Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cici benceKizlar bu nsl bi arkadasim kendi yapmis dolap susu olarak :)
Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
Güle güle kullansin minnak :)) renk terapistleri ve meditasyon uygulayan toplumlarda sarı rengin karaciğeri guclendirdigi dusuluyormus. Yani sari giydirmek anadolu hurafesi değilmiş.Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
Hoşgeldin :) inşallah hepimiz saglikla kavusuruz miniklere..Merhabalar biraz acemiyim bu sitede umarım beni de aranıza kabul edersiniz...Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesiyim ve ilk bebişim olacak...hepinizin bebişlerini Rabbim sağlìkla ellerinize almayı nasip etsin inşallah....
Sagol canm deniyim:)Kızlaarrr günaydınnn,bugün kendimi iyi hissediyorum bakalım inşallah akşama kadar enerjim düşmez,ama 2 gün iyiyim 2 gün kötüyüm anlamadım gitti off.
Kızlar sizdede öğlen yemeğinden sonra halsizlik çöküyomu ben çok kötü oluyorum,kendi işimiz var dün baya bi kötü oldum ofiste uzandım kaldım uyumuşum öyle,Sonra bi latte aldım içtim oğlumu okuldan almaya gidince birazda kadınlarla bahçede takıldık ikiside iyi geldi
Senin yine iyiymiş cnm benimki tahminim var ama 19 hafta olmadan söylemem diyo,ama yinede çok seviyorum doktorumu
Benim sol tarafımdaydı oğlum olmuştu
Cnm taze zencefil varken niye tozunu alıyosun,bu ara tam vakti tazesinin ben buzdolabından eksik etmem kışın,evde hastalık hissettiğimde hemen kaynatırım,sende 1 parmak kadar taze zencefili soy ikiye böl 1 bardak kaynamış suya at 5 dk beklet iç,miğde bulantısına iyi geliyomuş ibrahim saraçoğlu tarifi tavsiye ederim cnm.
Yok canm kusmadan degil boyle kabarmis baya kipkirmizi yanaklarmkusuyosan sürekli ondan oluyor canım. Bende hep kırmızı noktalar çıkıyo yüzüm kıpkırmızı oluyor. Zorlanınca. İki günde anca gidiyor
Acaba ne dokunduki hic tatli yemiyodm dun yedim o mu yaptikiGida alerjisi olabilir benim cok basima gelirdi simdi bilmedigim hic birsey yemiyorum
AyneN benimde oyle canim bi istahsizlik basladi bende....Milletin 3. Aydan sonra bulantilari biter benim yeni basladi :-(
Hoşgeldin :)Allah tamamına erdirsin canımMerhabalar biraz acemiyim bu sitede umarım beni de aranıza kabul edersiniz...Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesiyim ve ilk bebişim olacak...hepinizin bebişlerini Rabbim sağlìkla ellerinize almayı nasip etsin inşallah....
En iyisi canım dayanabiliyosan süper zaten sağlıklı bebislerimiz olur inşallahCanım benim doktorum pek ilaç veren bir insan değil. Hani tehlikeli bir durum olmadıkça bende kullanmicam dayanmaya çalışcam çünkü ben normalde de ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim. Ama merak ettim bir bende mi var diye. Bir de çok şükür kolay geçen bir hamileliğim var. Buna da dişimi sıkayım diyorum.
Aaa süper aynı battaniyeden bende aldım geçen gün e bebek den Güle güle kullansın ogluslarimiz tuluma da bayıldım. ..Kizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
Oyyy maşallah ya çok tatlı bunlarKizlarrr bugun. Hava missss gibiydii sahil superdii oglumn yeni cicileryle geldimm :)
Hoşgeldin :) inşallah hepimiz saglikla kavusuruz miniklere..
Kiz :)Bende bugun fotografini cekebildim bebegimin. Sizce cinsiyeti ne olabilir nub teorisine gore ?Eki Görüntüle 1443793