• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nasıl gidiyor hamilelik :)
Ben de memnun oldum
xenforo-smilies-kk16.gif

Allah razi olsun şükür ama mide bulantım afrdersin kusmam bitmio..daha 3 ay bitti ama ne yaptysam olmuyo...bide sabah ac karna troid hapı kullanıyorum akşam kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onlarn yan etkileri midir nedir halszim...1 sene 8 aylk evliyim geçen yıl bi dü§üğüm oldu bi kere bi acı yaşadk ama Allah bidaha yasatmaz inşallah...
Senin nasıl gecio sanırm cinsiyet falan belli :-) bizde taramalı testlere baktrcaz hafta başı hayırlısyla...

ilk bebeğimi kalp atışı olmadıgı için kürtaj oldum denememize ragmen olmuyodu ama Rabbim bi mucize nasip etti ve ben 3 ay adetsiz hamile kaldım sürpriz oldu
Rabbim kucagına almayı nasip etsin..
Onu aklına getirme kendine ve bebeğe olumsuz etki eder..
Bebeğin olması zaten mucize değil mi?
Sperm ve yumurtanın mucizevi buluşması..
Bak mesela bi örnek vereyim yengem hamileydi ama düşük yaptı çok üzülüyordu, sonra doktor demiş ki kan uyuşmazlığı var ilerde sakat olabilirdi..
Demek istediğim önceki bebeğin dünyaya gelmeyecekmiş Allahın var bi hikmeti muhakkak.
Ama bak yeniden nasip etmiş ve korkma inanıyorum ki kucagına alacaksın
xenforo-smilies-kk46.gif

Hayırlısı olsun canım evet eşim iri, ölçülerimiz biraz önde gidiyor gibi; bakalım 16. Hafta ilk işim kendi druma pipiyi sormak olsun :)

Canım benim eşimde iri kıyım :) bizim Bebeğin boyu bana uzun geliyor. 11+1 de 5 cm maşAllah :) seninki nasıl? Sence benimki de iri bebek mi? Eşim 5 kilo doğmuş inan gözüm korkuyor :)

Banyo olarakta bunu sectik. erkek icin olanida yukluyorum belki fikir olur sizede.
11042289_10153086714764383_691531495_n.webp
11051048_10153086715924383_1702729468_n.webp
Ben herseyi erkenden hallediyorum rahim agzi yetmezligi oldugu icin. daha sonra sorun yasarsam herseyim hazirda olur en azindan

Rabbim kucagına almayı nasip etsin..
Onu aklına getirme kendine ve bebeğe olumsuz etki eder..
Bebeğin olması zaten mucize değil mi?
Sperm ve yumurtanın mucizevi buluşması..
Bak mesela bi örnek vereyim yengem hamileydi ama düşük yaptı çok üzülüyordu, sonra doktor demiş ki kan uyuşmazlığı var ilerde sakat olabilirdi..
Demek istediğim önceki bebeğin dünyaya gelmeyecekmiş Allahın var bi hikmeti muhakkak.
Ama bak yeniden nasip etmiş ve korkma inanıyorum ki kucagına alacaksın
xenforo-smilies-kk46.gif

inşallah canımm çok teşekkür ederimm

aaaaa bu çok güzelmiş.. ama sanırım artık üretilmiyor.. bn sadece dark blue görebildim.. bi de bej olanı hoşuma gitti.. ama kız olursa direk kırmızıyı kaparım ☺️ ayyyh içinde bebişlerimizin olacağını hayal etmek bile çok güzel
Ozel siparisle yapildiklari icin teslim suresi 10 hafta ve i katologdan stedigin renkleri yaptirabilirsin magzada olmasi sart degil

Allah razi olsun şükür ama mide bulantım afrdersin kusmam bitmio..daha 3 ay bitti ama ne yaptysam olmuyo...bide sabah ac karna troid hapı kullanıyorum akşam kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onlarn yan etkileri midir nedir halszim...1 sene 8 aylk evliyim geçen yıl bi dü§üğüm oldu bi kere bi acı yaşadk ama Allah bidaha yasatmaz inşallah...
Senin nasıl gecio sanırm cinsiyet falan belli :-) bizde taramalı testlere baktrcaz hafta başı hayırlısyla...

Bulantılar değişiyo bünyeye göre benim ilk 3 ay hafif vardı kusma olmamıştı şimdi içim dışıma çıkıyor umarım doğuma kadar devam etmez bazılarının öyleymiş çünki :)
Cinsiyet için bu çarşamba rdv vardı İnşallah belli olur doktor erkek olabilir demişti 12ci hafta :)
Hayırlısı olsun Allahtan gelen herşeye razıyız..
Allah yaşatmasın İnşallah tekrarını hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah

Rabbim yardımcımız olsun canım gece hiç uyuyamadım içimde hep bi sıkıntı vardı :KK43:

Canım şeytan zayıf noktanı biliyor ordan vesvese veriyor. Banada oluyo. Ben o zaman şöyle diyorum kendi kendime "Rabbim ömür yazdıysa herhalükarda yaşar ama yok yazmadıysa kimsenin de bunu değiştirmeye gücü yetmez. Ama biz hayır düşünelim hayır olsun. Allah'ın izniyle kötü bir şey olmayacak. "

Bulantılar değişiyo bünyeye göre benim ilk 3 ay hafif vardı kusma olmamıştı şimdi içim dışıma çıkıyor umarım doğuma kadar devam etmez bazılarının öyleymiş çünki :)
Cinsiyet için bu çarşamba rdv vardı İnşallah belli olur doktor erkek olabilir demişti 12ci hafta :)
Hayırlısı olsun Allahtan gelen herşeye razıyız..
Allah yaşatmasın İnşallah tekrarını hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah
Amiiin hepimizde.... Bu haftaki testleri kandan bakacaklar dedi doktor ama netten baktım annenin karnına iğneyle bebegin suyundan veya plesentasndan bi sıvı alnp bebegin otistik olup olmadğna da bakıldğı yaziordu...biraz ürktüm bu testi yaptıdn mı biraz kafam karıstı :-(

Kızlar yokmu mide ağrısına bi çözümünüz,off sıkıldım valla yaa bi iyi bi kötü :KK61:

Amiiin hepimizde.... Bu haftaki testleri kandan bakacaklar dedi doktor ama netten baktım annenin karnına iğneyle bebegin suyundan veya plesentasndan bi sıvı alnp bebegin otistik olup olmadğna da bakıldğı yaziordu...biraz ürktüm bu testi yaptıdn mı biraz kafam karıstı :-(
İkili teste mi??
İkili testte kan alıyorlar bi de bebeğe bakıyorlar ense kalınlığına kalbine felan..
Benden idrar da aldılar..
Yok öyle bişey her yazılana inanma :)

Kızla bebek şekeri vs malzemesi için birmax.com var, ben buradan alışveriş yapmadım ama yapanları okumuştum bolca.
Bir de gumuslerambalaj.com buradan birkaç kere alışveriş yaptım, bir günde elime ulaştı. Fiyatları da gayet iyi, tavsiye ederim.
Ben de birkaç birşey düşünüyorum yapmak için, bakalım biraz zaman ilerlesin

Bugün ikili testimiz yapıldı, ultrason sonuçlarımız gayet iyi. Kan sonuçları da haftaya çıkacakmış.
Ben çapaya gidiyorum, önceki kaybımdan dolayı, kalabalığı, yoğunluğu beni öldürcek.
Usg çıktısı bile vermediler :( cinsiyet dedim, 14 haftadan önce olmaz dedi doktor :(
Neyse yavrum sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil.

Kızlar bu dip boya sıkıntısı nolucak. Eşim çimgene gibi oldun diyor. napçezzzz

Eklentiler

• 20150306_204114-1.webp
    20150306_204114-1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 94
Acaba tahmini doğum tarihinde bebeğimizin normal yolla Doğma ihtimali yüzde kaçtır :) çünkü benimki doğumgünüme denk geliyo ve çok istiyorum aynı olsun :)

Back