• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben haftaya cuma yani 13 martta gidicem cnm.. o zaman tam 12 hafta 4 günlük olucam.. bana biraz geç gibi gelmişti ama 11-13 arası yapılıyormu :) inş sonuçlarımız da iyi çıkar sağlıkla gelir bebişlerimiz..
İns canim bende hasta oldum bogazım cok kötü yutkunamıyorum heryerim dökülüyor dün bogazım sırtim eşim vics sürdü bide nane limon ictim sabahd dr aradım hastayim diye ılık su iç dedi bide bogaz pastili alabilirsin dei nane limonu cok önermiyorum dedi günde bir defa icebilirsin dedi p.tesi randvu verdi cnim 9 da ins.bebişlerimizin sagligi yerindedir bide cinsiyetinide görürüz ins bir ay bklemek zorunda kalmayız

Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
Maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Bana erkek gibi geldi :)

Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
Erkek oldugunu dusundum bende :)

Hoşgeldin arkadaşım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin..
Ben pek anlamıyorum genital nub a göre yorumluyorlar ama belli olmaz :)
Hayırlı evlatlar versin Allah hepimize..

Buda benim bebegim kiz kadar narin oldugunu dusunuyorum:) sizin fikriniz var mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 131
Hoşgeldin arkadaşım Allah kucagınıza almayı da nasip etsin..
Ben pek anlamıyorum genital nub a göre yorumluyorlar ama belli olmaz :)
Hayırlı evlatlar versin Allah hepimize..
Amin hepimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. Başta Hayırlı evlatlar nasip etsin

Alışverişe başladınız mı Kızlar?
Ben 1 tane taraftar tulum aldım kız erkek fark etmez giyer diye çok heveslendim daha bişey almadım Kız olursa Ablasınınkiler duruyor bi kaç tanede alırım. Ama erkek olursa tabi herşey baştan...:KK36: İnsan görünce de hepsini alası geliyor..

Maşallah çok tatlı yan dursaydı minnakın böyle anlamadım ben...
:) yatın ikili test sonuçlarımı alıcam hemde doktor kontrolüm var inşallah sonuçlar iyi çıkar ve cinsiyetinide gösterir :) çok sabırsızlanıyorum daha çarşamba günü gördüm ama çok özledim minnakımı

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu forum çok daha aktif, konusu olan birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadım. Birşey öğrenmek istiyorum cevaplayabilecek varsa, normal doğumda kesik atıldığı zaman sonrasında iltihaplanma olduğu ve çok acı çektiği söyleniyor hatta üzerine oturamadığını söylediler.. bu doğru mu? Normal doğumu çok istiyorum fakat bunları duyduğum için korkuyorum. tabi bir de normal doğumda çocuğu elinden düşürdükleri, başını kopardıkları vs. korkunç hikayeler duydum hep. Normal doğum yapan varsa yazabilir mi?

Back