• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bende size bişey sormak istiyorum :) doktora gittigimde 12 haftalıktı cinsiyet için söyleyin dedim yok değişebilir o yüzden demicem dedi böyle dediğine göre sizce ne olabilir ki meraktan çatlıcam evliliğimde ilk sene ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı o yüzden çok panigim :KK43:
12 hafta erken oluyor canım cinsiyet için doktor bile yanılabiliyor söyleyince oda büyük hayal kırıklığına yol açabiliyor o yüzden onlarda kesin olsun diye 16.haftada söylüyor çok normal endişe etme;)

merhaba arkadaşlar aranızda sık olmasa pembemsi akıntısı da olan var mı ?

KIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
Canim aynı hapları kullanıyorum bende fiili kullanmadım günde 2bucuk litre su içtim enfeksiyon da azalmış sende dene...

Bugün ikili testimin sonucu çıktı. Ben henüz görmedim hemşire arkadaşa aldırttım. Sorun yokmuş çok şükür. Dersten sonra gidip bir de doktorla görüşücem.

iğneden kastın aşı gibi bişey mi bilemedim ama benim kullandığım direk vajinaya tüpün içindekini boşaltmalı olandandı yani direk bebeğin olduğu yere tutunması için acı vermio yani :)
yok normal enjeksiyon düşük riskine karşı yapılıyor 3 kez ondan yaptılar

İşin tuhaf tarafı illa kusmak gerekiyor yoksa başım çatlıyo benim.
Uzun sürmese bari dışarı çıkınca yemek te yiyemiyorum korkudan :)
Birsürü ev işi var hiç te canım istemiyo
Hayırlısıyla eylül ayına gelseydik bi

ev işleri zaten aldı başını gidiyor. ben çalışıyorum bide. gün içinde o kadar çok yoruluyorumki eve gidince iş falan görcek halim kalmıyor. oturduğum yerde sızıyorum.

Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)

ço0k tatlı olmuş canım. güle güle giysin bebişin. zaten tam da kış başı gelcek bebişlerimiz. bol bol giyerler tüm kış :KK69:

ev işleri zaten aldı başını gidiyor. ben çalışıyorum bide. gün içinde o kadar çok yoruluyorumki eve gidince iş falan görcek halim kalmıyor. oturduğum yerde sızıyorum.

Oooofffffff of :KK57: evdekiler ne kadar şanslısınız bir bilseniz... Sabah o sıcacık yataktan kalmak -şu halle bide - ne kadar zoooooorr :KK42: Bir an önce 4 aylık iznim gelseee , ucuna da yıllık iznimi ekleseeeeem , onun ucunada 2 aylık yarım gün çalışma hakkımı kullansaaaaamm. sonra 1 sene süt izniiiiiii :21:[/QUOTE]

Ben de aynı evle hiç alakam kalmadı. Yardımcı ayarladım 15 günde bir o geliyor. 15 günde bir de eşim yapıyor. Gündüz okulda çocuklarla uğraşmaktan hal kalmıyor ki eve gelip iş yapayım.

Oooofffffff of :KK57: evdekiler ne kadar şanslısınız bir bilseniz... Sabah o sıcacık yataktan kalmak -şu halle bide - ne kadar zoooooorr :KK42: Bir an önce 4 aylık iznim gelseee , ucuna da yıllık iznimi ekleseeeeem , onun ucunada 2 aylık yarım gün çalışma hakkımı kullansaaaaamm. sonra 1 sene süt izniiiiiii :21:
[/QUOTE]
2 aylık yarım gün netleştimiiiiiiiiiiiii:)))

Oooofffffff of :KK57: evdekiler ne kadar şanslısınız bir bilseniz... Sabah o sıcacık yataktan kalmak -şu halle bide - ne kadar zoooooorr :KK42: Bir an önce 4 aylık iznim gelseee , ucuna da yıllık iznimi ekleseeeeem , onun ucunada 2 aylık yarım gün çalışma hakkımı kullansaaaaamm. sonra 1 sene süt izniiiiiii :21:
[/QUOTE]
2 ay yarım gün mü çalışcaz:KK46:çıktı mı o kesin süt iznide ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat

biz doğurana kadar kesinleşir 2 ay yarım gün çalışma hakkı . ben süt iznini de birleştirp cuma - cts çalışmamayı düşünüyorum. öğlen 1buçuk saat molam var. eve gidip gelirim zaten her gün .

inşallah kesinleşir.. valla ben dört gözle bekliyorum.40 günde yıllık izin biriktirdim:)

inşallah kesinleşir.. valla ben dört gözle bekliyorum.40 günde yıllık izin biriktirdim:)

40 gün yıllık izin miiiii !!!!
maşallaaahhh :KK9: ben 1 yıl önce iş değiştirdiğim için anca 15 gün . onuda öpüp başıma koymayı düşünüyorum kısmetse :anneadayı:

Merhaba kizlar herkes iyidir insallah.masallah bebislere cicilerini alanlar bile olmus hayirlisiyla saglimla giymeyi nasip etsin.bende bikac ay bekleyip oyle almayi dusunuyorum.cok heycanli ya biran once gelsin yaz alalim bebislerimizi kucagimiza:))

40 gün yıllık izin miiiii !!!! maşallaaahhh :KK9: ben 1 yıl önce iş değiştirdiğim için anca 15 gün . onuda öpüp başıma koymayı düşünüyorum kısmetse :anneadayı:
:) 7 yıldır çalışıyorum ondan .10 gününü kullanırım yazın ama..kocamla başbaşa son tatil inşallah:)) 15 de iyidir, nolcak, kar kardır:)

40 gün yıllık izin miiiii !!!! maşallaaahhh :KK9: ben 1 yıl önce iş değiştirdiğim için anca 15 gün . onuda öpüp başıma koymayı düşünüyorum kısmetse :anneadayı:

:) 7 yıldır çalışıyorum ondan .10 gününü kullanırım yazın ama..kocamla başbaşa son tatil inşallah:)) 15 de iyidir, nolcak, kar kardır:)

kızlar gıpta ediyorum şu tatil durumlarınıza. ben büyük ihtimal aylar süren bi tatil kullanamıycam. hatta ikinci haftadan itibaren işe dönüş yaparım. ancak gün içinde gidip gelebilirim bebeğimin yanına. gayet de büyük bir firmada çalışıyorum ama izin hakkımı pek kullanabileceğimi sanmıyorum :KK43::KK43::KK43:

kızlar gıpta ediyorum şu tatil durumlarınıza. ben büyük ihtimal aylar süren bi tatil kullanamıycam. hatta ikinci haftadan itibaren işe dönüş yaparım. ancak gün içinde gidip gelebilirim bebeğimin yanına. gayet de büyük bir firmada çalışıyorum ama izin hakkımı pek kullanabileceğimi sanmıyorum :KK43::KK43::KK43:

o nasıl laf öyle !! Bu çalışan işçi yada memur bütün kadınlara tanınan yasal bir hak. Sakınn ha sakın bebeğin ve senin muhteşem anlarınız olacak ilk aylar. Yasal hakkını sakın yedirme !!!!!!
ben haftada bir bikaç saaatliğine işe gelicem ama bizim durum farklı. sıkıntıya düşmelerini istemediğimdem. tamamen patronumun iyi niyetine inandığımdan kendm teklif ettim.

Kızlarrrr bakın bu bizim ilk giyceğimiz yelek olucak :) minicik. Sarılık olmasın diye sarı giydirmek gerekirmiş ilk anlarda. Annem yaptı :):)
canım güle güle giysin.benim bildiğim ilk aylarda sarı giydirilmez. peygamberimizin bir hadiside var diye biliyorum.

kızlar ben 10+2 deyim benim gibi olup hareket hissede yok mu? minik minik pıtlar hissediyorum :) tanımlamam çok komik oldu ama çok küçük yer değişiklikleri hissediyorum sanki gaz aileme göre gaz sancısı ama bence bebişimin hareketleri. benim bebişim çok küçük ama var mı yorum yapabilecek :)
bunu bende hissediyorum ve sonrasında kendi kendime daha erken diyorum :) tabi yine o hareketi hissedince seviyorum göbişimi :anneadayı:

Back