• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
biz doğurana kadar kesinleşir 2 ay yarım gün çalışma hakkı . ben süt iznini de birleştirp cuma - cts çalışmamayı düşünüyorum. öğlen 1buçuk saat molam var. eve gidip gelirim zaten her gün .
peki bişey sorucam bu izinler yasalaşırsa 4 ay ücretli + 6 ay ücretsiz izin hakkımız ne olacak?

ben de yaptırmak istiyorum hatta hastane odasını süslemek istiyorum :)
img6662.webp untitled.webp bunlar gibi yapıcam 70 tanesi 80 liraya falan geliyor ben yaparsam

:) 7 yıldır çalışıyorum ondan .10 gününü kullanırım yazın ama..kocamla başbaşa son tatil inşallah:)) 15 de iyidir, nolcak, kar kardır:)
Benim de geçen yıldan kalan 15 ve bu sene hakedeceğim ile 40 gün olur muhtemelen. son kez baş başa tatile çıkmak istiyorum inşallah eşimle ücretsiz izin kullanacak olan var mı benim patetese bakacak yakında kimsem yok! Neyse sağlıkla alalım kucağımıza da bir yol bulunur herhalde!

merhaba arkadaşlar aranızda sık olmasa pembemsi akıntısı da olan var mı ?
Ben varım cnm pembe sarı arası arada oluyo, Dr enfeksiyon akıntısı dedi fitil kullandım geçmedi, ama dikkat ettim ne zaman çok eğilip kalksam o zaman oluyo, artık alıştım önemsemiyorum çok şükür biraZ dinlenince geçiyo , Dr alttan baktı gittiğimde rahim duvarı kapalı kanama yok rahat ol dedi. Yani böyle geçicek sanırım bu hamilelik 2 hafta sonra randevum var yine bakar

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
canım ben epidural normal yaptım.öyle düşürme filan olmaz bence.alt tarafta dikişin oluyor tabi ama iltihap filan yaşamadım.on beş gün oturmakta zorlandım oda normal bence sonuçta dikiş var.hem iltihap sezeryanda da olur olacaksa.bir hafta hergün pansuman yapıp antibiyotikte kullanıyosun korkma bence.ilgili bir doktor ve özel hastane daha uygun bence normal doğum için.

Ben varım cnm pembe sarı arası arada oluyo, Dr enfeksiyon akıntısı dedi fitil kullandım geçmedi, ama dikkat ettim ne zaman çok eğilip kalksam o zaman oluyo, artık alıştım önemsemiyorum çok şükür biraZ dinlenince geçiyo , Dr alttan baktı gittiğimde rahim duvarı kapalı kanama yok rahat ol dedi. Yani böyle geçicek sanırım bu hamilelik 2 hafta sonra randevum var yine bakar
8. haftadan sonra sarımsı yeşilimsi bir akıntım vardı ama sadece sancım olduğunda oluyordu.12.haftada o geçti şimdi sadece sabahları kılcal damar gibi kan gelmeye başladı. çamaşırıma falan gelmiyor sadece tuvalete gittikçe oda 1 belki 2 kere.ama bugün daha fazlaydı sanki daha kırmızıya dönük bir pembelikti. adet dönemim oluşundan şüpheleniyorum bu yüzden bir hassasiyet olmuş ve kendimi de yoruyor olabilirim.bugün çok uzun süre ayakta kaldım ve epeyce yol yürüdüm acaba ondanda olmuş olabilir mi.yat yat ta insan yatmaktan da bunalıyor :mad::mad:

kızlar varmı cinsiyet tahmin edecek bizimki 12+4 de söylemedi doktor............

Eklentiler

• IMG_20150306_150742.webp
    IMG_20150306_150742.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20150306_150801.webp
    IMG_20150306_150801.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 86
kızlar gıpta ediyorum şu tatil durumlarınıza. ben büyük ihtimal aylar süren bi tatil kullanamıycam. hatta ikinci haftadan itibaren işe dönüş yaparım. ancak gün içinde gidip gelebilirim bebeğimin yanına. gayet de büyük bir firmada çalışıyorum ama izin hakkımı pek kullanabileceğimi sanmıyorum :KK43::KK43::KK43:
yok artık .. naptınnnnn..bırakmaaa

kizlar demir ilacın a başladınız mi dr bana decavit diye bir ilaç verdi sanırım hamilelik boyunca kullanmam gerekiyor sizler hangi ilaçları alıyorsunuz sanki bana tek ilaç yeterli gibi gelmedi

Benim de geçen yıldan kalan 15 ve bu sene hakedeceğim ile 40 gün olur muhtemelen. son kez baş başa tatile çıkmak istiyorum inşallah eşimle ücretsiz izin kullanacak olan var mı benim patetese bakacak yakında kimsem yok! Neyse sağlıkla alalım kucağımıza da bir yol bulunur herhalde!
maddi duruma göre ücretsiz izin isterim. 1 yaşına getirene kadar.. ama durumlar ne göstercek hiç bilemiyorumkiii. yıllık izin +25 ise 15 yıllık çalışansınız en az öylemiii:)

kizlar demir ilacın a başladınız mi dr bana decavit diye bir ilaç verdi sanırım hamilelik boyunca kullanmam gerekiyor sizler hangi ilaçları alıyorsunuz sanki bana tek ilaç yeterli gibi gelmedi
canım banada decavit verdi vitamin olarak.yanında demir ilacı verdi birde.sana neden demir vermedi ki? acaba diğer kontrolünde eklemeyi mi uygun gördü.

gyno ferro sanol kullanıyorum 6.haftadan beri her sabah aç karnına :KK51:gebelik sonuna kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktorum.

8. haftadan sonra sarımsı yeşilimsi bir akıntım vardı ama sadece sancım olduğunda oluyordu.12.haftada o geçti şimdi sadece sabahları kılcal damar gibi kan gelmeye başladı. çamaşırıma falan gelmiyor sadece tuvalete gittikçe oda 1 belki 2 kere.ama bugün daha fazlaydı sanki daha kırmızıya dönük bir pembelikti. adet dönemim oluşundan şüpheleniyorum bu yüzden bir hassasiyet olmuş ve kendimi de yoruyor olabilirim.bugün çok uzun süre ayakta kaldım ve epeyce yol yürüdüm acaba ondanda olmuş olabilir mi.yat yat ta insan yatmaktan da bunalıyor :mad::mad:[/Q

8. haftadan sonra sarımsı yeşilimsi bir akıntım vardı ama sadece sancım olduğunda oluyordu.12.haftada o geçti şimdi sadece sabahları kılcal damar gibi kan gelmeye başladı. çamaşırıma falan gelmiyor sadece tuvalete gittikçe oda 1 belki 2 kere.ama bugün daha fazlaydı sanki daha kırmızıya dönük bir pembelikti. adet dönemim oluşundan şüpheleniyorum bu yüzden bir hassasiyet olmuş ve kendimi de yoruyor olabilirim.bugün çok uzun süre ayakta kaldım ve epeyce yol yürüdüm acaba ondanda olmuş olabilir mi.yat yat ta insan yatmaktan da bunalıyor :mad::mad:
Aynen benim de öyle bazen bi nokta pıhtı oluyo içinde, benim adet döneminde diil son 3 haftadır oluyo ben kanamam oluyo sanıyordum, ama bu akıntı dedi Dr. En son gittiğimde yine vardı heralde kanama olsa yat derdi progestan verirdi, yatmana gerek yok dedi, ben çok rahatladım yoksa çok sinir bozucu. Sen sordun mu Dr una

Arkadaşlar, ikili tarama testi iyi çıkmayan var mı? Amniyosentez ya da genetik tarama testine girmeye karar veren arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi?

Back