• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
Güle güle kullansin minnak :)) renk terapistleri ve meditasyon uygulayan toplumlarda sarı rengin karaciğeri guclendirdigi dusuluyormus. Yani sari giydirmek anadolu hurafesi değilmiş.

Merhabalar biraz acemiyim bu sitede umarım beni de aranıza kabul edersiniz...Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesiyim ve ilk bebişim olacak...hepinizin bebişlerini Rabbim sağlìkla ellerinize almayı nasip etsin inşallah....
Hoşgeldin :) inşallah hepimiz saglikla kavusuruz miniklere..

Kızlaarrr günaydınnn,bugün kendimi iyi hissediyorum bakalım inşallah akşama kadar enerjim düşmez,ama 2 gün iyiyim 2 gün kötüyüm anlamadım gitti off.

Kızlar sizdede öğlen yemeğinden sonra halsizlik çöküyomu ben çok kötü oluyorum,kendi işimiz var dün baya bi kötü oldum ofiste uzandım kaldım uyumuşum öyle,Sonra bi latte aldım içtim oğlumu okuldan almaya gidince birazda kadınlarla bahçede takıldık ikiside iyi geldi

Senin yine iyiymiş cnm benimki tahminim var ama 19 hafta olmadan söylemem diyo,ama yinede çok seviyorum doktorumu

Benim sol tarafımdaydı oğlum olmuştu

Cnm taze zencefil varken niye tozunu alıyosun,bu ara tam vakti tazesinin ben buzdolabından eksik etmem kışın,evde hastalık hissettiğimde hemen kaynatırım,sende 1 parmak kadar taze zencefili soy ikiye böl 1 bardak kaynamış suya at 5 dk beklet iç,miğde bulantısına iyi geliyomuş ibrahim saraçoğlu tarifi tavsiye ederim cnm.
Sagol canm deniyim:)

Merhabalar biraz acemiyim bu sitede umarım beni de aranıza kabul edersiniz...Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesiyim ve ilk bebişim olacak...hepinizin bebişlerini Rabbim sağlìkla ellerinize almayı nasip etsin inşallah....
Hoşgeldin :)Allah tamamına erdirsin canım
Amin İnşallah
xenforo-smilies-kk78.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk02.png

Canım benim doktorum pek ilaç veren bir insan değil. Hani tehlikeli bir durum olmadıkça bende kullanmicam dayanmaya çalışcam çünkü ben normalde de ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim. Ama merak ettim bir bende mi var diye. Bir de çok şükür kolay geçen bir hamileliğim var. Buna da dişimi sıkayım diyorum.
En iyisi canım dayanabiliyosan süper zaten sağlıklı bebislerimiz olur inşallah

Hoşgeldin :) inşallah hepimiz saglikla kavusuruz miniklere..

Hoşbulduk çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah amin...herkes burda mı tanıştı bilmiyorum ama ben kendimden kısaca bahsedeyim tanışayım istiyorum...
1sene tam 8 aylık ewliyim.30 yaşındaym.ilk bebişim gecen yıl düstü bu da 3 ayı bitti cok sükür ama önlem amalı hergün iğne kullanıyorum ve tsh düşük çıktı onada hap kullanıyorum...mide bulantısı ve kusma ya§ìyorum hamileliğimde ve yemek yapmayı cok sewen ben yemegi zorla yapiyorum...i§in tuhafì 10 yıldr nerdeyse çalı§an ben ewlendim evdeyim çalı§mıyorum ama yine de zorluk cekiyorum hep avare gibiyim ama tabi herseye deger...
Tüm annelere saygım sevgim sonsuzdu §imdi iyice hassaslaştm yolda bi dilenci görsem yawrusuna sarılmş dayanamayp ağlar oldum...yani annelik hissi bile bizi daha bi merhametli yapıyor...ne mutlu...
yani hormanlarım tawan yapmış durumda :-)
tüm arkada§ların da güzel bir hamilelik dönemi gecer umarım...

Bende bugun fotografini cekebildim bebegimin. Sizce cinsiyeti ne olabilir nub teorisine gore ?:KK46:
IMG-20150306-WA0000.webp

Bende resimleri yuklemek istiyorum ama bir turlu olmadi :( Nerden nasil yuklucem acaba link verirmisiniz

Back