Ben önce kendime alışveriş yapcam
Kıyafetler sıkıyor artık yavaştan :)
Bebek için de 6.cı ayda başlıycaz..
Yapacağımız en güzel alışveriş olacak sanırım hepimizin de :)
evet ya benimde önce kendime bişeyler almam lazım.ama bebişe alınca kendime almıştan daha mutlu oluyorum.tabi daha bu bebişe bişey almadım.ablasına alıyorum bol bol.Ben önce kendime alışveriş yapcam
aynen ya bende taytlarla idare ediyorum yeni sezonda gelmemiş bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çok hoş renkli pantolonlar var. ilk hamileliğimde seçenek bu kadar çok değildi.Ben önce kendime alışveriş yapcam
Kiz mi canim net cikMamis ama :*Kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum heycanla... doktor dedi ama yüzde seksen dedi. Sizce benim miniğim erkek mi kız mı :) bu arada Allahıma sükür ufak bi lekelenmem olmuştu ama korkulck bişey değilmiş zaten. İyi bebğim hamd olsun. Yorum bekliyorum sizden :)
Erkek bnce canim:*Merhaba kizlar dunnkontrole gittim cok sukur hersey yolunda benim minigimede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
Kıpır kıpırdı yerinde durmadı :) erkek dedi ama sakın alışverişe başlama dedi 15 gün sonra netleşir dedi hayırlısı bakalım :) teşekkür ederim canımmmKiz mi canim net cikMamis ama :*
.merhabalar hanımlar kontrolüme gittim geldim şükürler olsun bi problem yok ama cinsiyet için kesin bişey söylemedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde kesin belli olur :)) hayırlısı artık hanımlar
Aynn canm ilk:)rüyada erkek görünce mutlu haber bide kız derler :) bnm de içimden kız gecio esiminde :) adınla gelicek zaten :) illk gebelikmi :) :)
Bana erkek gibi geldi canım. Sağlıklı olsun inşallah. Çok sevimli çıkmış :).
cinsiyet için ;
banada bi tahminde bulunabilirmisiniz
teşekkür ederim :)Erkek bnce canim:*
canm ben kızımı Eskişehir'de doğum yaptım sana tavsiye edeceğim tek dr rabia Karagöz üstüne dr yok hele doğum icin müthiş doğum yaptırıyor ben suan ankaradayım ve Dr bulamadımhayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.
canım sen de yenimahalledeydin sanırım, hangi hastaneye gidiyorsun, üniversite dediğin Turgut özal mı? bende hastane araştırıyorum daGünaydın annişler, yine yoğun bir haftanın içindeyiz doğum konusunda fiyat araştırması yapan arkadaşlar olmuş bende gittiğim hastane ile görüştüm normal sezeryan 2000 tl epidural artı 350 dediler ama doktorla doğum konusunda hiç konuşmadık c.tesi ikili testimiz var doktorumdan memnunum ama evime yakın özel üniversite hastanesi var kafamda soru işareti kalırsa orayı da denemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz için....
Hemde ne hareketbenim de oğlumun adı mete:)
sizinki de çok hareketli mi:) bazen diyorum acaba yanlış ad mı koyduk diye:)
evet ya benimde önce kendime bişeyler almam lazım.ama bebişe alınca kendime almıştan daha mutlu oluyorum.tabi daha bu bebişe bişey almadım.ablasına alıyorum bol bol.
aldıklarımızın markasınıda yazalım gerçekten.bezinden kıyafetine kadar.birde indirimleri haberleşsek çok güzel olur.bunun için bi başlık açmış arkadaş eylül anneleri bölümünde.orayıda takib ediyorum.
aynen ya bende taytlarla idare ediyorum yeni sezonda gelmemiş bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çok hoş renkli pantolonlar var. ilk hamileliğimde seçenek bu kadar çok değildi.
cinsiyete kadar bende bir şey almayı düşünmüyorum erkek se zaten oğlumun miniklerini giyicek çoğunluk.
Ayy çok tatlı olmuş :)Kızlar nasıl annemin de yardımıyla bebeğim için yaptığım ilk örgüm :):)
teşekkür ederim.bende şimdilik bu hafta için devlet hastanesinde bir doktora gideceğim memnun kalırmıyım bilmem hayırlısı diyorum. sakarya hastanesindeymiş doktor hanım sormak lazım ilerleyen zamanlar için.canm ben kızımı Eskişehir'de doğum yaptım sana tavsiye edeceğim tek dr rabia Karagöz üstüne dr yok hele doğum icin müthiş doğum yaptırıyor ben suan ankaradayım ve Dr bulamadım
Merhaba kizlar dunnkontrole gittim cok sukur hersey yolunda benim minigimede cinsiyet tahmini yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?