Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be canim yaa korkutmuslar seni 3 normal dogum yaptim hic oyle bisey yasamadim ona bakarsan bende sezeryanla ilgili neler duydum neler yok doktor plesentayi keserken bebegin yuzunu kesmis yok anne tam uyusmadan bebegi ameliyata almis kadin butun kesik acisini hissetmis kulak asma boyle seylere bol bol dua et ben 2 dogumumu normal 3. Epiduralli normal yaptim gercekten prenses dogum diyorlar prensesler gibi dogum yaptim ne oncesine ne sonrasinda hic bi sey hissetmedimarkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
Bunları duymak iyi geliyor insana çok teşekkür ederim:) Doğumuma daha çok var ama yine de insan endişeleniyor, inşallah bebeğim de bende sağlığımızla bir araya geliriz.Yok be canim yaa korkutmuslar seni 3 normal dogum yaptim hic oyle bisey yasamadim ona bakarsan bende sezeryanla ilgili neler duydum neler yok doktor plesentayi keserken bebegin yuzunu kesmis yok anne tam uyusmadan bebegi ameliyata almis kadin butun kesik acisini hissetmis kulak asma boyle seylere bol bol dua et ben 2 dogumumu normal 3. Epiduralli normal yaptim gercekten prenses dogum diyorlar prensesler gibi dogum yaptim ne oncesine ne sonrasinda hic bi sey hissetmedim
cnm bu konuda benim bilgim yok ama negatif şeyleri okuma pozitif düşün pozitif olsun :)arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
benim de el becerim var aslında ben de mi yapsam acabaaynen bende bi arkadaş hepsini, tek tek yaptı bende özendim yapacam kendim
canım ben daha doğum konusunu araştırmadım ama bu konu da ilerleyen zamanlarda bi kamoyu ve bilimsel araştırma yapıcam bende doğumum nasıl olsun bilemiyorum. yakın arkadaşımın annesi ebe hemde çok tecrübeli kızına da bana da sezaryan diyor. normal doğum riskli çok tecrübeli doktor ve ebe ekibi gerektirir diye. bi çok özel hastaneden doktor, devlet kadın doğum hastanesine işin içinden çıkamayıp hasta sevkettiğini belirtiyor.arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?
tamam canımm birbirimize atarız malzeme ve resimleri.benim de el becerim var aslında ben de mi yapsam acabamalzeme aldığında haber ver o zaman senden kopya çekeriz azcık
![]()
Ben 1 tane taraftar tulum aldım kız erkek fark etmez giyer diye çok heveslendim daha bişey almadım Kız olursa Ablasınınkiler duruyor bi kaç tanede alırım. Ama erkek olursa tabi herşey baştan...İnsan görünce de hepsini alası geliyor..
geçenlerde bitane hastane çıkışı gördüm çok sevdim ama cinsiyeti bilmediğim için alamadım. şu ana kadar sadece bi tane oyuncak ayı aldım. onu da 2 yaşına gelemeden oynayamaz miniğim. biraz büyük çünkü :)
Saolsun annem benim yerime basladi :) ben 7 ayina kadar bisey almayi dusunmuyorum :)
İçim dışıma çıktı miğde bulantısından..
Bu zamana kadar iyiydim![]()
ben bu hafta hep iyiydim. kendi kendime nazar değdirdim. bu sabah yine mide bulantısıyla uyandım. yine çıkardımumarım devam etmez. seninkide geçicidir umarım.
Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
Maşallah :)
Ellerine sağlık annenin çok tatlı olmuş güle güle giysin minik
Teşekkür ederim kızlar. Gördükçe hevesleniyorum. İçim gidiyo bebek malzemelerine hepsine :) inşallah giydirdiğimiz günleri görürüz...güle güle giysin çok güzelllll....
sağol teşekkür ederm inş sende kısa zamnda atlatırsınİlaçları kullandım vicdan azabı duya duya ama doktorlara güvenmek zorundasın sonuçta. İlk gebeliğinin sonlandırılmasına çok üzüldüm. Benim tüm gebelik boyunca enfeksiyonu olan tanıdığım var. Birazda sürecin kendisi yapıyor bunu. Ama şu ağrılar yoruyor biraz. Sıvı tüketimini arttırmak dışında yapılabilecek bişey yok şu anda. Mantar enfeksiyonunu en kısa zamanda atlatabilmeni dilerim.