- 6 Ocak 2011
- 3.040
- 58
- 113
bende süreklilik arzetmediği ve yoğunluk olmadığı için stres yapmamaya çalışıyorum ama tedirgin edici yinede.doktora değil ama bir hemşireye sordum.enfeksiyon yada düşük riskinden kaynaklı olabilir dinlen bol bol dedi.sarımsı olan akıntılarım daha çok üşütmekten oluyor diye tahmin ediyorum.o dönemde ailemin yanındaydım ve sobalı ısınan bir ev olduğu için geceleri sık sıkta wcye kalkma surumu olunca üşütüyor olabilirim.zira yatağa döndüğümde uzunca bir süre üşümem devam ediyordu.bugün devlet hastanesine gittim ama soru sormak ne mümkün otomatiğe bağlamış gibi baktı o yapılacak bu yapılacak dedi ikili test için gün verdi okadar.özelde gittiğim hastanenin de akıbetini bilemiyorum isim değişikliği olmuş sanırım internet üzerinden doktoruma randevu alamadım henüz.Aynen benim de öyle bazen bi nokta pıhtı oluyo içinde, benim adet döneminde diil son 3 haftadır oluyo ben kanamam oluyo sanıyordum, ama bu akıntı dedi Dr. En son gittiğimde yine vardı heralde kanama olsa yat derdi progestan verirdi, yatmana gerek yok dedi, ben çok rahatladım yoksa çok sinir bozucu. Sen sordun mu Dr una