• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Uyuyordu doktor karnıma vurarak uyandırdı hafif tabi :):) inşallah güzel haberler alırsın sende. Zaman şıp diye geciyor canım. Sende görürsün. Ağzını burnunu hep gördük :) esniyordu bi de o kadar netti :) darısı bütün annelere. Allahım seni de güldürsün. Bekleyen herkesi inşallah :)

ayy kıyamam rahatından etmişsiniz yavrucağı :) Sağlıkla sağlıcakla alalım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza inşallah.

Günaydın kizlarrr:))) okuldaki çalışıyorum ama çok uykum var...

ben de dün ense kalınlığı ölçümü için gittim. ense kalınlığı 1 mm crl 53 mm çok zarif bir bebek olacak dedi öyle dediği için kız mı acaba dedik ama cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapmadı. uyuyormuş uyandırdık :) maşallah hepimizin bebişlerine :)
mutlu hafta sonları :)

Bu da benim Mİnigim :)

Eklentiler

• 1425721333668-1257900832.webp
    1425721333668-1257900832.webp
    13 KB · Görüntüleme: 91
ben de dün ense kalınlığı ölçümü için gittim. ense kalınlığı 1 mm crl 53 mm çok zarif bir bebek olacak dedi öyle dediği için kız mı acaba dedik ama cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapmadı. uyuyormuş uyandırdık :) maşallah hepimizin bebişlerine :)
mutlu hafta sonları :)
Ne güzel çok tatlı maşallah benim de 1.20 mm cıktı canım :) doktor karnıma tık tık yaparak 2 dakkada uyandırdı çok güzeldi :):)

kizlar demir ilacın a başladınız mi dr bana decavit diye bir ilaç verdi sanırım hamilelik boyunca kullanmam gerekiyor sizler hangi ilaçları alıyorsunuz sanki bana tek ilaç yeterli gibi gelmedi
Cnm ben de vitamin olarak decavit e baslafim dr um yazdi.ayrica kan degetim dusuk oldugu icin demir ilaci verdi baslicam.folik asit kullanmiyrm artik.

Aaaa cok guzeller ve de cok uygun. Yapimi kolay gibi esktradan farkli sekiller verilebilir.mesela nazar boncugu ve minik biberon yapistirilabilir.ben de biraz arastirayim degisik fikirler bulayim :KK66:
evet çok daha farklı modeller var daha doğuma çok olduğu için kendim yapmak istiyorum bunları

kızlar bugün sabaha karşı uyurken karnımın pıt pıt pıt attığını hisettim. uykumdan uyandırdı beni. sanki kalbim orada atıyordu. bebeğin hareketleri olabilir mi. hiç hisseden var mı ? daha erken mi ki? kafamda deli sorular.
Cnm yeni dogum yapan bir ar arkafadim sotledi elevitte domuz katkisi varmis.istersen bi arastir oyle kullan.ben decavit kullaniyorum.

evet çok daha farklı modeller var daha doğuma çok olduğu için kendim yapmak istiyorum bunları
Cok guzeller.peki malzemeyi nerden bulacaksin? İnt ten mi siparis vereceksin? Bugun biraz carsiya ugricam bi yer var bu tarz urunler yapiyorlar.bakim malzeme satiyorlarsa soracam.bi kac resim de cekerim yuklerim sen de bakarsin;)

malzeme kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte

Cok guzeller.peki malzemeyi nerden bulacaksin? İnt ten mi siparis vereceksin? Bugun biraz carsiya ugricam bi yer var bu tarz urunler yapiyorlar.bakim malzeme satiyorlarsa soracam.bi kac resim de cekerim yuklerim sen de bakarsin:KK66:

kavanozlar nette uygun çarşıda varmı fiyat ne kadar bilmiyorum diğer küçük malzemelrde nette var ama ben çarşıdan alırım onlarıda .olur sen bi araştır istersen değerlendiririrz birlikte

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamiyordum, benim doktorum vicdanlı çıktı 12. Haftada erkek olacak dedi sevindik baya bu haberle hoş kız olsa da en az bu kadar sevinirdik ama değişik bi duygu :)) birde bana sağlık ocağı decavit verdi fakat doktorum dünya sağlık örgütü folik asit hariç hicbir vitamini onermiyor dedi. Mide bulantini da iki kat artırır dedi. Hic vitamin desteğim yok yani şuan fakat dilimin ucunda o beyaz aflardan çıktı, tırnaklarim da da beyaz beyaz noktalar olustu. Napsam bilemedim.

Back