• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızla bebek şekeri vs malzemesi için birmax.com var, ben buradan alışveriş yapmadım ama yapanları okumuştum bolca.
Bir de gumuslerambalaj.com buradan birkaç kere alışveriş yaptım, bir günde elime ulaştı. Fiyatları da gayet iyi, tavsiye ederim.
Ben de birkaç birşey düşünüyorum yapmak için, bakalım biraz zaman ilerlesin
evet gümüşler ambalaj çok uygun ve güzel şeyler var tşk ederim

• Beğen
Reactions: 2k1
Merhaba hanimlar. Forumun cok yakin takipçisiyim her saat girip bakiyordum. En sonunda bende size katılmak istedim. 7 yıllık bir iliski sonrasi evlendim ve 8 aylik evliyim. Cok uzun sure iliskim oldugu icin cocuk konusundada erken diye hic dusunmedim ve şükürler olsunki simdi hamileyim.

Eki Görüntüle 1444385 Eki Görüntüle 1444386

buda benim minigim. Perşembe gunu cinsiyetini öğrendik. oğlummus :) doktor pipisinin resminide verdi. Netleşti artık yavastan alışverişe bende baslarim artik. Biraz uzun oldu sanirim kusura bakmayin. Sağlıklı sihatli gebelik geciririz insallah.
Maşallah çok tatlı :)
Hayırlı olsun Allah kucagına almayı da nasip etsin arkadaşım..
Hosgeldin sen de aramıza

canım hayırlı uğurlu olsun aldıkların. bizde stokke marka düşünüyoruz bebek arabasını hangi siteden aldın?
Site degilde direk bebek esyalari satan bir magzadan aldik. Magzadan alinca istedigin zaman teslim ediyorlar daha kolay oluyor.

Iyi geceler sevgili anneler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Bazı arkadaşlar bebeklerinin iri olduğunu yazmışlar. Bunu nereden anliyorsunuz? Doktor mu söylüyor acaba? Yoksa belirli haftalardaki standart ölçülere göre mi değerlendiriyorsunuz? Biz 11+6 yiz. Bebeğimiz 5.6 cm. Doktor gelişimi gayet iyi dedi ama boyutuyla ilgili bir yorum yapmadı. Bizimle yakın tarihte olanların CRL si kaç acaba? Bugün ikili tarama testimiz vardı. Ense kalınlığı 1.7 çıktı. Kan verdim. Sonuçlar salı günü çıkacak. Inşallah sorun çıkmaz. Sizde ikili taramalar ne durumda?
Benimkini doktor soyledi canim. ortalama 40gr olmasi gerektigi hafta 70gr civari dedi. boyuna gore sisko gibi dedi ama hicbir zaman tam olcumler degil bunlar. Ogluma 3100demislerdi ama 3974kg dogdu

Kızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)

Eklentiler

• 20150307_095913.webp
    20150307_095913.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150307_095937.webp
    20150307_095937.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 112
kizlar demir ilacın a başladınız mi dr bana decavit diye bir ilaç verdi sanırım hamilelik boyunca kullanmam gerekiyor sizler hangi ilaçları alıyorsunuz sanki bana tek ilaç yeterli gibi gelmedi

bana ferrum fort (demir ekikliği için) bide elevit verdi doktorum. on gündür kullanıyorum. demirim 38 çıktı. hemen başlattı doktorum. tahlil sonuçlarına bakınca akdeniz anemisinden korktu sonra diğer tahlillere bakıp akdeniz anemisi değil dedi. hoş ben bildim bileli kansızım. kırmızı eti pek sevmem yemem de ondan kaynaklanıyomuş.

bu tarz şeyleri tahtakaleden bulabilirmiyiz ki

canım benim kardeşimin nişanı var. birmax diye bi site buldum ordan aldım tüm parçaları evde kendim yapcam. elime ulaştı. her şey için süsleme gereçleri var. önerebilirim. gayetde uygun geldi bana. bi bak istersen.

Merhabalar biraz acemiyim bu sitede umarım beni de aranıza kabul edersiniz...Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesiyim ve ilk bebişim olacak...hepinizin bebişlerini Rabbim sağlìkla ellerinize almayı nasip etsin inşallah....

canım aramıza hoş geldin. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.
Mutfakla aranız nasıl hanımlar :)

ben bıraktım mutfak olayını ya. evde neredeyse hiç yemek pişmiyor bu aralar. ya annemlerde yiyorum ya dışardan :( hiç bişeyin kokusuna dayanamıyorum.

kızlar bugün sabaha karşı uyurken karnımın pıt pıt pıt attığını hisettim. uykumdan uyandırdı beni. sanki kalbim orada atıyordu. bebeğin hareketleri olabilir mi. hiç hisseden var mı ? daha erken mi ki? kafamda deli sorular.

bana ferrum fort (demir ekikliği için) bide elevit verdi doktorum. on gündür kullanıyorum. demirim 38 çıktı. hemen başlattı doktorum. tahlil sonuçlarına bakınca akdeniz anemisinden korktu sonra diğer tahlillere bakıp akdeniz anemisi değil dedi. hoş ben bildim bileli kansızım. kırmızı eti pek sevmem yemem de ondan kaynaklanıyomuş.

canım benim kardeşimin nişanı var. birmax diye bi site buldum ordan aldım tüm parçaları evde kendim yapcam. elime ulaştı. her şey için süsleme gereçleri var. önerebilirim. gayetde uygun geldi bana. bi bak istersen.

canım aramıza hoş geldin. sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini.

ben bıraktım mutfak olayını ya. evde neredeyse hiç yemek pişmiyor bu aralar. ya annemlerde yiyorum ya dışardan :KK43: hiç bişeyin kokusuna dayanamıyorum.

bende 1.5 aydır annemdeyim evime gidemiyorum yemek kokusu alamıyorum

kızlar bugün sabaha karşı uyurken karnımın pıt pıt pıt attığını hisettim. uykumdan uyandırdı beni. sanki kalbim orada atıyordu. bebeğin hareketleri olabilir mi. hiç hisseden var mı ? daha erken mi ki? kafamda deli sorular.
Canım benim karnım sürekli oyle yaklaşık 3 haftadır. kalp gibi atıyor. Elimi koyuyorum inip kalkıyor :) normal bunlar. Damar atmalarıymş. Kalbimiz olduğundan daha çok çalıştığı için oluyormş. :)

Kızlar günaydın ikili testimizi yaptırdık. Hamd olsun iyiydi ultrason sonuçlarımız. Kan sonuçları 4 günde çıkacak. Sağlıklıdır insallah bebeğim... hepimizin ki inşallah.. sizce benim bebeğim kız mı erkek mi yaaa. Kesin demiyo doktor ama. Bir de siz bakın. Bu seferki Resmimimiz net baya :)

canım çok sevindim sağlıklı olmasına. hiç anlamam cinsiyetten ama ne güzel çıkmış bebişin öyle. baya baya herşeyi belli oluyo. kıyamam ya. maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benim daha 9 günüm var ikili teste. sabırsızlanıyorum.

Canım benim karnım sürekli oyle yaklaşık 3 haftadır. kalp gibi atıyor. Elimi koyuyorum inip kalkıyor :) normal bunlar. Damar atmalarıymş. Kalbimiz olduğundan daha çok çalıştığı için oluyormş. :)

hadi ya :) bende bebeğimi hissettim diye sevinmiştim. çok sabırsızım galiba :) hemencecik geçse su zaman

canım çok sevindim sağlıklı olmasına. hiç anlamam cinsiyetten ama ne güzel çıkmış bebişin öyle. baya baya herşeyi belli oluyo. kıyamam ya. maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benim daha 9 günüm var ikili teste. sabırsızlanıyorum.
Uyuyordu doktor karnıma vurarak uyandırdı hafif tabi :):) inşallah güzel haberler alırsın sende. Zaman şıp diye geciyor canım. Sende görürsün. Ağzını burnunu hep gördük :) esniyordu bi de o kadar netti :) darısı bütün annelere. Allahım seni de güldürsün. Bekleyen herkesi inşallah :)

Daha bugun bi arkadasin hikayesini dinledim. Kadin yeni dogum yapti, ikizlerine hamileyken doktor iki cocugun kafasinda da odem gormus, ikisinde de asiri zeka geriligi olur demis. Kadin hamileligini aglaya aglaya gecirmis. Veee iki tane dunya tatlisi, saglikli cocuk dunyaya getirmis. Hic canini sikma ve tevekkul et. Hatta bence tedavisi olamayacak seylerin de testlerini yaptirarak canini sikma bosa. %100 sonuc vermiyor, hele de kurtaj gibi bi dusuncen yoksa...
katılıyorum ben de bunu anlatmaya çalıştım ama buraada ama insanları etkilemekle kötü yönlendirmekle suçlandım

Hoşbulduk çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah amin...herkes burda mı tanıştı bilmiyorum ama ben kendimden kısaca bahsedeyim tanışayım istiyorum...
1sene tam 8 aylık ewliyim.30 yaşındaym.ilk bebişim gecen yıl düstü bu da 3 ayı bitti cok sükür ama önlem amalı hergün iğne kullanıyorum ve tsh düşük çıktı onada hap kullanıyorum...mide bulantısı ve kusma ya§ìyorum hamileliğimde ve yemek yapmayı cok sewen ben yemegi zorla yapiyorum...i§in tuhafì 10 yıldr nerdeyse çalı§an ben ewlendim evdeyim çalı§mıyorum ama yine de zorluk cekiyorum hep avare gibiyim ama tabi herseye deger...
Tüm annelere saygım sevgim sonsuzdu §imdi iyice hassaslaştm yolda bi dilenci görsem yawrusuna sarılmş dayanamayp ağlar oldum...yani annelik hissi bile bizi daha bi merhametli yapıyor...ne mutlu...
yani hormanlarım tawan yapmış durumda :-)
tüm arkada§ların da güzel bir hamilelik dönemi gecer umarım...
Aslina bakarsan biz de birbirimizi öyle cok tanimiyoruz, miniklerimiz ve sorunlarimiz hakkinda paylasimda bulunuyoruz ve bazen dertlestigimiz bile oluyor :) zamanla gruba katilmanin faydasını görürsün mutlaka. Farklı bilgileri ve düşünceleri görüyorsun :)

Back