insallah aldığında yaz bakalım tutacakmi acabaDaha ikilinin kan testi sonucunu almadım yarın alicam yazarım inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah aldığında yaz bakalım tutacakmi acabaDaha ikilinin kan testi sonucunu almadım yarın alicam yazarım inşallah canım.
ewet yazdıklarına katılıyorum birsürü teori var bazılarında tutuyor bazılarında tutmuyor bence en doğrusu tecrübeli bir dr ve 16 haftayı beklemek Rabbim sagilikli hayırlı evlatlar versin hepimizeAllah gönlüne göre versin canım.bi sürü teori var.nuba göre kız dediler ama doktor erkek dedi.Birde yumurtlama öncesi filan diye de biseyler var ya oda tutmadi.velhasıl Allah ne verecekse o oluyo daha ötesi yok.
16.haftadan önce soylemem dedi cadoloz doktorYaaa evet iyi oldu hazırlıyorum kendimi yavaştan erkek annişi olmaya :) sen de kısa zamanda öğrenirsin canım :)
hadi yaa tühh hemencik geçer inşallahkendi kendime nazar ettim 3 gün sürdü sefamm yataklara düştüm yine tekrar geldi bulantilar halsizlik tiksinme geçti diyenler bekleyin geri gelecek![]()
bilmiyorum cnm ama nette vardır illaki ultason terimlerinin açıklamaları falan diye arat çıkar bencekızlar ultrason kağıdında ense kalınlığı nerde yazıyor BİLENVARMI??
arattm canım ama NT diyo ve Nt yok bende =S ben geçen gün 2li tarama testi yaptrdm fakat doktorum hiç ensesini ölçtüm iyi falan demedi bilgilendrmedı benı hiç . çok kızgnm şimdi merakatan çatlıorum ne çıktı diye.. doktorumu değiştircembilmiyorum cnm ama nette vardır illaki ultason terimlerinin açıklamaları falan diye arat çıkar bence
tlf varsa ara yada yanına gidip sor cnm bakmıştır mutlaka ama söylemesi de lazımdı.arattm canım ama NT diyo ve Nt yok bende =S ben geçen gün 2li tarama testi yaptrdm fakat doktorum hiç ensesini ölçtüm iyi falan demedi bilgilendrmedı benı hiç . çok kızgnm şimdi merakatan çatlıorum ne çıktı diye.. doktorumu değiştircem![]()
ikili de fb hcg değerine bakarak tahmin yapıyorlar 50 den az ise erkek 50 den fazla ise kız diyorlar senin değerin kaç cikti
yumurtlama öncesi olursa kız diye biliyordum yumurtlama öncesi oldu doktor erkek diyor allah ne verirse gercekten canım...Allah gönlüne göre versin canım.bi sürü teori var.nuba göre kız dediler ama doktor erkek dedi.Birde yumurtlama öncesi filan diye de biseyler var ya oda tutmadi.velhasıl Allah ne verecekse o oluyo daha ötesi yok.
snir olduğum nokta biz bukadar cocuklarmz için paralar döküyoruz ugrasıoruz onun bna solıcegi iki kelime onu bile tenezzül edip soylememş herkes cnsyt ogrendi bana küççk ipucu bile vermedi ya 13.haftalğm artk mrktan çatlyrm 2li tarama testi yaptrdm enseyi ölçtü hryeri ölçtü birşey demedi şimdide şüphedeym acaba kötü bşeymi gördüde soylemedi yani ayıp bide uzmanlara gidip para dokuyırum boşuna nefret edıodum zaten özel hastanlrden dewlettede insan muamlsi yapmıyolar özellerdede hepsi paramı alayım gideyim peşindetlf varsa ara yada yanına gidip sor cnm bakmıştır mutlaka ama söylemesi de lazımdı.
s.arabistandayım siz?
Hoşgeldin aramıza :) eylül anneleri ailesi surekli büyüyor![]()
sagda olana erkek diyorlar diye biliyorum cnmYa arkadaş lar benim bebegim sol tarafta sol tarafta olunca erkek dıyolaar ama bana tahminler de kız demişlerdi kafam karıstıya solda olan bebek erkekmi gerçekten
Benim solda canim erkek ama herkste ayni degil :*Ya arkadaş lar benim bebegim sol tarafta sol tarafta olunca erkek dıyolaar ama bana tahminler de kız demişlerdi kafam karıstıya solda olan bebek erkekmi gerçekten
Senin yine iyiymiş cnm benimki tahminim var ama 19 hafta olmadan söylemem diyo,ama yinede çok seviyorum doktorumu16.haftadan önce soylemem dedi cadoloz doktor![]()
Benim sol tarafımdaydı oğlum olmuştusagda olana erkek diyorlar diye biliyorum cnm
Kizlarr bu zencefili suyla denemeyin hem boglcak gibi oldum hem tadindan puskurttum yogurda katip yiyin bence bakalim oglene dgru etki ediceikmii :) bide kizlar yuzum yine kalktim sabah yanaklarim kipkirmizi ates gibi kabarmis nedenkk![]()