- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
Tşk ediyorum canım benim hayırlısı tabi insan merak etmeden de duramıyor....ayyy maşallah hayırlı olsun, ama erkek gibi geldi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk ediyorum canım benim hayırlısı tabi insan merak etmeden de duramıyor....ayyy maşallah hayırlı olsun, ama erkek gibi geldi bana
İns canim bende hasta oldum bogazım cok kötü yutkunamıyorum heryerim dökülüyor dün bogazım sırtim eşim vics sürdü bide nane limon ictim sabahd dr aradım hastayim diye ılık su iç dedi bide bogaz pastili alabilirsin dei nane limonu cok önermiyorum dedi günde bir defa icebilirsin dedi p.tesi randvu verdi cnim 9 da ins.bebişlerimizin sagligi yerindedir bide cinsiyetinide görürüz ins bir ay bklemek zorunda kalmayızBen haftaya cuma yani 13 martta gidicem cnm.. o zaman tam 12 hafta 4 günlük olucam.. bana biraz geç gibi gelmişti ama 11-13 arası yapılıyormu :) inş sonuçlarımız da iyi çıkar sağlıkla gelir bebişlerimiz..
Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Bana erkek gibi geldi :)Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
Erkek oldugunu dusundum bende :)Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
Hoşgeldin arkadaşım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin..Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
Çok tşk ediyorum amin inşallah hepimizin.Maşallah bu nub işini kapmışsınız...Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Bana erkek gibi geldi :)
aynen bende bi arkadaş hepsini, tek tek yaptı bende özendim yapacam kendim
Amin hepimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Başta Hayırlı evlatlar nasip etsinHoşgeldin arkadaşım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin..
Ben pek anlamıyorum genital nub a göre yorumluyorlar ama belli olmaz :)
Hayırlı evlatlar versin Allah hepimize..
Allah kalbine göre versin canım inşallah su gibi duru narin bir kız nasip eder rabbim...Buda benim bebegim kiz kadar narin oldugunu dusunuyorum:) sizin fikriniz var mi?
canım, Allah herkesin gönlüne göre versin :)Allah kalbine göre versin canım inşallah su gibi duru narin bir kız nasip eder rabbim...
Aminnn. Benim bir tane kızım var birde erkek olsa fena olmaz gönül ister ama rabbim ne nasip etmişse boynumuz kıldan ince.Amin
canım, Allah herkesin gönlüne göre versin :)
Maşallah çok tatlı yan dursaydı minnakın böyle anlamadım ben...buda benim minnak doktor cinsiyet söylemedi sizce kız mı erkek mi?Eki Görüntüle 1443109
Ben 1 tane taraftar tulum aldım kız erkek fark etmez giyer diye çok heveslendim daha bişey almadım Kız olursa Ablasınınkiler duruyor bi kaç tanede alırım. Ama erkek olursa tabi herşey baştan...Alışverişe başladınız mı Kızlar?
:) yatın ikili test sonuçlarımı alıcam hemde doktor kontrolüm var inşallah sonuçlar iyi çıkar ve cinsiyetinide gösterir :) çok sabırsızlanıyorum daha çarşamba günü gördüm ama çok özledim minnakımıMaşallah çok tatlı yan dursaydı minnakın böyle anlamadım ben...
Alışverişe başladınız mı Kızlar?
Saolsun annem benim yerime basladi :) ben 7 ayina kadar bisey almayi dusunmuyorum :)Alışverişe başladınız mı Kızlar?