- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Cnm benim oğlumda öyle olmuştu 3 aydan sonra kısa sürmüştü ,şimdi 13. haftaya yeni girdim hala bulantı yok ama galiba 1 haftaya başlar:)))))Milletin 3. Aydan sonra bulantilari biter benim yeni basladi :-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim oğlumda öyle olmuştu 3 aydan sonra kısa sürmüştü ,şimdi 13. haftaya yeni girdim hala bulantı yok ama galiba 1 haftaya başlar:)))))Milletin 3. Aydan sonra bulantilari biter benim yeni basladi :-(
3 haftacık kalmış canım dayan :):)16.haftadan önce soylemem dedi cadoloz doktor![]()
Canım bende de mantarımsı bişi var akıntıdan dolayı oluyomuş doktor bana travazol krem verdi haberin olsun :)KIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
Kizlarr bu zencefili suyla denemeyin hem boglcak gibi oldum hem tadindan puskurttum yogurda katip yiyin bence bakalim oglene dgru etki ediceikmii :) bide kizlar yuzum yine kalktim sabah yanaklarim kipkirmizi ates gibi kabarmis nedenkk![]()
kusuyosan sürekli ondan oluyor canım. Bende hep kırmızı noktalar çıkıyo yüzüm kıpkırmızı oluyor. Zorlanınca. İki günde anca gidiyorKizlarr bu zencefili suyla denemeyin hem boglcak gibi oldum hem tadindan puskurttum yogurda katip yiyin bence bakalim oglene dgru etki ediceikmii :) bide kizlar yuzum yine kalktim sabah yanaklarim kipkirmizi ates gibi kabarmis nedenkk![]()
hayırlı olsun canım. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
benim folik asiti bıraktırdı. kan (demir) ilacı ve vitamin mineral ilacı verdi. normalde kan ilacı için daha erkenmiş ama kanım ve özellikle demirim çok çok düşük çıktığı için başlattı hemen
Canım benimkinin de ense kalınlığı 1.7 çıktı, doktor gayet iyi, bi sorun yok, dedi. Merak etmeAllah sağlık sıhhat versin inş
Benimde ilk gebelimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmedi sonlandırmak zorunda kalındıMerhaba ben de 11+1 günlük gebeyim! Benim biraz sıkıntılı başladı hikayem idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle, hala da tam olarak geçmedi. Benim bu günlerde yine karın ve bel ağrılarım başladı hafif hafif, benzer sıkıntılar yaşayan var mı aranızda?
İlaçları kullandım vicdan azabı duya duya ama doktorlara güvenmek zorundasın sonuçta. İlk gebeliğinin sonlandırılmasına çok üzüldüm. Benim tüm gebelik boyunca enfeksiyonu olan tanıdığım var. Birazda sürecin kendisi yapıyor bunu. Ama şu ağrılar yoruyor biraz. Sıvı tüketimini arttırmak dışında yapılabilecek bişey yok şu anda. Mantar enfeksiyonunu en kısa zamanda atlatabilmeni dilerim.Benimde ilk gebelimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmedi sonlandırmak zorunda kalındıdoktorun verdiği ilaçları ihmal etme şimdide mantar var bendede off of napcaz bizz
![]()
cinsiyetini ben nedense hiç merak etmiyorum. çok tuhaf. ama çevremdeki herkesin bi fikri var. limon yedim diye kız olcak diyen iş arkadaşım iki gün sonra tatlı yerken görünce erkek olcak bu diyoben 10 gün sonra ikili test için gitçem. en güzeli bebeği o anda görmek. evde ultrason olsa süper olurdu. çok özlüyorum bebişimi.
günaydın kızlar bugün 13.haftamıza girdik bulantı ve kusmalarımın ve benim gibi olanların bian önce kurtulmalar dileğiyle yeni güne başladım.bikaç gündür kahverengi leke oluyordu dün doktorum progesteronu başla dedi ama ilaç midemi daha kötü yapılyor erimiyor sanki midemde yumruk gibi duruyor ya ama içmek zorundayım bebeğim ilaçlarla büyüdü karnımda inşallah zarar vermem ona
3 kez yaptırdım o iğneyide oda biraz can yakıyor ama sabah akşam olduğu için doktor
tabletini kullansan daha iyi olur dedi
ben de yaptırmak istiyorum hatta hastane odasını süslemek istiyorum :)kızlar birde doğum için erken ama hastanede gelenlere vermek için hediyeler varya onlardan yaptırmak yada yapmak istiyorum ama uygun bildiğiniz bi site varmı acaba
aynen bende bi arkadaş hepsini, tek tek yaptı bende özendim yapacam kendimben de yaptırmak istiyorum hatta hastane odasını süslemek istiyorum :)
ayyy maşallah hayırlı olsun, ama erkek gibi geldi banaMrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?