Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam tersi bir kitapta sağda olursa erkek, solda olursa kız diye okudumYa arkadaş lar benim bebegim sol tarafta sol tarafta olunca erkek dıyolaar ama bana tahminler de kız demişlerdi kafam karıstıya solda olan bebek erkekmi gerçekten
Canım ikiliyi 28 şubatta yaptırdım.3 luye 28 martta çağırdı.kizlar ikili tarama testi yaptıranlar 3lu tarama için dr nezaman cagirdi
Keseyi kastediyorsun değil mi canım.benim ki sağda ve erkek.her zaman tutmuyo bence o teori.Ya arkadaş lar benim bebegim sol tarafta sol tarafta olunca erkek dıyolaar ama bana tahminler de kız demişlerdi kafam karıstıya solda olan bebek erkekmi gerçekten
tsk canimBen 2 li taramayi yaptirdim.3 u yaptirmadim ama 16.-20. Haftalar arasi yapiliyor diye biliyorum
benim Dr bir ay sonra gel dedi bakalım senin bebeğinin cinsiyeti bellidir canimCanım ikiliyi 28 şubatta yaptırdım.3 luye 28 martta çağırdı.
Evet soldaysa kızmış benim hala ümidim var ozamanKeseyi kastediyorsun değil mi canım.benim ki sağda ve erkek.her zaman tutmuyo bence o teori.
Canım erkek dedi pipiyi görmüş ama ben anlamadım görüntülerden bisey.benim Dr bir ay sonra gel dedi bakalım senin bebeğinin cinsiyeti bellidir canim
ikili teste göre cinsiyet tahmininde ne çıkıyorduCanım erkek dedi pipiyi görmüş ama ben anlamadım görüntülerden bisey.
Benim oğlum soldaydı ilk tekmesinide solda hissettim bence bu teori çok saçma şuan buda sağda bence hangi yumurtayla döllenme olduysa o tarafa yakın yerleşiyor inş kızdır bebişin Allah gönlüne göre versinYa arkadaş lar benim bebegim sol tarafta sol tarafta olunca erkek dıyolaar ama bana tahminler de kız demişlerdi kafam karıstıya solda olan bebek erkekmi gerçekten
Allah gönlüne göre versin canım.bi sürü teori var.nuba göre kız dediler ama doktor erkek dedi.Birde yumurtlama öncesi filan diye de biseyler var ya oda tutmadi.velhasıl Allah ne verecekse o oluyo daha ötesi yok.Evet soldaysa kızmış benim hala ümidim var ozaman
Saol cnm allah razı olsun rabbim herkezin gönlündekini kucagına versinBenim oğlum soldaydı ilk tekmesinide solda hissettim bence bu teori çok saçma şuan buda sağda bence hangi yumurtayla döllenme olduysa o tarafa yakın yerleşiyor inş kızdır bebişin Allah gönlüne göre versin
Hyr cnm sen sat göre hesap yapıcaksın o usg ölçümü ayrı başka dr git mesela hepsi farklı çıkarır.He bide bayanlar Dr. um bana 3 gün ilerde gidiyosan dedi onun hesabına göre 13+3 üm ben artık buna göremi hesap yapıyım
Nasıl yani canim.ikili testte tahmin mı yapılıyo onu bilmiyorum.sadece ultrasonda bakarak söyledi .ikili teste göre cinsiyet tahmininde ne çıkıyordu
Hmm bende sevindim hem sezeryanım erken dogum olcak hemde doktor ilerlettti diye baya sevinmiştim dogum altı ay kaldı dieHyr cnm sen sat göre hesap yapıcaksın o usg ölçümü ayrı başka dr git mesela hepsi farklı çıkarır.
19 eylül ya 9 eylül de falan doğum yaparsın sancın vs olmazsa öncesinde benimde 20 ila 27 ağustos arası doğum.Hmm bende sevindim hem sezeryanım erken dogum olcak hemde doktor ilerlettti diye baya sevinmiştim dogum altı ay kaldı die
ikili de fb hcg değerine bakarak tahmin yapıyorlar 50 den az ise erkek 50 den fazla ise kız diyorlar senin değerin kaç ciktiNasıl yani canim.ikili testte tahmin mı yapılıyo onu bilmiyorum.sadece ultrasonda bakarak söyledi .
Daha ikilinin kan testi sonucunu almadım yarın alicam yazarım inşallah canım.ikili de fb hcg değerine bakarak tahmin yapıyorlar 50 den az ise erkek 50 den fazla ise kız diyorlar senin değerin kaç cikti