- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 35
Masallah kuzulara cok sanslilar canm :)Evet aynen alırken hatta dedim ki başka rengini de mi alsam dedim sonra artma dedim kendi kendime daha erken diye
Site degilde direk bebek esyalari satan bir magzadan aldik. Magzadan alinca istedigin zaman teslim ediyorlar daha kolay oluyor.
Bilmem ben begendim canim guzel mali %100 pamuk yaziyo zaten battaniyede organikmis tabi ne yaziyosa inaniyorz :)Canım sağlıcakla giysin insallah.bende aynı kıyafeti nette görüp beğendim dokunamadigim için almadım.sence yeri iyi mi pamuklu mu.
Kızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)
Kızlar bebişime bi tahmin yapın lütfenBu da benim meleğim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Canım seninle günlerimiz aynı, ama ben birşeyin hissetmiyorum yaKizlar oglum bugn cok hareketli cook hissediyorm bugun ya :)))
Aksesuarlariyla birlikte €1490 tutuyor. cantasi, arabakoltugu, kislik tulumu, kis icin ozel kilifi ve biboron tutacagi icinde.Canım Gül'e Gül'e kullanın arabasını. Ne Kadar'a aldınız?
Ayyyyy gercekten miiiiii :) inşallah yanılmaz doktor ya ben erkek fikrine çok alıştım :) kızda tabiki istiyorum ama alıştım buna :)Canım bu seferkinde de erkek gibi duruyo bence :)
Canım ben erkek diyorumKızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)
Yoo canim ilk bebek ama asiri hissettiriyo solumdan gobegimin 3parmak ffalan asagisinda kayiyo gibi atiyo gibi oluyo cok guzel duygu yaa :) belki hem zayifm hem erkek cock erken oynar derler bilemedimki boyle baslar 20de iyice hissederiz insllahCanım seninle günlerimiz aynı, ama ben birşeyin hissetmiyorum yasen nasıl hissediyorsun? senin ikinci gebelik falan mı yoksa?
Tesekkür ederim. Hadi insallah yaaa :)Canım ben erkek diyorum
aynen canim bende folik asiti biraktim sadece decavit kulaniyorumCnm ben de vitamin olarak decavit e baslafim dr um yazdi.ayrica kan degetim dusuk oldugu icin demir ilaci verdi baslicam.folik asit kullanmiyrm artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?