• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
KIZLAR gyno ferro sanol haptan kullanan var mi birde bana iMom Omega diye birsey yazdi birazda mantar var aslinda kasinti yok ama akintim afedersiniz kirec gibi bi tuhaf doktor hanim gyno canesten diye bir fitil yazdi ama kuĺlanmak istemiyorum bebisim cok kucuk daha uff bayanlarin isi zorrrr
Canım bende de mantarımsı bişi var akıntıdan dolayı oluyomuş doktor bana travazol krem verdi haberin olsun :)

Kizlarr bu zencefili suyla denemeyin hem boglcak gibi oldum hem tadindan puskurttum yogurda katip yiyin bence bakalim oglene dgru etki ediceikmii :) bide kizlar yuzum yine kalktim sabah yanaklarim kipkirmizi ates gibi kabarmis nedenkk:(

Gida alerjisi olabilir benim cok basima gelirdi simdi bilmedigim hic birsey yemiyorum

Merhaba ben de 11+1 günlük gebeyim! Benim biraz sıkıntılı başladı hikayem idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle, hala da tam olarak geçmedi. Benim bu günlerde yine karın ve bel ağrılarım başladı hafif hafif, benzer sıkıntılar yaşayan var mı aranızda?

Kizlarr bu zencefili suyla denemeyin hem boglcak gibi oldum hem tadindan puskurttum yogurda katip yiyin bence bakalim oglene dgru etki ediceikmii :) bide kizlar yuzum yine kalktim sabah yanaklarim kipkirmizi ates gibi kabarmis nedenkk:KK43:
kusuyosan sürekli ondan oluyor canım. Bende hep kırmızı noktalar çıkıyo yüzüm kıpkırmızı oluyor. Zorlanınca. İki günde anca gidiyor

hayırlı olsun canım. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

benim folik asiti bıraktırdı. kan (demir) ilacı ve vitamin mineral ilacı verdi. normalde kan ilacı için daha erkenmiş ama kanım ve özellikle demirim çok çok düşük çıktığı için başlattı hemen

Allah razı olsun canlarım:KK68: Allah hepimizin yavrularını korusun:anneadayı:

Canım benimkinin de ense kalınlığı 1.7 çıktı, doktor gayet iyi, bi sorun yok, dedi. Merak etme:KK66: Allah sağlık sıhhat versin inş

İnşallah kuzum ya insan ister istemez tedirgin oluyo,kan testi sonucu 15 gün sonra çıkıcakmış rabbim korusun Allahımıza emanet yavrularımız:KK36::KK46:

Merhaba ben de 11+1 günlük gebeyim! Benim biraz sıkıntılı başladı hikayem idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle, hala da tam olarak geçmedi. Benim bu günlerde yine karın ve bel ağrılarım başladı hafif hafif, benzer sıkıntılar yaşayan var mı aranızda?
Benimde ilk gebelimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmedi sonlandırmak zorunda kalındı :KK43: doktorun verdiği ilaçları ihmal etme şimdide mantar var bendede off of napcaz bizz :KK43:

Benimde ilk gebelimde idrar yolu enfeksiyonu vardı geçmedi sonlandırmak zorunda kalındı :KK43: doktorun verdiği ilaçları ihmal etme şimdide mantar var bendede off of napcaz bizz :KK43:
İlaçları kullandım vicdan azabı duya duya ama doktorlara güvenmek zorundasın sonuçta. İlk gebeliğinin sonlandırılmasına çok üzüldüm. Benim tüm gebelik boyunca enfeksiyonu olan tanıdığım var. Birazda sürecin kendisi yapıyor bunu. Ama şu ağrılar yoruyor biraz. Sıvı tüketimini arttırmak dışında yapılabilecek bişey yok şu anda. Mantar enfeksiyonunu en kısa zamanda atlatabilmeni dilerim.

cinsiyetini ben nedense hiç merak etmiyorum. çok tuhaf. ama çevremdeki herkesin bi fikri var. limon yedim diye kız olcak diyen iş arkadaşım iki gün sonra tatlı yerken görünce erkek olcak bu diyo :KK45::KK45: ben 10 gün sonra ikili test için gitçem. en güzeli bebeği o anda görmek. evde ultrason olsa süper olurdu. çok özlüyorum bebişimi.

Bende hiç merak etmiyorum. Önceden hep kızım olsun süsleyip püsleyim derdim ama şimdi erkek de olsa kız da olsa fark etmez rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin de.

günaydın kızlar bugün 13.haftamıza girdik bulantı ve kusmalarımın ve benim gibi olanların bian önce kurtulmalar dileğiyle yeni güne başladım.bikaç gündür kahverengi leke oluyordu dün doktorum progesteronu başla dedi ama ilaç midemi daha kötü yapılyor erimiyor sanki midemde yumruk gibi duruyor ya ama içmek zorundayım bebeğim ilaçlarla büyüdü karnımda inşallah zarar vermem ona

günaydın kızlar bugün 13.haftamıza girdik bulantı ve kusmalarımın ve benim gibi olanların bian önce kurtulmalar dileğiyle yeni güne başladım.bikaç gündür kahverengi leke oluyordu dün doktorum progesteronu başla dedi ama ilaç midemi daha kötü yapılyor erimiyor sanki midemde yumruk gibi duruyor ya ama içmek zorundayım bebeğim ilaçlarla büyüdü karnımda inşallah zarar vermem ona

o ilacın direk enjekte edilenide var hap mideni bulandırıosa onuda alabilirsin

merhabalar arkadaşlar, nasılsınız bugün? dün hamile bi arkadaşın yakını göbek deliğine bakarak cinsiyet tahmininde bulunduğunu öğrendim, şimdiye kadar hiç yanılmamış teyze. ve foto attık benimkine kız demişti doktor , kadın erkek dedi. haydiiiiii...... bugün başka bi doktora gidicem içime kurt düştü.

3 kez yaptırdım o iğneyide oda biraz can yakıyor ama sabah akşam olduğu için doktor
tabletini kullansan daha iyi olur dedi

3 kez yaptırdım o iğneyide oda biraz can yakıyor ama sabah akşam olduğu için doktor
tabletini kullansan daha iyi olur dedi

iğneden kastın aşı gibi bişey mi bilemedim ama benim kullandığım direk vajinaya tüpün içindekini boşaltmalı olandandı yani direk bebeğin olduğu yere tutunması için acı vermio yani :)

Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyeti
11042003.webp
?

Mrb sevgili anneler kısmetse bende Eylül annesiyim şimdiye kadar forumu okuyarak takip ediyordum sayenizde çok yararlı şeyler öğrendim ama artık dayanamadım bende yazmaya karar verdim :))) bebişimin ende ölçümü yapıldı herşey çok şükür normal. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. Buda benim minmakım.. Sizce cinsiyetiEki Görüntüle 1443089 ?
ayyy maşallah hayırlı olsun, ama erkek gibi geldi bana

Back