• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bende folik asiti ve vitamini hiç düzenli kullanmadım mide bulantılarımdan dolayı çok fazla tedavi aldım şurup taplet ve serum olarak bu ilaçları içmeyede gücüm kalmadı açıkcası içmek istemedim ama şimdi yanlış mı yaptıım acaba diye korkuyorum zaten dogru düzgun beslenemiyorum kusuyorum sürekli

Site degilde direk bebek esyalari satan bir magzadan aldik. Magzadan alinca istedigin zaman teslim ediyorlar daha kolay oluyor.

Canım Gül'e Gül'e kullanın arabasını. Ne Kadar'a aldınız?

Canım sağlıcakla giysin insallah.bende aynı kıyafeti nette görüp beğendim dokunamadigim için almadım.sence yeri iyi mi pamuklu mu.
Bilmem ben begendim canim guzel mali %100 pamuk yaziyo zaten battaniyede organikmis tabi ne yaziyosa inaniyorz :)

Kizlaaaarrrr benimmm bebisss fotoda neden asagi dogru dönükkk gözukuyokoo gulesim geldiii :D

Kızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)

Canım bu seferkinde de erkek gibi duruyo bence :)

Kizlar oglum bugn cok hareketli cook hissediyorm bugun ya :)))

Kizlar oglum bugn cok hareketli cook hissediyorm bugun ya :)))
Canım seninle günlerimiz aynı, ama ben birşeyin hissetmiyorum ya:( sen nasıl hissediyorsun? senin ikinci gebelik falan mı yoksa?

Kızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)
Canım ben erkek diyorum ;)

Canım seninle günlerimiz aynı, ama ben birşeyin hissetmiyorum ya:KK43: sen nasıl hissediyorsun? senin ikinci gebelik falan mı yoksa?
Yoo canim ilk bebek ama asiri hissettiriyo solumdan gobegimin 3parmak ffalan asagisinda kayiyo gibi atiyo gibi oluyo cok guzel duygu yaa :) belki hem zayifm hem erkek cock erken oynar derler bilemedimki boyle baslar 20de iyice hissederiz insllah

Slm kızlar bende dün 2 li tarama yaptırdım 40 dk sürdü özel olduğu için çok ilgilendi.1.5 çıktı ense kalınlığı ama o kadar bastirdiki ölçüm yaparken suan karnima elimi vuramiyorum ne kullansamda ağrısi geçse ??

Kızlar bana doktor decavit verdi fakat folik asit için bişey demedi bırakılıyormu bu ikili testten sonra

Kızlar cinsiyet sizce neye benzıyo

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba 14 haftalik hamileyim idrarimda enfeksiyon cikti antibiyotik verdi bh durumu yasayan varmi ve ilac kullandinizmi

Bi kaç gündür giremedim forum a ama maşallah sohbetler baya ilerlemiş okuyamadim. Hanımlar bişey sormak istiyorum. Saçlarım çok uzun bakamiyorum aslında çok ince telli ve zayıf saçlarım var biraz kestirmek istiyorum. Ama aklımda hep saç kesilmez bebeğin ömrü kisalir inancı var. Bir kaç arkadaşa sordum sakin kesme dedi. Diyanetin sitesinde hurafe diye geçiyor. Çok arada kaldım bu batıl inanca mi inanayim yoksa saçlarımı kestirip rahat mı edeyim

Back