

şimdiye dek yorum yapmadı doktorumuz, buralarda tecrübeli ve ilgili doktor bulmak mucize zaten. Merakla bekliyorum ben de cinsiyeti

Merhaba kızlar forumda yeniyim bende Allah nasip ederse Eylül annesi olacağım. Sabırsızlıkla cinsiyetini öğrenmeyi bekliyorum. doktorumu ne kadar sıkıştırdırdıysam da söylemedi bir şey Hemen öğrensek hemen doğsalar keşke! :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasit etsin, hepsi olur zamanla. Önce doğsa diye bekleriz sonra uykusu düzene girsin diye, sonra emeklesin yürüsün bekleyişlerimiz hiç bitmeyecek nasılsa, bari yaşadığımız sürecin keyfine varalım ama insanız işte olmuyor

onlar da anlıyorlar çünkü ek olarak gittiğini:) neticede her hamilenin düzenli gittiği doktoru var bunu biliyorlar..
. Evt cnm çok sallamiyolar oyuzden.özellikle bnm dr umn ne dediğini sordu ona gore yorum yaptı cunkuu)) bidaha gitmicemi anladi snrmm

ücretsiz izin hakkı bizde sınırsız, çünkü her zaman ydışında görevliyiz, eşleri bizim kurumda çalışmayanlar mecburen alıyorlar, 8 yıl sınır vardı eskiden, kalktı.. ben eşimle aynı kurumda olduğum için sorun olmuyor beraber atanıyoruz şimdilik, ama ilerde atanmayabiliriz, o zaman ya o ya ben izin almamız gerek..
hangi şehirdesin? malesef trde her şehirde aynı değil imkanlar..

ilk bebeğinizse bu günlerin tadını çıkarın, doğduktan sonrası da elbette güzel ama bugünler de çok güzel.. bir daha tek başınıza hareket edemiyorsunuz birine bırakıp gitseniz bile aklınız onda kalıyor... özellikle istediğiniz saatte uyuma olayı bebekten sonra sanırım bi 10 yaşına gelene kadar hayal :)) o yüzden bolca dinlenin, eşinizle doğumdan önce başbaşa tatil yapın, arkadaşlarınızla buluşun, bebekten sonra o buluşmalar da zorlaşıyor:))) bebişinizin karnınızda büyümesinin keyfini çıkarın..

Kizlar bnm durummda olan varmi.14.haftadaym bulanti gecmiyo aksine artiyooo.ne kusabiliyorm ki rahatlaymm nede bulanti geciyooo;((( hiçbirşey yiyemeyen.hep bi tiksinti hali.bulantim geç basladi 10.haftada ..hic bitmiyckmi ki

Kızlar merhaba tekrar ben ikili testimi hala yaptıramadım ve cok az süremiz kaldı İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaslar nerde yaptırdınız Bilgi verebilirseniz cok mutlu olurum

Şanslı sayılırsın öyleyse, bizde ücretsiz izin için bile sınır var.mardindeyiz. Son 4 ay.neyseki batıya gidiyoruz doğumdan önce. Bakıcı bile bulup güvenemezdim yoksa buralarda

İkili test tecrübesi olanlara benim de bi sorum var, yarın doktora gidiyoruz kısmetse test yaptırıcam ama aç mı gidiliyor bilgisi olan var mı

Kizlar bnm durummda olan varmi.14.haftadaym bulanti gecmiyo aksine artiyooo.ne kusabiliyorm ki rahatlaymm nede bulanti geciyooo;((( hiçbirşey yiyemeyen.hep bi tiksinti hali.bulantim geç basladi 10.haftada ..hic bitmiyckmi ki
Çoğumuzun bulantısı devam ediyo canım. Benim 8. Haftanın içinde başladı ve hala devam. İnsanın psikolojisi mahvoluyor, hayattan zevk alamaz hale geliyo. Umarım hepimizin en kısa zamanda biter sıkıntısı

yuh artık... cinsiyetin kendisinden dolayı oluştuğunu bilmeyen zavallı cahil erkekler ve tabi onları böyle yetiştiren anneleri.. ne diyeyim ya bu zihniyet hiç bitmeyecek...
Birde bu aileye ait kiz var oda bir oglu oldugu halde 2.nin kiz olmasini kabullenemedi dualar etti cinsiyeti erkege donsun diye :)

Aklım almıyor bu insanları.kadın yapıyor bi de bunu... Yazık gerçekten. Umarım başka şekilde sınanmazlar evlatlarıyla ilgili
Birde bu aileye ait kiz var oda bir oglu oldugu halde 2.nin kiz olmasini kabullenemedi dualar etti cinsiyeti erkege donsun diye :)

Aklım almıyor bu insanları.kadın yapıyor bi de bunu... Yazık gerçekten. Umarım başka şekilde sınanmazlar evlatlarıyla ilgili
Cok uzucu birsey evet bir kadinin bunu yapmasi. Ve malesef kiz denilen bebek 30.haftada erkege dondu, ust dudagi yarim dogdu ameliyatla duzeldi melegin dudagi ama insallah ailesine cekmez oda l.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…