• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben önce kendime alışveriş yapcam
xenforo-smilies-kk48.gif
Kıyafetler sıkıyor artık yavaştan :)
Bebek için de 6.cı ayda başlıycaz..
Yapacağımız en güzel alışveriş olacak sanırım hepimizin de :)
xenforo-smilies-kk48.gif
evet ya benimde önce kendime bişeyler almam lazım.ama bebişe alınca kendime almıştan daha mutlu oluyorum.tabi daha bu bebişe bişey almadım.ablasına alıyorum bol bol.
aldıklarımızın markasınıda yazalım gerçekten.bezinden kıyafetine kadar.birde indirimleri haberleşsek çok güzel olur.bunun için bi başlık açmış arkadaş eylül anneleri bölümünde.orayıda takib ediyorum.

xenforo-smilies-kk48.gif
aynen ya bende taytlarla idare ediyorum yeni sezonda gelmemiş bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çok hoş renkli pantolonlar var. ilk hamileliğimde seçenek bu kadar çok değildi.
cinsiyete kadar bende bir şey almayı düşünmüyorum erkek se zaten oğlumun miniklerini giyicek çoğunluk.

Kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum heycanla... doktor dedi ama yüzde seksen dedi. Sizce benim miniğim erkek mi kız mı :) bu arada Allahıma sükür ufak bi lekelenmem olmuştu ama korkulck bişey değilmiş zaten. İyi bebğim hamd olsun. Yorum bekliyorum sizden :)

Eklentiler

• IMG-20150303-WA0001.jpeg
    IMG-20150303-WA0001.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 158
Kızlar cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum heycanla... doktor dedi ama yüzde seksen dedi. Sizce benim miniğim erkek mi kız mı :) bu arada Allahıma sükür ufak bi lekelenmem olmuştu ama korkulck bişey değilmiş zaten. İyi bebğim hamd olsun. Yorum bekliyorum sizden :)
Kiz mi canim net cikMamis ama :*

hayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.

merhabalar hanımlar kontrolüme gittim geldim şükürler olsun bi problem yok ama cinsiyet için kesin bişey söylemedi 10 gün sonra kontrole gittiğimde kesin belli olur :)) hayırlısı artık hanımlar
.

cinsiyet için ;
banada bi tahminde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 145
hayırlı günler arkadaşlar.bende sizler gibi inşallah eylül annesi olacağım.aranızda eskişehirde olup doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa yada bilgisi olan , paylaşırsa çok sevinirim.
canm ben kızımı Eskişehir'de doğum yaptım sana tavsiye edeceğim tek dr rabia Karagöz üstüne dr yok hele doğum icin müthiş doğum yaptırıyor ben suan ankaradayım ve Dr bulamadım

Günaydın annişler, yine yoğun bir haftanın içindeyiz doğum konusunda fiyat araştırması yapan arkadaşlar olmuş bende gittiğim hastane ile görüştüm normal sezeryan 2000 tl epidural artı 350 dediler ama doktorla doğum konusunda hiç konuşmadık c.tesi ikili testimiz var doktorumdan memnunum ama evime yakın özel üniversite hastanesi var kafamda soru işareti kalırsa orayı da denemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun hepimiz için....
canım sen de yenimahalledeydin sanırım, hangi hastaneye gidiyorsun, üniversite dediğin Turgut özal mı? bende hastane araştırıyorum da

benim de oğlumun adı mete:)
sizinki de çok hareketli mi:) bazen diyorum acaba yanlış ad mı koyduk diye:)
Hemde ne hareket
Ben ilk 2.5 yasina kadar kimsenin evine gidemedim
Oda oda gezerdi bi dk oturamazdim
Simdi 4 yasinda biraz rahatladim derken 2.bebek gelicek:)

evet ya benimde önce kendime bişeyler almam lazım.ama bebişe alınca kendime almıştan daha mutlu oluyorum.tabi daha bu bebişe bişey almadım.ablasına alıyorum bol bol.
aldıklarımızın markasınıda yazalım gerçekten.bezinden kıyafetine kadar.birde indirimleri haberleşsek çok güzel olur.bunun için bi başlık açmış arkadaş eylül anneleri bölümünde.orayıda takib ediyorum.

Ben Fransa da yaşıyorum canım bende çok isterdim takip etmek ama burda kendime göre kıyafet bulmam bile mucize geliyor bana :)
Türkiye olsa neler neler alır insan burda çok farklı

aynen ya bende taytlarla idare ediyorum yeni sezonda gelmemiş bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çok hoş renkli pantolonlar var. ilk hamileliğimde seçenek bu kadar çok değildi.
cinsiyete kadar bende bir şey almayı düşünmüyorum erkek se zaten oğlumun miniklerini giyicek çoğunluk.

Benim ilk gebeliğim aslında almak için can atıyorum da az daha bekleyim diye düşünüyorumm.
Haftaya çarşamba belli olacak cinsiyet İnşallah belki yavaş yavaş başlarım..

canm ben kızımı Eskişehir'de doğum yaptım sana tavsiye edeceğim tek dr rabia Karagöz üstüne dr yok hele doğum icin müthiş doğum yaptırıyor ben suan ankaradayım ve Dr bulamadım
teşekkür ederim.bende şimdilik bu hafta için devlet hastanesinde bir doktora gideceğim memnun kalırmıyım bilmem hayırlısı diyorum. sakarya hastanesindeymiş doktor hanım sormak lazım ilerleyen zamanlar için.

Benim gibi yurtdışında yaşayıp halen bebeğini bir kere bile göremeyen var mı:KK43: burda kurallar böyle ve bebeğim tek mi ikiz mi onu bile bilmiyorum daha.iki hf sonra ikili test için ultrasona girecem bir de 18-20. haftalarda detaylı organ taraması için ultrason var.başka da yokkk.resmen nefret ediyorum bu ülkeden :63: Çok doluyum çok

Back